Sa il lase si pe Ghionea sa plece ,nu se poate sa joci in scarba un meci in cupele europene .Daca nu are chef sa il bage dracu pa Tudose ca se pare ca asta isi da mai mult silinta.
Sa il lase si pe Ghionea sa plece ,nu se poate sa joci in scarba un meci in cupele europene .Daca nu are chef sa il bage dracu pa Tudose ca se pare ca asta isi da mai mult silinta.
mi`a placut de Tudose. In afara de lovitura de cap, a avut vreo 2-3 faze cand a aratat CA II PASA DE ECHIPA, nu ca Ghionea care a jucat numai cu gandul la un transfer. Sa plece ca nu avem nevoie de figuranti pe teren.
RESPECT Stancu, Bibiskov catastrofa ![]()
O fi Zapata bun,tot timpul l-am simpatizat,dar faci fluctatii la intensitatea tensiunii.Deci nu am mai vazut portar care sa apere cu capul in careu.
Pãi ce sã faci dacã Baciu și Ghionea plimbã fluturi?
Ce v-ați așteptat de la Bibishkov? sã vinã sã ia mingea de la Baciu și sã treacã toți jucãtorii ? Nu a avut mingi bãiatul, poate e catastrofã, dar vedem pe urmã.
Ionescu la duelurile fizice, e departe de joc.
P.S.
"Bãnel a fost cel mai bun jucãtor de pe teren!", a adaugat latifundiarul.
Uraaaaa... în plua mea .. ce meci ai privit? Betis - Steaua?
O fi Zapata bun,tot timpul l-am simpatizat,dar faci fluctatii la intensitatea tensiunii.Deci nu am mai vazut portar care sa apere cu capul in careu.
Dar ai vazut fundasi care se tin unul pe altu? Uita-te atent la fazele din prima repriza Baciu tine la Ghionea si invers. Mi se pare normal sa dai cu capu cand in fata ai doi incompetenti . Noroc cu astia mai tineri ca au chef sa joace si vor sa arate ce pot ....
A fost un meci slab. Apararea pare a fi marea noastra problema in acest sezon...
A fost un meci slab. Apararea pare a fi marea noastra problema in acest sezon...
Corect, Avem apãrare, nu aveam portar, aveam apãrare și portar, nu aveam atac, avem portar și un pic de atac, nu avem apãrare
Rebus ![]()
Ce v-ați așteptat de la Bibishkov? sã vinã sã ia mingea de la Baciu și sã treacã toți jucãtorii ? Nu a avut mingi bãiatul, poate e catastrofã, dar vedem pe urmã.
P.S.
Bibishkov a avut destule mingi, dar le`a pierdut. Chiar si pe alea la cap. Bine ca ne zicea GSP ca e van Nisterlooj de Bulgaria ![]()
Nicolita ca de obicei a fost in plus. Imi doresc din toata inima sa isi revina Szekely si sa nu se mai accidenteze (vreodata!)
Da' ce pușca mea vã tot luați cu mâinile de cap ca niște babe cã pleacã Goian? Parcã Goian ar fi Dumnezeu!
Sa sti ca Goian a fost un fel de Dumnezeu in apararea Stelei. O sa te convingi de acest lucru dupa ce vom intalni si echipe profesioniste.
incep sa cred ca singurul mod in care putem scapa de Nicolita e sa-i rupa cineva sapaligile alea pe post de picioare..
Bibishkov a avut destule mingi, dar le`a pierdut. Chiar si pe alea la cap. Bine ca ne zicea GSP ca e van Nisterlooj de Bulgaria
Nicolita ca de obicei a fost in plus. Imi doresc din toata inima sa isi revina Szekely si sa nu se mai accidenteze (vreodata!)
Bibișkov a cîștigat tot atîtea dueluri la cap cît a cîștigat și Baciu care a apãrãtor, adicã mai nici unul
Vedem cum va juca cînd va fi în formã ![]()
Fluerãturile l-au alungat pe Lovin, oare se poate de organizat și așa ceva cu Bãnel ?
Nu aveam voie sa jucam asa slab, oricat de entuziasmati au fost pustii aia care au alergat de le-au sarit capacele in prima repriza, sau oricat de relaxati au fost ai nostri.Daca jucam asa si cu cefere'u...naspa.
