FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

SUPER Steaua-Lens 4-0 !!

«1345678»
sorin_77720.10.2005 06:32

si mie nu imi iese nimic la munca... numai cu gandul la meci sunt... Stie cineva: Mai sunt bilete la aceasta ora de vanzare (12.30) ??? mai am un prieten care vrea sa mearga si nu stia daca mai sunt...

Acrhine20.10.2005 06:48

Eu sunt sigur ca puteam sa ii batem pe Lens si sa luam cele 3 puncte!! Diseara merg pe 1 solist :D. Forza Steaua!!

I.N.Money20.10.2005 08:17
si mie nu imi iese nimic la munca... numai cu gandul la meci sunt... Stie cineva: Mai sunt bilete la aceasta ora de vanzare (12.30) ??? mai am un prieten care vrea sa mearga si nu stia daca mai sunt...

A cumparat azi un amic...da la trebuie a 2 a ca la peluze nu mai erau...poate doar la bishnitari.

Virgil20.10.2005 08:54

Cred ca s-a epuizat stocul.

Vom avea un stadion plin, pentru ca e o zi excelenta pentru fotbal.

Si pentru ca meciurile Stelei sunt spectacole in aer liber.Furnizate de jucatori si suporteri.

FORZA

laca00720.10.2005 10:01

fratilor la cat se intra pe stadion?

dragost20.10.2005 13:11

Am o super veste:

Azi castigam si trebuie sa petrecem.

Va inivit in weekend la noul Mall - City Mall:

http://www.city-mall.ro/abonare2

Au super magazine cu haine sport si daca te inregistrezi castigi un cupon de reduceri (la ce vrei tu!!!!)

Ne vedem la bere in City Mall.

Forza Steaua Fotza Romania

montreal20.10.2005 13:18

ce e asta?!?!

publicitate ?!?!

alo? admin

dragost20.10.2005 13:22
ce e asta?!?!

publicitate ?!?!

alo? admin

Nu, doar o veste buna.

Mihai

Nero20.10.2005 14:22

Nici n-am apucat sa ma bucur de primul gol, ca-l deteram si pe-al doilea 8) Sa nu ne culcam pe-o ureche, ca la ce-au aratat in primul sfert de ora, sunt capabili sa revina.

2

ALLEZ

Motanu D20.10.2005 14:47

3-0. Mat.

Francezii credeau ca joaca cu Gloria sau cu Otelul. Au abordat meciul gresit si neprofesionist, tactic si nu numai. Rezultatul la pauza este o consecinta. Sper sa le mai dam vreo 3-4

strezahuzum20.10.2005 14:51

3-0 la pauza !!!

Foarte bine a jucat toata echipa, tot asa baieti, mai bagati-le vreo 2-3 la frantujii astia ingamfati de 3 parale.

SUPER Steaua da show !! Sa ma asigure cineva ca nu visez, va rog... 8) 8)

zarboss20.10.2005 15:13

stai cuminte nu visezi ... Steaua joaca ca la carte ,, si speram sa le mai dea vreo 2

FORZA Steaua

zarboss20.10.2005 15:18

4-0

montreal20.10.2005 15:45

SUPER Steaua !!!!

UMILIREA INGAMFATILOR DE FRANCEZI !!!

SUPER Dica!!!

parca am jucat cu FC Vaslui ...

se duce buhul in Europa

zarboss20.10.2005 15:48

90+3' Jocul se incheie in jumatatea francezilor. Steaua zdrobeste pe Lens. 4-0 scor final.

FELIC :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Motanu D20.10.2005 15:51

Steaua a castigat aces meci mult mai usor decat o arata scorul. Francezii au jucat atat de bine pe cat i-a last Steaua sa joace. Personal, cred ca Steaua a intalnit o echipa dura, lipsita de fair-play si de valoare, mult sub Farul sau Poli Tim. Probabil ca daca arbitrajul ar fi fost corect, acest meci n-ar mai fi avut loc pentru ca in UEFA ar fi mers Clujul.

Ramane sa-i batem si pe Sampdoria si sa ne calificam

montreal20.10.2005 15:56

as zice sa-i batem pe suedezi, mai scoatem un egal cu Samp sau Hertha si ne calificam sigur.

HAI Steaua!!!

Motanu D20.10.2005 16:04

Pai pe suedezi ii batem sigur. Nu ca ar fi ultimii prosti, dar nu-i cred mai tari decat Lens. Le dam si lor 4 si gata

SteauaToronto20.10.2005 16:06

UMILIREEEEEEEEEEEEEEEEEEE LENS! MAI RAMANE UN REZULTAT BUN SCOS DE HEEERENVEN IN GROAPA SI SA MOARA Borcea!!!!!!

Ene20.10.2005 16:18

Sunt primul care posteaza despre victoria Stelei: :D

Steaua reuseste azi imposibilul......zdrobeste echipa franceza RCLens cu scorul de 4-0....un scor la care doar cei mai optimisti se gandeau...un meci de neuitat.....un meci de pus in rama!!!

Ene20.10.2005 16:19

Sunt primul care posteaza despre victoria Stelei: :D

Steaua reuseste azi imposibilul......zdrobeste echipa franceza RCLens cu scorul de 4-0....un scor la care doar cei mai optimisti se gandeau...un meci de neuitat.....un meci de pus in rama!!!

Bogdan4Steaua20.10.2005 16:33

O seara cu adevarat magica! [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] a fost primit acasa cum trebuie, echipa a castigat, i-am umilit pe francezi! Jocul a fost excelent. Hai Steaua! Spre primavara europeana!

armanovici20.10.2005 16:33
Da' date='asa ar fi bine pentru noi.Sa fie ale noastre toate cele trei puncte.

Dar meciul va fi foarte greu.Pe viata si pe moarte.Sper sa avem una dintre acele zile fericite in care sa marcam 4 goluri.Pentru ca adversarul sa nu mai aiba nici-o sansa.

Sper sa nu se rateze mult si sa se inscrie repede,pentru ca francezii sa iasa la egalare si sa ne lase spatii libere.

Sper ca arbitrii sa arbitreze perfect,ba sper chiar sa ne acorde acel celebru minim 5% care se acorda de obicei gazdelor,in materie de arbitraj.

Sper sa avem un stadion plin,ca in vremurile bune.

Sper sa fie timp bun.Macar sa nu bata vantul si sa nu ploua.

Sper sa avem un teren bun,pentru ca maiestria jucatorilor nostri si geniul antrenorului lor sa se manifeste din plin.

In final sper sa radem,sa fim fericiti si poate... sa ne intalnim la Universitate.

[b']FORZA

DOAMNE CE GURA AURITA AI AVUT>>>>PROPUN DE ACUM INCOLO TU SA PREZINTI TOATE AVANPREMIERELE MECIURILOR Stelei!!!

horse3720.10.2005 16:35

iti multumim Walter, bravo Protasov!

ce echipa avem! ce pacat, pt ca ieri ar fi trebuit sa jucam si nu astazi. la cum au jucat baietii astazi santem pe cai mari si nu cred ca vom rata primavara fotbalistica.

mandru ca sant stelist!

strezahuzum20.10.2005 16:56

Bravo Steaua !

Ne-am respectat blazonul si am invins. Excelent jocul lui Iacob, Ogagaru, Goian, Radoi si Bostina. Buni si Nesu, Dica, Paraschiv, Ghionea si Nicolita. Despre Hamu n-am mare lucru de zis ca nu prea l-am vazut la treaba ( ceea ce e un lucru bun :) )

Cel mai imbucurator lucru mi s-a parut evolutia echipei ca intreg. Pressing eficient, efort sustinut si imaginatie. Dar mai ales un pragmatism asa cum vezi la marile echipe. Practic am fructificat fiecare ocazie pe care ne-am creat-o. Un egal ( sau de ce nu o victorie ) cu Sampdoria ne-ar mari sansele de a ajunge in primavara europeana la 90%

Cat despre Rapid, daca evoluam cum am facut-o astazi, le da lectii la prapaditii aia :D:D

«1345678»