Eu am o singura intrebare.....unde jucam finala Cupei UEFA?? ![]()
![]()
![]()
Eu am o singura intrebare.....unde jucam finala Cupei UEFA?? ![]()
![]()
![]()
eu am doua: unde o jucam? si cine are curaj sa joace cu noi finala? :lol:
In sfarsit reusim sa zdrobim adversari din campionate puternice ale EUROPEI.O seara de vis, un public fantastic si un joc superb al baietilor nostri.Dak CSKA Moscova a reusit putem reusi si noi, este greu dar nu imposibil.
PS: demult nu am mai mai vazut 2 jocuri consecutive foarte bune din partea Stelei.Sper ca urmeaza al
3-lea :wink:
Sunt in culmea fericirii , bravo baieti , un meci perfect!
Meci excelent. Cei care nu ati avut rabdare cu Protasov ce mai spuneti acum? Echipa joaca mai bine de la meci la meci. Asa ca ciocu' mic cand vine vb de plangeri si veniti la stadion ca sa continuam ce am inceput aseara. Daca echipa va avea si suporteri pe stadion nimic nu ne poate opri.
Sunt in culmea fericirii , bravo baieti , un meci perfect!
Si eu sunt in culmea fericirii.
Am urcat pe aceasta culme,cu mult inainte ca arbitrul sa fluiere sfarsitul meciului.
Mi-am propus sa raman pe ea pana la meciul cu Rapid si dincolo de el.
Apoi mai vedem.
Se pare ca echipa noastra a atins acea perfectiune pe care o asteptam de aproape 20 de ani.
Joaca formidabil.Talentul este dublat de vointa,de spirit de lupta,de sacrificiu uneori.
Ca atunci cand cotul sau gheata adversarului lovesc fara mila in barbia,in pieptul,ori in coastele bravilor nostri.
In aceste momente,ca cel de aseara, am atins sublimul.
Aproape ca nici nu imi dau seama cand mingea intra in portile adverse.Parca se intampla o minune.
Dar nu,e mai mult decat minune.E realitate pura.E o stare de normalitate.Steaua joaca mereu la fel si castiga fara oprire.
Traim cu toti clipe fantastice.
Poate ca asa a fost sa fie.Sa nu jucam anul acesta in grupele Ligii,pentru ca la anul sa fim mai puternici si sa ne ducem cat mai sus cu putinta.
Poate vreodata chiar acolo unde am mai fost.
Iubesc Steaua si sunt mandru ca sunt Stelist.
eu am doua: unde o jucam? si cine are curaj sa joace cu noi finala? :lol:
De ce o mai jucam ca oricum o castigam? ![]()
Am asa o presimtire ca noi o sa fim CSKA Moscova a cupei UEFA anul asta...sau mai bine Porto de acum cateva sezoana...ca apoi a luat si Liga Campionilor :twisted:
Asta nu e presimtire, e vis, dar pana la urma... cu vreo 2-3 ani in urma "tampitul" de GB zicea ca el viseaza (sau aspira :?)ca Steaua va ajunge in UCL; si toata lumea zicea ca-i nebun, ca n-o sa ajunga vreo echipa romaneasca asa curand...
Si acel nebun a fost la un pas, la o interceptie, sau poate la o deviere de UCL !
Prin urmare, desi un super-meci nu aduce primavara (europeana
), totusi mingea asta e tot rotunda :idea:
Am asa o presimtire ca noi o sa fim CSKA Moscova a cupei UEFA anul asta...sau mai bine Porto de acum cateva sezoana...ca apoi a luat si Liga Campionilor :twisted:
mai bine porto.... :twisted: :twisted:
mai bine Steaua anilor 80...
mai bine Steaua anului 2005.. cu rezultatele celor din 80
Eu am o singura intrebare.....unde jucam finala Cupei UEFA??![]()
![]()
![]()
Mai incet fratilor!!! Parca ati fi jucat cu supercampioana Europei. O echipa pe care si Clujul a egalat-o. Felicitari pentr rezultat, ati jucat frumos, dar nici chiar asa...Finala? Mai e mult pana acolo. Presimt ca meciul cu Halmstadt va fi mai greu decat cel cu francezii. Bine ar fi sa prindeti tot o astfel de zi ca si joi...
Reddog, daca Dinamo ar fi batut cu 5-0 pe Heerenveen, nu vorbeati si voi de finala Cupei UEFA ? Nu e Lens cine stie ce echipa, dar avem dreptul sa speram. Daca nu la finala macar la doua echipe romanesti in Liga. Sper sa faceti si voi ceva in sensul asta...