Zapata si cu Stancu (in a doua repriza) - cei mai buni.
i)Becali a fost aclamat de atâția incoștienți, care și-au bãtut joc de toate sacrificiile celor veniți din România în deplasarea asta imensã, spurcându-ne imaginea spre deliciul adversarilor și producând efecte orgiastice tumorii maligne, ca și cum cineva ar fi radiat un om deja bolnav de cancer.
ii)Bãnel a fost de departe cel mai prost jucãtor. Mingi date afarã, pase direct la adversar, pierdea balonul punând adversarii pe contraatac, zero sclipiri tehnice. Dar pentru o singurã fazã, nota bene, a fost considerat exponențial, expozitiv pentru Arsenal de România. A miliarda dovadã cã Becali habar n-are și cã nepriceperea, temperamentul sãlbatic, apucãturile tiranico-despotice, fanfaronda și autoiluzionarea vor aduce același climat asfixiant la Steaua. Acum ne mișcãm doar în așteptarea apocalipsei, momentului ultim, al exitusului clubului.
iii)Tinerii n-au niciun fel de experiențã, iar bãtrânii aproape deloc tragere de inimã. Aici nu funcționeazã complementaritatea. Conjugate cu degringolada psihicã întreținutã permanent, febril de tot ce înseamnã sus-puși la Steaua, din nou ni se aratã recursiv aceleași premoniții devenite certitudini.
iv)Antrenorul pare depãșit de situație. Înfrângerile inevitabile vor clãtina scaunul sãu foarte repede. Spun asta fiindcã n-a avut timpul fizic al omogenizãrii, n-avut așa sprijin de la o echiã darãmatã sezonul trecut. Bergodi va avea multã treabã și trebuie lãsat. Dar nu va fi...
Succint, cam asta e situația.
Nu-mi fac speranțe pentru titlu... chiar de vine și Tãnase asta, alt jucãtor umflat de Becalioți și media cea obedientã și ahtiatã de lãudãroșenie lãutãreascã.
Acuma, dacã stau oleacã și cuget, cred c-am fost cam dur cu ãia care i-au strigat denumirea spurcatului. Oamenii ãia, destul de probabil, sunt plecați de mult timp din țarã și se informeazã doar din sursele presei-tonomat ultrabecalizate și becalizante. Nu m-aș mira ca mulți dintre ei sã nu fi vãzut niciodatã Steaua pe viu, pânã acum, cã doar n-or fi cu toții bucureșteni.
P.S.
Da....mare dreptate....Nicolita oare n-are de gand sa se accidenteze?![]()
Am facut un meci destul de slab , singurii remarcati Stancu si zapata , restul slabi spre foarte slabi ... scorul este cam mincinos findca am castigat cu destul noroc, dar nu mai conteaza ... acuma sa vedem ce o sa ne rezerve sortii maine
P.S. Un jucator interesant de la scotieni mi s-a parut Slane, cel cu nr 45 ... are viteza, stie cu mingea si are doar 17 ani , cred ca poate ajunge un fotbalist valoros in viitor
Am facut un meci destul de slab , singurii remarcati Stancu si zapata , restul slabi spre foarte slabi ... scorul este cam mincinos findca am castigat cu destul noroc, dar nu mai conteaza ... acuma sa vedem ce o sa ne rezerve sortii maine
P.S. Un jucator interesant de la scotieni mi s-a parut Slane, cel cu nr 45 ... are viteza, stie cu mingea si are doar 17 ani , cred ca poate ajunge un fotbalist valoros in viitor
Daca nu il confund, si in tur a facut un meci f. bun.
va felicit prietenilor...sper sa picam la grupe si sa ne calificam ımpreuna. ![]()
bafta mare la grupe.
incep sa cred ca singurul mod in care putem scapa de Nicolita e sa-i rupa cineva sapaligile alea pe post de picioare..
mai degraba daca primeste Gigi o oferta buna din strainatate pentru el. Nicolita e un fel de "hopa mitica",adica are o capacitate fantastica de a tine unita echipa pe teren si a-si ajuta colegii, doar e un vitezist si mai ales are un caracter puternic: e lovit, pica pe teren si iarasi se ridica, nu se lasa. ( non molare mai!)
Cand o sa fie pe la centrul de copii si juniori al Stelei un tanar fotbalist de valoarea lui Nicolita, cu siguranta ii va lua locul, iar acesta va evolua si pentru alt club, doar nu spune nimeni ca e musai sa ramana pt totdeauna la echipa Steaua Bucuresti. Oricine fotbalist viseaza sa evolueze si in strainatate pentru echipe de top, iar apoi, cand e cazul, sa se retraga spre antrenorat sau alte activitati.
mi`a placut de Tudose. In afara de lovitura de cap, a avut vreo 2-3 faze cand a aratat CA II PASA DE ECHIPA, nu ca Ghionea care a jucat numai cu gandul la un transfer. Sa plece ca nu avem nevoie de figuranti pe teren.
RESPECT Stancu, Bibiskov catastrofa
mai aveti si voi rabdare cu bulgarul. asa ati spus multi si de kapetanos. pai ganditi-va ca asta inca nu s-a obisnuit cu o tara noua, nu stie sa-si gaseasca locuinta fara GPS si voi vreti deja sa joace ca van nistelrooy?
si cu Ghionea cred ca, pentru jocul de ieri, sunteti un pic nedreoti, omul a revenit dupa o accidentare, doar nu era sa-si rupa picioarele intr-un meci retur cu o echipa batuta cu 3-0 in tur! era mai bine daca il menajau, mie mi-e teama ca nu va putea juca cu CFR-ul.
si despre meciul cu scotienii in general:
- Gigi a dovedit inca o data ct fotbal stie declarand ca Banel a fost cel mai bun, ca are fotbalisti tehnici ca Banel... Banel a alergat enorm, a facut golul trei in proportie de 98%, dar a fost veriga slaba in toate combinatiile in care a intrat, el gresea mereu pasa. nu a fost cel mai slab, dar nici nu a fost intre primii cei mai buni 9 jucatori ai echipei!
- la pauza am vrut sa intru pe forum sa spun ca daca vom continua asa vom lua lejer 5-6 goluri, daca nu 8 ca albanezii (ala nu a fost blat la 8-1!). noroc ca nu mergea netul. mi-am zis doar atat: noroc ca s-a inventat pauza si ca avem antrenor. si dupa pauza am vazut ca avem antrenor. cine i-o fi pus pe ai nostri in prima repriza sa se ia la intrecere cu iepurele tocmai la alergat cand puteau juca sah sau table cu el?
- incet incet Andrei ionescu devine superfotbalist. nu ma luati cu fizicul (are Banel si pentru el, si la ce ii foloseste?). uitati-va la el cum tine mingea, ce face cu ea si cu adversarii. sper sa nu piarda echipa odata cu venirea lui tanase!
- zapata si tatarusanu ar trebui sa apere alternativ. avem doi portari care pot fi ambii foarte buni daca sunt tinuti in priza permanent!
Dupa prima repriza ma gandeam cum sa ii fac praf astazi... in frunte cu Ghionea, Ionescu si Bibiskov... ![]()
Stancu e responsabil pentru toate golurile noastre.
pacat ca am facut o prima repriza praf.noroc cu acel penalty, s-a mai trezit si echipa noastra..unde este atitudinea de invingatori?
Carcotasii de serviciu au fost la datorie pe acest topic.
Meciul cu Motherwell era doar un meci de antrenament pentru echipa Steaua. Chiar nu conta ca se termina egal sau ca o fura Steaua. Problema calificarii era rezolvata din tur. Meciul important vine duminica,primul meci cu adevarat important. Acolo trebuie sa ne luam cu mainile de par daca se intampla acelasi joc mizerabil din prima repriza.Acum ce sa facem?Sa ne luam la tranta cu scotienii,sa ne rupem tibiile ,destul de fragile la jucatorii romani? Lista cu accidentati nu trebuie largita. Aveti si voi putintica rabdare cu echipa asta si antrenorul asta. Mai putin cu Ciobanul ,evident. Avem un campionat slab si un buget de la zero in jos.
Stancu a fost hacuit putin pe aici. A disparut imediat macelarul lui! Ce vreti fratilor? Sa va inghititi vorbele saptaman viitoare? Sa il plimbati pe Onicas la de penibil la sublim???
PS Cred ca Forrest Gump este irecurabil.
Dupa partida cu Motherwell vom intalni o ecipa valoric si ma slab
Saint Patrick's in play-off-ul Ligii Europa
Turul se va disputa in Bucuresti ins fara spectatori
detali despre Saint Patrick's pe
In prima repriza clar am fost calariti de Motherwell,ce e drept s-a vazut ca nici nu prea ne-am dat interesul,era si normal dupa ce ne-am asigurat calificarea din tur,nici in repriza a 2-a nu pot spune ca am jucat stralucit,golurile au venit din niste faze simple,cat despre primul gol al lui Stancu nu stiu cat a fost noroc,cat a fost intentie,important e ca a reusit sa inscrie.
Si ca o remarca,incep sa cred ca transferul lui Krum Bibishov a fost un total esec,efectiv omu' n-a miscat nimic pe teren,singurul lucru pe care l-a facut tot meciul a fost figuratie.