sa chiorasc nu alta ca nu il mai suport pe Banel,daca eram pe stadion cred ca aruncam cu caramizi dupa el
sa chiorasc nu alta ca nu il mai suport pe Banel,daca eram pe stadion cred ca aruncam cu caramizi dupa el
welcome to the club ![]()
![]()
pe ecran scrie ca e minutul 1:))
Ce dobitoc. Auzi la el. Minutul 1.
E minutul 61.
Probabil se reseteazã la o orã.
LE: Jignirea e adresatã comentatorului.
intra Ochirosii...bibiskov iese...ce draku??? asta chiar nu mai inteleg...explicati-mi si mie
asta e zapata din vremurile bune! Baciu go kill yourself
Baciule,esti terminat tata...TERMINAT!... Bergodi face o mare mare greseala daca il asculta pe ciobanul infect si nu-l foloseste pe Rada
intra Ochirosii...bibiskov iese...ce draku??? asta chiar nu mai inteleg...explicati-mi si mie
mah, esti ANTRENOR? nu! atunci urmareste meciul si identifica strategia, vezi relatiile de joc si o sa-ti dai seama de ce se fac anumite schi,bari, poate unii jucatori nu mai pot, nu?
hai ca va las. servus!
ma ingrozesc cand ma gandesc ca pleaca Goian.....doamne ce aparare avem !
GOLASOOOO!!
valeeeeeuuuu....l-a traznit pe Stancu...bv ma
2-1 ... si e doar inceputul ![]()
ce stelisti sunteti voi? uitati-va mai la meci, eu zic ca Steaua incepe sa se miste bine, nu?
2-1 ...golazo Stancu ... de ce oare nu joaca asa de la inceputul meciului?...de ce isi complica mereu viata aiurea??
@dulcicutza, asa iti place? goale dastea?
Bravo Stancu
dar tot nu se sterge imaginea de joc penibil..
Pe Stancu l-am iertat pt toate...
Edit:@Dragoshel DA!
Fri gi...gi ...Bibiskov OUT
Banel OUT
Stancu OUT
Baciu OUT
Petre M. OUT
Stancu si P Marin nu crek k ar trebui scosi...mai ales Stancu..
PS. oare ce leo fi dat bergodi sa manance la pauza? ![]()
dar tot nu se sterge imaginea de joc penibil..
nu poti sa ai mereu o evolutie constant buna, ci alternezi cu jocuri penibile insa cu momente de sclipire cum au fost cele 2 goluri. Inca un gol si meciul e jucat!
Da' ce pușca mea vã tot luați cu mâinile de cap ca niște babe cã pleacã Goian? Parcã Goian ar fi Dumnezeu! De parcã în ultimii 4 ani n-am fi jucat un sfert dintre meciuri ori fãrã Goian, ori fãrã Ghionea! E Rada! Asta dacã vrea sã-l vadã și Bergodi. E Tudose, e Al. Iacob, care meritã și ei niște șanse. Baciu tot de rezervã e bun.
nu poti sa ai mereu o evolutie constant buna, ci alternezi cu jocuri penibile insa cu momente de sclipire cum au fost cele 2 goluri.
da..dar cu astfel de echipe trebuie.macar sa fi legat 4 pase consecutive
au cam cazut fizic scotienii...
2-1 ... si e doar inceputulce stelisti sunteti voi? uitati-va mai la meci, eu zic ca Steaua incepe sa se miste bine, nu?
Nu conteaza cat de bine jucam cand ne iese tot, conteza cat de prost jucam cand nu ne iese nimic si pana acum am vazut ca putem juca excretabil.
da..dar cu astfel de echipe trebuie.macar sa fi legat 4 pase consecutive
pai uita-te acuma la meci, tu nu vezi ce intrari au stelistii, sunt adevarati luptatori! da=le incolo de pase, importanta e atitudinea care s-a schimbat radical in a doua repriza, o atitudine de invingatori, de aceea vor castiga!
E Rada! Asta dacã vrea sã-l vadã și Bergodi. E Tudose, e Al. Iacob, care meritã și ei niște șanse. Baciu tot de rezervã e bun.
mda,sigur o sa-l foloseasca bergodi pe Rada...asa cum a fost folosit si sezonu trecut la Steaua...asta e,ramanem sa ne mancam nervii cu Baciu X(...Tudose,Iacob???...pffff,viitorul suna bine...NOT! ... abia au prins echipa la buzau,ce te face sa crezi ca vor fi marile vedete ale Stelei??
Frumos golul, n-am ce zice, dar nimic, nu joaca nimic, la fel ca in meciul cu Ceahlaul, goluri din prostie si dominati.
Stati ca vine acum rorichie ala
acum cred ca e la Gigi la palat.
a intrat Tudose...sa vedem ce poate.
Frumos golul, n-am ce zice, dar nimic, nu joaca nimic, la fel ca in meciul cu Ceahlaul, goluri din prostie si dominati.
pai e o tactica si asta, isi dozeaza efortul, nu? stiu cand e momentul sa marcheze si cand sa bata in retragere si tot asa.