FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

SUPER Steaua-Lens 4-0 !!

«145678»
Virgil20.10.2005 17:09

Steaua 4 -

Victorie magnifica in fata unor tribune pline,a unor suporteri unici pe stadioanele din tara si printre cei mai tari din Europa.

Iacob/min.13,Goian/min.16 si Dica/min.43 si 63,au asigurat o diferenta confortabila,iar Steaua se vede dupa primul meci disputat,lidera in grupa.In celalalt meci Hertha a invins in deplasare pe Halmstad cu 1 - 0.

Urmeaza pe 3 noiembrie primul meci in deplasare pentru noi,impotriva genovezilor de la Sampdoria, care astazi au stat.

Victoria Stelei de astazi este de bun augur pentru calificarea pentru a doua oara consecutiv in primavara europeana.

Felicitari baieti,ne-ati facut fericiti !

Felicitari tuturor celor prezenti,antrenorilor si conducerii !

Venirea lui [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] se pare ca a stins toate posibilele focare de nemultumire.Mai mult decat oricand atmosfera si perspectivele Stelei de a face performanta in tara si in Europa au sustinere.

FORZA

SteauaToronto20.10.2005 17:11

Stai pe fcsteaua.ro peste 2 ore o sa pun fisiere video cu rezumatul si la video news se va pune golul spectaculos a lui Iacob!

I.N.Money20.10.2005 17:12

Extraordinar....I-am spulberat.....Romania Traiste Prin Steaua.....bravo baieti !!!

armanovici20.10.2005 17:14
Bravo Steaua !  

Ne-am respectat blazonul si am invins. Excelent jocul lui Iacob, Ogagaru, Goian, Radoi si Bostina. Buni si Nesu, Dica, Paraschiv, Ghionea si Nicolita. Despre Hamu n-am mare lucru de zis ca nu prea l-am vazut la treaba ( ceea ce e un lucru bun  :) )

Cel mai imbucurator lucru mi s-a parut evolutia echipei ca intreg. Pressing eficient, efort sustinut si imaginatie. Dar mai ales un pragmatism asa cum vezi la marile echipe. Practic am fructificat fiecare ocazie pe care ne-am creat-o. Un egal ( sau de ce nu o victorie ) cu Sampdoria ne-ar mari sansele de a ajunge in primavara europeana la 90%

Cat despre Rapid, daca evoluam cum am facut-o astazi, le da lectii la prapaditii aia  :D  :D

Da ce sa zicem...Dica ce mai trebuie sa faca ca sa fie foarte bun???sa dea 10 goluri pe meci??bun si el da nu ca altii...unii chiar nu il suporta si nu inteleg de ce...

Motanu D20.10.2005 17:21

Cand au venit in Romania, francezii se dadeau cocosi. Iata ca au vazut stele... ros-albastre.

Gripa aviara a rapus cocosul galic. Urmeaza ciorile visinii...

P.S.

Nu pot sa nu remarc prestatia lui Dica, Nesu si Radoi. Sper ca s-a uitat si Piturca la meci.

strezahuzum20.10.2005 17:27
Dica ce mai trebuie sa faca ca sa fie foarte bun???sa dea 10 goluri pe meci??bun si el da nu ca altii...unii chiar nu il suporta si nu inteleg de ce

Dica are calitati multe, abramovici, dar nu stiu, parca am impresia ca nu lupta mereu 100%. Uneori pare lenes, detasat de ce se intampla pe teren. In meciul asta de exemplu a jucat bine, a fost exact acolo unde era nevoie de el, cand era nevoie de el.

Dar daca te-ai uitat atent, sigur l-ai vazut si cand a cam stat pe ganduri si nu a pus osul la treaba la fel de multca cei pe care i-am considerat foarte buni...

Ma rog, daca e in stare sa garanteze ca joaca asa in fiecare meci si da 2 goluri, zic si eu : Dica cel mai bun !! Bravo !

Virgil20.10.2005 17:29

Steaua Bucuresti,o echipa care isi respecta blazonul.

2005_10_20_22_27_14_1.jpg

2005_10_20_22_27_21_2.jpg

2005_10_20_22_27_14_1.jpg

2005_10_20_22_27_21_2.jpg

sorin_77720.10.2005 17:36

Acum am ajuns acasa, parca nu vroiam sa plec de la stadion... Un meci fabulos facut de Steaua... Felicitari... sa ma dezmeticesc si o sa incerc sa pun in format video coregrafia pentru Marius [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]...

strezahuzum20.10.2005 17:43

Putin off-topic, da sper sa nu se supere nimeni :)

S-a terminat meciul javrutelor ( 0-0 ) cu Heerenven, o echipa modesta, care n-a aratat mare lucru... Slab au jucat potaile. Lent, fara inspiratie si verva. Deh, cand nu-l ai in teren pe arbitrul Coltescu sau Balaj iar adversarul n-a venit sa faca doar figuratie e mai greu...

Au reusit macar sa nu piarda si au mai adus si ei un punct pentru coeficientul UEFA. Bun si-ala !

