FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Motherwell - Steaua 1-3 (1-0)

«191011»
dbd07.08.2009 20:31

frumos meci, pacat de prima repriza, e bine ca totusi Bergodi stie sa puna la punct in a2a repriza jucatorii si tacticile.

ady_ultras07.08.2009 22:05

Motherwell 1-3 B.Stancu , NEXT

razvan2808.08.2009 00:17

Next...Saint Patrick din Irlanda

Campionatul Irlandei se stie e foarte slab.Cred ca astia in Romania ar avea emotii si in Liga aIIa.

Irlanda are un campionat foarte slab ne vom califica sigur.

SteauaMANIA08.08.2009 14:52

Nu vreau sa ma luati in nume de rau dar, acest meci nu a fost unul dintre cele mai bune jocuri ale echipei favorite!Steaua poate mai mult,simt asta cu toti simtim dar nu se vede pe teren.Ma dezamagit foarte mult fundasi Stelei care au fost cam zapaciti.In meciul tur motherwell a fost super slaba pentru Steaua dar, la ei acasa ne-au cam dominat!Mai ales in repriza 1 cand ZAPATA a facut niste gafe care ne-au cam adus aminte de Carlos care a fost si inger si demon pentru echipa si mai ales,pentru fani, oricum fratilor astept urmatorul meci sa vedem cum se prezinta Steaua! pana atunci Forza Steaua :steag_cruce_invers:

crysty1408.08.2009 15:02
Mai ales in repriza 1 cand ZAPATA a facut niste gafe care ne-au cam adus aminte de Carlos

a? :blink:

SteauaMANIA08.08.2009 15:05

A iesit aiurea in primele minute apoi a gresit la golul luat de Steaua ....! Am dreptate?

crysty1408.08.2009 15:11
Am dreptate?

Din punctul meu de vedere...nu :)

SteauaMANIA08.08.2009 15:13

Din punctul tau de vedere..:P este parerea fiecaruia acum..!

Adrian08.08.2009 15:31
A iesit aiurea in primele minute apoi a gresit la golul luat de Steaua ....! Am dreptate?

Te-ai uitat la alt meci prietene. Zapata ne-a scos in cateva faze in care fundasii nostri centrali erau unul cu gandul la strainatate si celalalt cu gandul la postul de titular ramas vacant.

La gol nu avea ce sa faca. Nu le poti scoate chiar pe toate. Si Buffon mai ia goluri.

Zapata a aparat mai mult in returul cu Motherwell decat Tatarusanu in toate meciurile.

Si Zapata nu a beneficiat de cei mai buni fundasi centrali.

p.s. Sa nu ignoram gafa lu' Tatarusanu din meciul cu Ciaklau'.

«191011»