FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Motherwell - Steaua 1-3 (1-0)

«1234511»
bijoux_bz05.08.2009 08:36
pe tatarusanu il stiu de 4-5 ani decand juca la juventus...era cel mai iubit jucator de la echipa si il respecta toata echipa ... in echipa mai era unu Elvis bun rau dar era batran avea 41 de ani si juca la juventus de prin 87...pana si omu ala care avea 41 de ani il respecta enorm pe tatarusanu si toata lumea ii prezicea un viitor f bun !

WTF???

gio_stgloria05.08.2009 08:49

Bine fanii Toja, nu stiu ce va place la el , doar ca arata bine poate(ceea ce ar fi de rau) , ca-n rest e vai mama lui.

SuperstaR1805.08.2009 09:43
Bine fanii Toja, nu stiu ce va place la el , doar ca arata bine poate (ceea ce ar fi de rau) , ca-n rest e vai mama lui.

Incep sa intru la banuieli sa stii...

In alta ordine de idei... Eu cred ca mama lui Banel face farmece. E imposibil. Cum sa ni se accidenteze numai mijlocasii? E clar ! Ne mai chinuie Nicolita si pe banda stanga, si pe banda dreapta inca o luna cel putin. Mai ales ca Grzelak nu poate juca mai mult de o repriza si Ochirosii e intr`o forma penibila.

SzabiStelistu05.08.2009 10:51

ce are in plus toja fata de ionescu??face si faza defensiva....ionescu mai putin...nu zic ca ionescu nu e un jucator bun...e un jucator bunicel,si tanar...ne va fi de folos,insa nu cred ca rezista in momentul de fata presiunea pusa de un meci ca Steaua-CFR!sau poate gresesc si un asemenea meci il ambitioneaza si mai tare..:)

D4v1dstelist05.08.2009 11:49

Toja face faza definsiva???

Da am vazut,la un singur meci.La restul de un an de zile ce a facut?

Grenada05.08.2009 11:51

Ionescu are un plus de la mine , face driblinguri in fata spre deosebire de toja care se invarte dupa mingie si face driblinguri laterale , mai rar in fata , iar Ionescu poate pasa si cu stangu fata de Toja care este incapacitat de a da o pasa precisa cu dreptul.Uitati-va la golul lui Toja cu dreptu sa vedeti cum ia facut piciorul. Pentru mine Ionescu 45 de min e mai bun ca Toja . Toja poate alerga mai mult si are o viziune a jocului ceva mai bun ca Ionescu.

De mijlocasi ofensivi nu ducem lipsa , sa ziceti merci ca-i avem si pastia.

Tot ce avem nevoie este de un fundas central rapid de 1.75 sa alerge foarte repede .

Cand o sa dam de cefere Timisoara sau rapid or sa ne alerge aia de n`o sa stim de noi.

Oricum Motherwell-Steaua 2.

D4v1dstelist05.08.2009 12:49

Nu prea trebuie sa ne obosim cu meciul asta.Ar trebui sa ne pastram pentru CFR.

Maye05.08.2009 15:37

Nu vreau sa fiu eu ala dubios dar astia de la Motherwell vor manca pamantul in meciul asta.Ceea ce e bine, insa, e ca degeaba il mananca daca nu au valoare.

Sper sa ii vad pe Zapata , Bisikov , Tininho si (desi visez) Rada.Inca nu pot sa imi dau seama de ce e ultimul fundas central din lot cand el e peste 2 cu siguranta!

Guardian05.08.2009 15:40

Sper sa il vedem si pe Rusu , ar fi pacat de el

Maye05.08.2009 16:06
Sper sa il vedem si pe Rusu , ar fi pacat de el

Rusu nu poate juca din 2 motive:

1. Nu a facut deplasarea

2. E accidentat.

BNQ06.08.2009 05:53
Rusu nu poate juca din 2 motive:

1. Nu a facut deplasarea

2. E accidentat.

Astea' nu sunt motive serioase :)

Virgil06.08.2009 08:57

Steaua, echipa probabila pentru meciul din aceasta seara:

Tatarusanu - Golanski, Baciu (Tudose) - Ghionea, Ninu - Nicolita, Alexandru Iacob, Andrei Ionescu, Grzelak, Stancu, Bibiskov

sursa: Ols

MoWeed06.08.2009 08:58

Orice, numai Nicolita nu...

