FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Motherwell - Steaua 1-3 (1-0)

«12345611»
c0nVicT06.08.2009 19:00

Baciu e PENIBIL ca deobicei. nu inteleg de ce se insista cu un jucator submediocru de 28-29 de ani cand avem fosti capitani ai nationalelor de tineret pe banca!

dee06.08.2009 19:06

pai nu trebuie sa existe unul penibil pe gazon, ca sa se descarce si spectatorii???? Pe cine vrei mah sa mai injure?! Baciu e foarte bun, poate e prea multa presiune pe el, insa isi va reveni! (sau il inlocuieste la pauza, daca nu face fata)

D4v1dstelist06.08.2009 19:07

Vine si repriza II.Noi cam de atunci incepem sa jucam.

Fan FC Steaua06.08.2009 19:08

Onicas e la fel de penibil cum a fost in toate meciurile Stelei ... se vede clar cat ii sufla presa-n cur sa-l faca jucator mare, dar asta chiar nu poate.... Radoi mai juca el cum mai juca, mai rupea un picior, se mai lovea minge de el, se mai accidenta sa i se simta lipsa, si acum "cica" a ajuns un jucator iubit pentru Steaua... pff ..

Se vede ca Becali si-a bagat coada... nu-l sufera pe rada si i-a zis lui bergodi sa-l bage pe Baciu....

Petre Marin...asta de ce nu se retrage? ninu facea traba buna in locul lui....

Alexandru H.06.08.2009 19:08
Baciu e PENIBIL ca deobicei. nu inteleg de ce se insista cu un jucator submediocru de 28-29 de ani cand avem fosti capitani ai nationalelor de tineret pe banca!

Nu vad diferenta intre el si ceilalti in momentul asta :rolleyes: ... poate ca va incepe si Steaua sa joace fotbal

Edit: Hai ca era sa fie 2-0...

rLz06.08.2009 19:09

jucam incoerent , nu legam 2 pase , daca si cu astia ne chinuim... doamneee haos total!

dee06.08.2009 19:11

app, mie mi se pare ca nici scotienii nu joaca prea bine. Poate-s prea obositi sau nu stau bine cu conditia fizica, presiune mare pe ei. Cred ca unele meciuri n-ar trebui sa fie televizate, ci sa fie strict pt spectatori , platitori de bilete.

DelPiero1006.08.2009 19:17

Cand joci cu Baciu si Ninu,nu poti avea alte asteptari...eu v-am zis ca n-avem echipa.

P.S.Vanzarea lui Goian e o mare GRESEALA.

rLz06.08.2009 19:21

ba ce slab joaca motherwell si totusi sunt peste noi...

1on06.08.2009 19:21

Free Gigi!

dee06.08.2009 19:21
Cand joci cu Baciu si Ninu,nu poti avea alte asteptari...eu v-am zis ca n-avem echipa.

P.S.Vanzarea lui Goian e o mare GRESEALA.

e CRIZA mai, clubul are nevoie de bani, nu? de ce crezi ca l-au vandut pe Goian? nu si-l mai poate permite clubul (ca-i un jucator bun, deci trebuie si remunerat corespunzator) si din banii obtinuti promoveaza pe altii, mai tineri.

ros-albastru4ever06.08.2009 19:23

unde esti tu Goe,acum cand avem nevoie???... o echipa praf si pulbere...e incredibil ce panarame de jucatori au ajuns sa fie catalogati drept super-talente si cu care luam campionatul: onicas,ninu(doamne ce terminat e asta,nu degeaba l-au trimis cei de la Bistrita in Liga 3),Baciu(asta e terminatul terminatilor),vesnicul Banel de la faurei,Petre Marin care de la Steaua se duce direct la pensie... INCREDIBIL CE PENALI DE JUCATORI!!...ne mananca ficatii chefereul duminica

stelist nebun06.08.2009 19:24

doamne cred ca in seara aasta sparg televizorul! ce draku ma...nam vazut 3 pase ,nam vazut nici o faza...mai e si idiotu de la Pro TV care ma zgarie pe creier..sunt eu singurul care inebuneste in seara asta?...dupa pauaza sper sa fie altceva

dee06.08.2009 19:25
INCREDIBIL CE PENALI DE JUCATORI!!...ne mananca ficatii chefereul duminica

chefereul nu va mananca nimic, fii serios!

i-am vazat in prima etapa, cu Unirea, a fost un meci extrem de slab de ambele parti, cam cum este acest meci, cu toate ca CFR-ul a castigat cu 2-0 iar unii oameni au plecat incantati de ceea ce au vazut pe teren. Una e sa vezi la TV si altceva pe stadion, intelegi? Nu inteleg de ce se televizeaza toate meciurile, ca doar poti urmari si alte sporturi sau alte campionate. Sa speram ca din toamna, cand se va mai racori si pe la noi, vor juca mai bine baietii si vor face fata meciurilor :)

dulcicutza06.08.2009 19:26

Daca Moterwll ne tine asa in sah pai ne-o luam duminica la 3 goluri diferenta.....

strezahuzum06.08.2009 19:26

O repriza sub penibil. De la Zapata pana la Bibi, tot "Arsenalu'" a intrat pe teren la misto, crezand ca scotienii vin si ei asa de forma. Golul a picat din noroc chior, dar merita scotienii un gol pentru entuziasm. Nicolita nu stiu daca e tot la misto, dar el e praf mereu asa ca nu-i nici o diferenta. Grzelak, sub execrabil, mingi pierdute, scapate in aut. Bibi ala alearga precum o baba cu reumatism. Scotienii castiga aproape toate duelurile unu la unu sau la cap.

Poate la pauza aplica Bergodi metoda Ferguson si le carpeste noilor vedete ceva ghete peste nas.

Ronnie06.08.2009 19:27

Jalnic.

ros-albastru4ever06.08.2009 19:27
chefereul nu va mananca nimic, fii serios!

i-am vazat in prima etapa, cu Unirea, a fost un meci extrem de slab de ambele parti, cam cum este acest meci.

Una e sa vezi la TV si altceva pe stadion, intelegi?

spune-mi tu mie,se poate ca o echipa sa joace mai mizerabil decat joaca acu Steaua??...eu nu cred,e limita tuturor jocurilor penibile,iar chefereul,cat de prost o juca,tot o fac mai bine decat joaca amatorii de jucatori enuntati mai sus...daca vor trata asa tot meciul,o sa fie jale mare...deja,pt prima repriza,ar trebui sa le fie rusine

dulcicutza06.08.2009 19:27

Eu cu paru' i-as lua....

dee06.08.2009 19:30
spune-mi tu mie,se poate ca o echipa sa joace mai mizerabil decat joaca acu Steaua??...eu nu cred,e limita tuturor jocurilor penibile,iar chefereul,cat de prost o juca,tot o fac mai bine decat joaca amatorii de jucatori enuntati mai sus...daca vor trata asa tot meciul,o sa fie jale mare...deja,pt prima repriza,ar trebui sa le fie rusine

una e sa joci acasa, cand ai alaturi al 13-lea jucator: PUBLICUL ( care nu-i doar galeria, ci si ceilalti) si altceva e sa joci in deplasare cand ai un public ostil sau neutru. Probabil isi vor reveni dupa pauza, sau daca nu ,asta e, un meci pierdut nu-i o tragedie. Probabil irlandezii isi doresc mai mult sa castige din cauza situatiei in care se afla clubul lor, deci au o motivatie mai puternica.

weeezer06.08.2009 19:30

Parca jucam pe Camp Nou.

D4v1dstelist06.08.2009 19:32

Banel,Zapata(pare rau),Baciu,OUT! :thumbdown:

strezahuzum06.08.2009 19:33
Eu cu paru' i-as lua....

Si eu la fel .. cum s-au infipt scotienii mai tare in ei, "noul Radoi" si "Micul Balaci" au facut un rahat pe bat. Si polonezul "numar 10 autentic". De ciuma de Nicolita nu mai zic nimic.

cristy.steaua2106.08.2009 19:33

catastrofal...

nici sezonul trecut in Liga 1 nu jucam asa.. :thumbdown:

Grenada06.08.2009 19:33

Fri gi...gi ...

Bibiskov OUT

Banel OUT

Stancu OUT

Baciu OUT

Petre M. OUT

«12345611»