Motanu D20.10.2005 17:48
Putin off-topic, da sper sa nu se supere nimeni :)  

S-a terminat meciul javrutelor ( 0-0 ) cu Heerenven, o echipa modesta, care n-a aratat mare lucru... Slab au jucat potaile. Lent, fara inspiratie si verva. Deh, cand nu-l ai in teren pe arbitrul Coltescu sau Balaj iar adversarul n-a venit sa faca doar figuratie e mai greu...

Au reusit macar sa nu piarda si au mai adus si ei un punct pentru coeficientul UEFA. Bun si-ala !

L-ai uitat pe maestrul Corpodean...

Asta le e valoarea. Cand se joaca pe bune, refrenul e: Cine vine-n groapa / Ia puncte si scapa.

Nici o problema, la primavara iar ne vor admira cum jucam cu nume mari ale fotbalului...

Virgil20.10.2005 18:07

Site-ul UEFA elogiaza victoria Stelei intr-un articol intitulat "Superba Steaua nimiceste Lens-ul" (Superb Steaua overwhelm Lens).In imaginea alturata articolului este prezentat Goian,bucurandu-se de al doilea gol al Stelei,marcat de el.

sorin_77720.10.2005 18:39

si de ce oare nu am putea castiga trofeul?!?!? Daca vom juca cu aceeasi ambitie si daruire cum am facut-o astazi si impinsi de la spate de un public fantastic si un nume istoric, [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color], nimeni nu ne poate sta in cale pana in finala... Multi vor spune ca e doar inceputul si drumul este lung si greu, ADEVARAT, dar AVEM CU CE SA IL FACEM...

Iubesc Steaua...

Bogdan4Steaua20.10.2005 18:42

Ca sa fie totul perfect, am realizat scorul serii si suntem pe primul loc in grupa.

steaua_forewer20.10.2005 18:42

stie cineva cand se pun golurile in format video ???

Ramon Sanchez Pizjuan20.10.2005 18:47

O completare, prima pagina UEFA.com

uefa_goian.JPG

SteauaToronto20.10.2005 18:56

Downloadati video dupa fcsteaua.ro! Calitatea este execelenta very high! Aveti nevoie de vlc Player!

Virgil20.10.2005 18:58

Coregrafia galeriei Stelei pentru Marius [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color],cu mesajul "the old number seven is back".

coregrafia_galeriei_stelei__pentru_marius_lacatus___mesajul___the_old_number_seven_is_back_1469674078.jpg

coregrafia_galeriei_stelei__pentru_marius_lacatus___mesajul___the_old_number_seven_is_back_1469674078.jpg

armanovici20.10.2005 19:18
Downloadati video dupa fcsteaua.ro! Calitatea este execelenta very high! Aveti nevoie de vlc Player!

merita sa dati jos VLC player de la adresa asta...sper sa fie playerul oficial al forumului deoarece sper sa aveti parte de fisierele video de cea mai mare calitate numai pe siteul nostru....

adresa de downloadat(player free) este

http://www.videolan.org/mirror.php?mirror=...0.8.2-win32.exe

zarboss20.10.2005 20:50

o seara magnifica .. incepand cu jocul prestat si cu superba coregrafie... poate puneti mai multe poze cu galeria.. sa imi iau si eu ceva...

Bogdan4Steaua20.10.2005 21:15

Poza care valoreaza cat o mie de cuvinte:

steaua18nd.jpg

Ramon Sanchez Pizjuan20.10.2005 21:29

Chiar ca valoreaza o mie de cuvinte. Ai grija insa ca te-am prins pe ce siteuri te dai noaptea :oops:

Poza care valoreaza cat o mie de cuvinte:

steaua18nd.jpg

SteauaToronto20.10.2005 22:22

Zbornaia. Asa i se spunea nationalei URSS. După cum stelistilor de la Sevilla li se spunea vitezistii. A fost nevoie de drumul la Atena facut de MM Stoica, luam un antrenor ofensiv, de neincrederea publica fugi, dom'le, că e un anonim ca tehnician,pentru ca Protasov să retrezească sentimentul spectacolului in Ghencea. În tribune s-a strigat Lacatus. E logic.

Dar marii invingatori ai serii de ieri sunt cei doi barbati negociind sub Acropole si apoi suindu-se in avion pentru o aventură al carei final e incă departe.

Catalin Tolotan(GSP)!

Bogdan4Steaua20.10.2005 22:58

Si-a mai revizuit atitudinea si redactia GSP. Oricum nu prea are incotro. :lol:

@Ramon Sanchez Pizjuan - In euforia victoriei imi clateam ochii cu fetele de la SIAB. :wink:

FanSteaua4Life20.10.2005 23:48

E aproape ora 6...Deabia ce am sosit acasa de la Bucuresti...Ce pot sa spun...O seara Magica precum echipa Steaua Bucuresti...Restul nu mai conteaza...

I.N.Money21.10.2005 01:58

La faza asta Jos Palaria lui Meme...ca a adus un antrenor de clasa...

«145678»