Virgil06.08.2009 09:01

Asa e, dar din pacate avem multi accidentati si suspendati si vom fi nevoiti sa jucam cu rezervele:

Antrenorul Stelei se confrunta cu mari probleme de lot si se felicita pentru victoria categorica din tur, care spulbera orice emotie joi sera. Szekely, Bicfalvi, Ovidiu Petre, Toja si Emeghara au fost lasati acasa din cauza accidentarilor, Ghionea este incert, iar Goian si Kapetanos sunt suspendati.

In aceste conditii, Cristiano Bergodi va apela si la solutiile de rezerva pentru a vedea pe ce jucatori se bazeaza in cazul in care indisponibilitatile vor continua.

"Cine va fi pe teren joi seara pentru mine va fi cel mai bun. La mine nu exista rezerva, nu exista titular. Eu cand fac primul 11, pentru mine acela e cel mai bun", a spus Bergodi.

Tehnicianul italian le-a mai cerut jucatorilor sai sa fie foarte atenti sa nu fie sanctionati cu cartonase galbene sau rosii, in vederea meciurilor din play-off-ul Europa League.

De asemenea, Bergodi a cerut atentie la duelurile cu jucatorii adversi, cunoscuti pentru stilul rudimentar de a se apara.

In lotul deplasat in Scotia se regasesc si Alexandru Iacob si Tininho, acestia avand sanse sa debuteze in cupele europene.

ONlinesport

Le reseau pansant06.08.2009 09:45
Asa e, dar din pacate avem multi accidentati si suspendati si vom fi nevoiti sa jucam cu rezervele:

Bai frate da sa dea dracii daca am vazut de 5 ani incoace lotul Stelei complet mai mult de 2 etape, fie suspendati, fie accidentati, fie trimisi prin alte galaxii, fie pe unde or mai fi. Asta cu lotul injumatatit e deja traditie la noi, parca nu se poate ca la fiecare meci sa nu fie indisponibil cel putin 5-6 jucatori.

Tehnicianul italian le-a mai cerut jucatorilor sai sa fie foarte atenti sa nu fie sanctionati cu cartonase galbene sau rosii, in vederea meciurilor din play-off-ul Europa League

in sfarsit o decizie inteleapta, ca daca analizam perioada Hagi, Laca, Oli ne ia durerea de cap, Steaua era mereu capul de lista in ce priveste numarul mare de avertismente.

mircea_1006.08.2009 09:48

e bine ca joaca Nicolita, asta inseamna ca Ochirosii va juca cu CFR

rLz06.08.2009 11:56

e advarat ce zic astia? a semnat tanase cu Steaua?

eu_jimmy06.08.2009 12:30

pana nu-l vedem in tricoul Stelei nu putem sti sigur:D..Forza Steaua!!! :steag_sah_mic:

gio_stgloria06.08.2009 12:54

care e echipa care va juca astazi ? stie cineva o echipa probabila ?sa stiu ce pun la pariuri.

andrey_ptm_steaua06.08.2009 13:58
care e echipa care va juca astazi ? stie cineva o echipa probabila ?sa stiu ce pun la pariuri.

eu am pus Steaua pe 2 bilete...sper sa nu faca vreo 'surpriza' neplacuta

b0RMA06.08.2009 14:35

Pe toate siteurile de sport:Tãnase la Steaua!Doamne ajutã!

Meci de 2.Cel puțin 2 goluri diferențã!

BNQ06.08.2009 17:34

Echipa Stelei pentru meciul cu Motherwell:

Zapata - P. Marin, Ghionea, Baciu, Ninu - Grzelak, A. Ionescu, Onicaș, Nicolițã - Bibișkov, B. Stancu.

Zapata :steag_cruce_invers:

Rada :(

Tininho :(

Baciu :axe:

KERATOCONUS06.08.2009 18:35
Echipa Stelei pentru meciul cu Motherwell:

Zapata - P. Marin, Ghionea, Baciu, Ninu - Grzelak, A. Ionescu, Onicaș, Nicolițã - Bibișkov, B. Stancu.

Parca ziceau ca joaca numai rezervele, pentru a-i odihni pe titulari. Din cate vad eu, in primul 11 apar doar 4 rezerve: Zapata, Ninu, A.Ionescu si Bibiskov.

Sincer, ma asteptam ca Bergodi sa alinieze in seara asta o formatie alcatuita numai din rezerve. Sper sa nu avem parte de accidentari, pentru ca duminica ne asteapta un meci mult mai important decat cel cu Motherwell.

dulcicutza06.08.2009 19:00

Sa nu uitati ce v-am zis eu de Bergodi si Zapata....in fine...e doar min 18...poate se trezeste si Steaua.....

Alexandru H.06.08.2009 19:00

Hai ca ne-au dat un gol frumos...

1-0 Motherwell - Steaua :thumbdown:

«1234511»