Primul meci in noua campanie din UEFA e acasa cu lens ...3 puncte obligatorii....
Primul meci in noua campanie din UEFA e acasa cu lens ...3 puncte obligatorii....
Da,asa ar fi bine pentru noi.Sa fie ale noastre toate cele trei puncte.
Dar meciul va fi foarte greu.Pe viata si pe moarte.Sper sa avem una dintre acele zile fericite in care sa marcam 4 goluri.Pentru ca adversarul sa nu mai aiba nici-o sansa.
Sper sa nu se rateze mult si sa se inscrie repede,pentru ca francezii sa iasa la egalare si sa ne lase spatii libere.
Sper ca arbitrii sa arbitreze perfect,ba sper chiar sa ne acorde acel celebru minim 5% care se acorda de obicei gazdelor,in materie de arbitraj.
Sper sa avem un stadion plin,ca in vremurile bune.
Sper sa fie timp bun.Macar sa nu bata vantul si sa nu ploua.
Sper sa avem un teren bun,pentru ca maiestria jucatorilor nostri si geniul antrenorului lor sa se manifeste din plin.
In final sper sa radem,sa fim fericiti si poate... sa ne intalnim la Universitate.
FORZA
Victorie si numai victorie joi cu francezii... Sunt de batut rau de tot...
La ce ora e meciul cu Lens???
au jucat bine cu CFR... si au aratat ca au valoare... dar oricum trebuie sa luam 3 puncte obligatoriu
Orele 20:00.Primul fluier al arbitrului.
Comitetul de Arbitri al UEFA a stabilit luni 10 octombrie componenta brigazii care va oficia la primul meci pe care ros-albastrii il vor disputa in Grupa C a Cupei UEFA. Astfel, partida Steaua - RC Lens, care va avea loc joi 20 octombrie 2005, orele 20:00, va fi condusa la centru de Athanassios Briakos, ajutat de asistentii Dimitrios Bozatzidis si Konstantinos Galanos. Arbitrul de rezerva va fi Ilias Mazarakos.
www.steauafc.ro
Mersi de informatie Virgile! Pe TVR 1 se transmite nu?
Am si eu o intrebare cand se pun biletele in vanzare ?.Cat despre meci cred ca suntem favoriti jucam si acasa si Lens vine dupa un 2-2 cu Nice acasa
Ar trebui sa ii batem urat de tot pe astia ca nu sunt cine stie.Sunt la nivelu lu standar liege asa cred eu si nu cred ca vom avea probleme !!!
FORZA Steaua !!
Mersi de informatie Virgile! Pe TVR 1 se transmite nu?
Sigur ca da.Pe TVR 1.Ca si meciul din seara aceasta cu Farul.
Indiferent de conditiile meteo, ploaie, furtuna, tornada
, ninsoare, voi fi pe stadion, pentru a fi alaturi de baietii. Sper ca epilogul acestei campanii europene sa fie caracterizat de semnatura pe care o am: CITIUS, ALTIUS, FORTIUS,. Cu totii in Ghencea !!!!!
Am si eu o intrebare cand se pun biletele in vanzare ?.Cat despre meci cred ca suntem favoriti jucam si acasa si Lens vine dupa un 2-2 cu Nice acasa
Biletele cred ca marti se vor pune in vanzare incepand cu ora 10 AM... o mare prostie, cand ele trebuiau puse in vanzare incepand cu acest weekend pentru a creste numarul de spectatori prezenti cu 10-15%
Ms Sorin era si pe site-ul oficial dai ai dreptate era bine dak erau puse de azi in vanzare.Asa tre sa plec de la sc ca sa iau bilete (nu ca m-ar deranja) :wink: .Oricum stadionul va fi plin (sper)
Si inca ceva cica mai poti cumpara bilete de la Unirii e adevarat (si dak au si la peluze)? deja devin agasant nu? ![]()
PS:
Biletele vor fi puse in vanzare luni, 17 octombrie, ora 14:00, la casele de bilete ale stadionului Steaua.
Programul caselor de bilete:
Luni 17 octombrie : 14.00-20.00
Marti 18 octombrie : 10.00-18.00
Miercuri 19 octombrie: 10.00-18.00
Joi 20 octombrie : incepand cu ora 12.00
Parca erau puse in vanzare de acum o saptamana??
Parca, asa ca maine toata lumea la bilete !!!!
Sa imi pastrati si mie cateva bilete...Nu le cumparati pe toate... :wink:
informatie venita de la Meth0dMan:
Posesorii de abonamente nu trebuie sa mai procure bilet suplimentar pentru acest meci.
Biletele vor fi puse in vanzare luni, 17 octombrie, ora 14:00, la casele de bilete ale stadionului Steaua.
Programul caselor de bilete:
Luni 17 octombrie : 14.00-20.00
Marti 18 octombrie : 10.00-18.00
Miercuri 19 octombrie: 10.00-18.00
Joi 20 octombrie : incepand cu ora 12.00
Biletele vor fi puse in vanzare si in Magazinul Nike din Unirea Shopping Center (et.2) dupa urmatorul program:
Luni 17 octombrie : 15.00-20.00
Marti 18 octombrie : 12.00-18.00
Miercuri 19 octobrie: 12.00-18.00
Crease un topic separat care ulterior a fost inchissi am adus-o aici pentru ca am crezut ca este interesanta cel putin ultima parte FOARTE INTERESANTA cu vanzarea biletelor la magazinul NIKE din Unirea...
Cat mai multa lume la meci...
Obligatoriu peste 20.000 de oameni...Steaua are nevoie de noi..trebuie sa-i aratam iubirea.
P.S: Sunt sigur ca in cazul unei victorii la Constanta o sa avem si mai multi suporteri cu Lens 8)
Sper sa nu nu mai ploua de luni ca altfel parca vad ca se amana :cry:
Musca-ti limba!!! cum sa se amane... oricum:
NU UITATI: PASTRATI COTORUL!!!
Mi-am muscat-o deja si faza cu ....cotoarele e tare
.
daca joaca cum au jucat cu Farul...ii batem fara drept de apel....
oricum trebuie sa-i batem
Trebuie sa-i batem, altfel sansele de a trece de grupe scad mult !!
Va fi foarte important sa atacam inca de la inceput, sa presam incontinuu, sa nu-i lasam nici sa rasufle in prima repriza. Daca reusim sa marcam de 2 ori pana la pauza, avem cele 3 puncte in buzunar...
Haide Steaua ! Vrem sa vedem din nou echipa in primavara europeana !
Va fi o nebunie joi in Ghencea nu au cum sa scape cu punct din Ghencea francezii.....Primul meci in Ghencea pentru Marius [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] sa il primim cum se cuvine!!!!
Spre primavara europeana
Ar trebui facuta o coregrafie joi...Doamne ce o sa fie :lol: ...Deabia astept....Forzza Steaua...