Sincer, nu. Eu sunt cu picioarele pe pamant. Chiar inainte de meciul cu olandezii am spus ca va fi greu sa ne impunem in fata unei echipe care se inchide foarte bine.
Nu imi aduc aminte de exemplu sa fi afirmat ca suntem campioni dupa meciul cu Clujul sau Rapidul castigat cam cu 5 goluri...
Dar sa nu-mi spui ca astfel de meciuri nu te fac sa speri la titlu...
Dar sa nu-mi spui ca astfel de meciuri nu te fac sa speri la titlu...
La titlu si la o participare cat mai lunga in Cupa UEFA...nu vorbeste nimeni despre finala, dar ar fi excelent sa egalam sau sa depasim performanta de anul trecut.
Ar fi foarte bine. Dar si foarte bine e sa ramai cu picioarele pe pamant. Au fost precedente urate cand ni s-a taiat macaroana...
Motane, jocuri de acest calibru te fac mandru ca tii cu echipa respectiva, te fac sa speri la cat mai mult si cat mai bine, atata tot. Intotdeauna e bine sa mentii o anumita doza de realism...
Ar fi foarte bine. Dar si foarte bine e sa ramai cu picioarele pe pamant. Au fost precedente urate cand ni s-a taiat macaroana...Motane, jocuri de acest calibru te fac mandru ca tii cu echipa respectiva, te fac sa speri la cat mai mult si cat mai bine, atata tot. Intotdeauna e bine sa mentii o anumita doza de realism...
Pai tu nu crezi ca poate deveni realitate visul nostru???De a ajunge in finala cupei UEFA???Eu unul cred...Anul trecut am crezut ca putem elimina Valencia si am eliminato...cu Villareal stiam ca nu putem face mare lucru,era in foarte mare forma...Acum ne dai voie sa credem???
Eu va dau voie sa credeti. Toata lumea crede in ceva. Eu nu ma avant pana acolo. Sa trecem de grupe si momentan sunt multumit. Dupa aceea mai vedem si in functie de sorti.
E normal Reddog sa nu ate avanti pana la finala... la cum ati jucat cu Olandezi, Mitica Dragomir a cam avut dreptate cand va facut desculti. A zis-o din suflet, parca il durea. (acum s-a vazut cat e de dinamovist Mitica)
Noi avem o experienta in plus fata de voi... Suntem totusi la al doilea an consecutiv... (Sper sa se intrerupa cu grupele UEFA de la anul ca eu vreau alte grupe)... Finala o putem tinti mai usor... Avem un lot omogen, nedivizabil (asa cum va devenii al vostru in iarna)...
E normal Reddog sa nu ate avanti pana la finala... la cum ati jucat cu Olandezi, Mitica Dragomir a cam avut dreptate cand va facut desculti. A zis-o din suflet, parca il durea. (acum s-a vazut cat e de dinamovist Mitica)Noi avem o experienta in plus fata de voi... Suntem totusi la al doilea an consecutiv... (Sper sa se intrerupa cu grupele UEFA de la anul ca eu vreau alte grupe)... Finala o putem tinti mai usor... Avem un lot omogen, nedivizabil (asa cum va devenii al vostru in iarna)...
SI avem si istoria de partea noastra ... :twisted:
si speranta moare ultima
Nu cont ce esti.
E normal Reddog sa nu ate avanti pana la finala... la cum ati jucat cu Olandezi, Mitica Dragomir a cam avut dreptate cand va facut desculti. A zis-o din suflet, parca il durea. (acum s-a vazut cat e de dinamovist Mitica)Noi avem o experienta in plus fata de voi... Suntem totusi la al doilea an consecutiv... (Sper sa se intrerupa cu grupele UEFA de la anul ca eu vreau alte grupe)... Finala o putem tinti mai usor... Avem un lot omogen, nedivizabil (asa cum va devenii al vostru in iarna)...
Nu am cum sa te contrazic, am jucat prost cu olandezii. Dar dupa ce i-am urmarit si cu Ajax si cu CSKA, nu mai stiu ce sa cred. Cu Levski, s-a numit lipsa de concentrare pana la capat si o doza de ghinion. Asta e. Mai e o sansa cu CSKA. Poate chiar un egal cu francezii.
PS: Acum intelegi de ce nu visam mai departe de grupe??? :evil: