[ Mai e o sansa cu CSKA. Poate chiar un egal cu francezii.
Tu chiar crezi asta ?! Poate doar daca da Niculescu 4 goluri pe meci.... :twisted:
[ Mai e o sansa cu CSKA. Poate chiar un egal cu francezii.
Tu chiar crezi asta ?! Poate doar daca da Niculescu 4 goluri pe meci.... :twisted:
Da Motane, chiar cred. CSKA momentan nu e cu nimic mai buna decat noi, nici macar in clasamentul pe puncte al grupei. Iar Marseille dupa meciul cu Le Mans nu m-a impresionat prea tare.
Si sa stii ca isi revine si Niculescu. Ma bucur ca a reintrat in joc. Chiar si daca cu un gol cu Vasluiul.
Sper sa va calificati... avem nevoie de puncte in UEFA... Dar mi-e greu sa cred ca se mai poate...
Puncte, puncte. Sperati pe naiba sa ne calificam. Nu voi ii incurajati pe bulgari acum cateva zile si pe moscoviti sa castige cu noi? Hai sa lasam falsa modestie. Si eu sufar destul de mult cand vad cum noi nu ne putem impune pe plan international, pe cand voi faceti o figura frumoasa.
Reddog, nu generaliza. Cel putin in cazul meu, situatia sta in felul urmator:
1. In cazul in care Steaua se califica mai departe, imi doresc sa se califice si Dinamo(sincer)
2. In cazul in care Steaua nu s-ar califica, nu m-ar bucura prea tare o calificare a lui Dinamo
Valabil si pentru Rapid. In campionat nu doresc binele lui Dinamo in nici o situatie contra nici unui adversar(e lesne de inteles).
E normal Reddog sa nu ate avanti pana la finala... la cum ati jucat cu Olandezi, Mitica Dragomir a cam avut dreptate cand va facut desculti. A zis-o din suflet, parca il durea. (acum s-a vazut cat e de dinamovist Mitica)Noi avem o experienta in plus fata de voi... Suntem totusi la al doilea an consecutiv... (Sper sa se intrerupa cu grupele UEFA de la anul ca eu vreau alte grupe)... Finala o putem tinti mai usor... Avem un lot omogen, nedivizabil (asa cum va devenii al vostru in iarna)...
Nu am cum sa te contrazic, am jucat prost cu olandezii. Dar dupa ce i-am urmarit si cu Ajax si cu CSKA, nu mai stiu ce sa cred. Cu Levski, s-a numit lipsa de concentrare pana la capat si o doza de ghinion. Asta e. Mai e o sansa cu CSKA. Poate chiar un egal cu francezii.
PS: Acum intelegi de ce nu visam mai departe de grupe??? :evil:
Pai red...noi visam la Cupa UEFA...voi nu puteti visa mai incolo de grupe... :wink:
In campionat nu doresc binele lui Dinamo in nici o situatie contra nici unui adversar(e lesne de inteles).
Te contrazic aicia...daca ar fi alta echipa inafara de noi si de caini pe locul 1 iar Steaua pe 2 si ar fi ultima etapa iar echipa de pe 1 ar juca cu Dinamo, si ar trebui sa piarda ca sa luam noi campionatul cu siguranta as tine cu Dinamo :lol: :lol: :lol:
...daca ar fi alta echipa inafara de noi si de caini pe locul 1 iar Steaua pe 2 si ar fi ultima etapa iar echipa de pe 1 ar juca cu Dinamo, si ar trebui sa piarda ca sa luam noi campionatul cu siguranta as tine cu Dinamo :lol: :lol: :lol:
Gresit.Ai vrea sa piarda echipa adversa. :wink:
...daca ar fi alta echipa inafara de noi si de caini pe locul 1 iar Steaua pe 2 si ar fi ultima etapa iar echipa de pe 1 ar juca cu Dinamo, si ar trebui sa piarda ca sa luam noi campionatul cu siguranta as tine cu Dinamo :lol: :lol: :lol:
Gresit.Ai vrea sa piarda echipa adversa. :wink:
![]()
Bine punctat Virgil.
@FanSteaua4Life: ai dreptate, nu am luat in considerare acest scenariu. :wink:
E normal Reddog sa nu ate avanti pana la finala... la cum ati jucat cu Olandezi, Mitica Dragomir a cam avut dreptate cand va facut desculti. A zis-o din suflet, parca il durea. (acum s-a vazut cat e de dinamovist Mitica)Noi avem o experienta in plus fata de voi... Suntem totusi la al doilea an consecutiv... (Sper sa se intrerupa cu grupele UEFA de la anul ca eu vreau alte grupe)... Finala o putem tinti mai usor... Avem un lot omogen, nedivizabil (asa cum va devenii al vostru in iarna)...
Nu am cum sa te contrazic, am jucat prost cu olandezii. Dar dupa ce i-am urmarit si cu Ajax si cu CSKA, nu mai stiu ce sa cred. Cu Levski, s-a numit lipsa de concentrare pana la capat si o doza de ghinion. Asta e. Mai e o sansa cu CSKA. Poate chiar un egal cu francezii.
PS: Acum intelegi de ce nu visam mai departe de grupe??? :evil:
Pai red...noi visam la Cupa UEFA...voi nu puteti visa mai incolo de grupe... :wink:
Momentan nu te contrazic, stam prost in grupe. Deci, visam la depasirea fazei grupelor.
Nu pot sa uit acest meci.De fapt nici nu vreau.In clipele de liniste imi aduc aminte ca a fost o lectie de fotbal la care "elevii" Stelei "au raspuns" de +10.
dar nu cred ca e cineva care poate sa il uite !!! :lol: :lol: :lol:
aaaa
si nu numai din 2005 !
cine are inregistrarea meciului Steaua - Lens 4-0 la o calitate buna daca nu chiar foarte buna.
As dori sa am acest meci.
Va multmesc.
Iulian - Iasi