FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

SUPER Steaua-Lens 4-0 !!

«123458»
sorin_77718.10.2005 07:06

CONFORM GSP:

Lacatuș: Echipa o să intre pe teren joi

Presedintele Stelei, Marius Lacatus a declarat azi: Echipa o să intre pe teren joi. Reactia vine după ce, socati de vestea că lui Ciobanul i s-a pus sechestru pe avere, jucatorii Stelei au discutat in vestiar, după antrenamentul de aseara posibilitatea de a protesta impotriva acestei decizii. Este posibil ca Radoi si compania să refuze să intre pe teren la meciul cu Lens de joi.

Asa ca toti la meci... daca Laca a spus, atunci e 100% meci fantastic JOI....

sorin_77718.10.2005 07:10

Tot conform GSP:

Suporterii Stelei nu mai protestează

Suporterii Stelei au renuntat să mai protesteze impotriva faptului că lui Ciobanul i s-a pus sechestru pe avere. Doream să protestam impotriva abuzurilor lui Sebastian Bodu a carui singură tintă e Steaua. Ne-a chemat Marius Lacatuș care ne-a rugat să nu mai facem acest lucru, a declarat seful suporterilor, Gheorghe Mustață.

Se pare ca Marius [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] este cel mai cerebral om de la noi din club... AVEM UN LIDER si el este Marius

FanSteaua4Life18.10.2005 07:18

Forzza Marius [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]...Tu reprezinti Steaua iar Steaua te reprezinta pe tine...ar trebui sa i se faca o statuie...

Ramon Sanchez Pizjuan18.10.2005 07:40
Cum pot intra cu o camera de luat vederi MiniDV la meci? ma lasa jandarmii? vreau sa aduc niste imagini pe site... Am inteles ca se poate dar nu sunt sigur...

Am intrat de multe ori cu asemenea camera la meci. Cu ea in mana, fara sa o ascund. De asemenea am vazut multi oameni cu camere. Nu e nici o interdictie in privinta asta.

FanSteaua4Life18.10.2005 07:47

Pai ar fi culmea sa nu te lase sa itri nici cu camera...ce draq...mai suntem in epoca de piatra???...pe toate stadioanele din lume se intra cu asa ceva...daca ar interzice asa ceva ar fi ca la parnaie...fara camere, fara brichete, fara torte, fara fumigene, fara petarde, fara sticle cu apa sau cu suc, in afara nu ti se impun atatea lucruri...la meciul Valenica - Steaua ma lasat sa intru in stadion cu camera, cu sticla de suc, cu bricheta...

I.N.Money18.10.2005 07:48

Cum pot intra cu o camera de luat vederi MiniDV la meci? ma lasa jandarmii? vreau sa aduc niste imagini pe site... Am inteles ca se poate dar nu sunt sigur...

Am intrat de multe ori cu asemenea camera la meci. Cu ea in mana, fara sa o ascund. De asemenea am vazut multi oameni cu camere. Nu e nici o interdictie in privinta asta.

O sa fi surprins ce au in minte jandarmii astia...eu odata era s nu intru pentru simplu motiv ca aveam cheile de la casa la mine :lol: si sa nu cumva sa arunc cu ele 8)

FanSteaua4Life18.10.2005 08:37

Pai atunci ar trebui sa intram desculti...daca aruncam cu pantofii sau adidasi in teren... :lol:

sorin_77718.10.2005 09:45

cred ca in acest caz am sa o iau... daca nu ma lasa, fac stanga imprejur si o duc acasa... Pentru asta am sa fiu cu 2 ore inainte la Stadion... Cine stie ce vor sa ne demonstreze jandarmii joi... mai ales ca vad ca sunt cam mustruluiti dupa ce la CFR-Dinamo ai intrat suporteri pe stadion... Acum cu Lens in UEFA eu zic ca e cu totul altfel... Poate sunt mai exigenti...

Bisquit18.10.2005 10:54

Echipa va juca.....asta e o veste buna. Ce e rau, ca nu prea s-au vandut multe bilete pentru meciul de joi! M-asteptam sa fie stadionul plin si o atmosfera incendiara. Dar mai e timp. Sa sperm ca in astea doua zile vor da buzna lumea la casele de bilete!!!

Asta ar putea fi un prim meci dintr-o campanie istorica!!!! Trebuie sa fim acolo......neaparat!!!!!!

FanSteaua4Life18.10.2005 10:59
Echipa va juca.....asta e o veste buna. Ce e rau, ca nu prea s-au vandut multe bilete pentru meciul de joi! M-asteptam sa fie stadionul plin si o atmosfera incendiara. Dar mai e timp. Sa sperm ca in astea doua zile vor da buzna lumea la casele de bilete!!!

Asta ar putea fi un prim meci dintr-o campanie istorica!!!! Trebuie sa fim acolo......neaparat!!!!!!

Mai e pana joi...stai linistit...se va umple stadionul...cel putin 20 000 or sa fie...

sorin_77718.10.2005 11:52

Eu indemn pe toata lumea sa se duca sa cumpere bilet... MERITA!!!

Vine Marius [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] in Loja, Jucatorii au nevoie mai mult ca oricand de incurajarea noastra, Plus ca acolo putem sa il injuram pe Bodu cat vrem :lol: :lol: :lol: si ne aude si o tara intreaga... o avea el dreptate sau nu o avea dar de injurat tot il injur :lol: :lol: :lol:

S-a luat de Steaua...

E discriminare indiferent cum o ei pentru ca asa simti... Discriminarea o simti nu o citesti...

De aceea fac apel inca o data: Veniti la meci... Intradevar este mai scump dar ganditi-va ca la un teatru sau film dai tot atat... :wink:

FanSteaua4Life18.10.2005 12:07
Eu indemn pe toata lumea sa se duca sa cumpere bilet... MERITA!!!

Vine Marius [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] in Loja, Jucatorii au nevoie mai mult ca oricand de incurajarea noastra, Plus ca acolo putem sa il injuram pe Bodu cat vrem  :lol:  :lol:  :lol: si ne aude si o tara intreaga... o avea el dreptate sau nu o avea dar de injurat tot il injur  :lol:  :lol:  :lol:

S-a luat de Steaua...

E discriminare indiferent cum o ei pentru ca asa simti... Discriminarea o simti nu o citesti...

De aceea fac apel inca o data: Veniti la meci... Intradevar este mai scump dar ganditi-va ca la un teatru sau film dai tot atat...  :wink:

asa e...noi trebuie sa gandim cu sufletul...sa luat de Steaua trebuie sa plateasca...

I.N.Money18.10.2005 12:15

Desi am abonament am fost cu 2 amici sa cumpere bilete ieri respectiv azi..si din pacate nu prea era lume....doar era unu in fata mea care a cumparat vreo 50 daca nu ma insel de bilete la Tribuna a 2 a :lol:

FanSteaua4Life18.10.2005 12:20

las ca pana joi la ora meciului se vand toate...nu o sa mai gasesc nici eu la casele de bilete...mereu se intampla asa...la meciul cu timishoara din ultima etapa am cumparat bilet la peluza cu 300 000 lei ....bine ca acum am cine sa imi faca rost....mereu cand vin eu la Bucuresti se epuizeaza biletele...

sorin_77718.10.2005 14:36
Desi am abonament am fost cu 2 amici sa cumpere bilete ieri respectiv azi..si din pacate nu prea era lume....doar era unu in fata mea care a cumparat vreo 50 daca nu ma insel de bilete la Tribuna a 2 a  :lol:

Asta este deja bisnita... parca nu se dau decat 3 pentru o singura persoana... sau asta acum nu se pune si ca sa se vanda cat mai multe se dau si cu zecile... :cry:

I.N.Money18.10.2005 14:49
Desi am abonament am fost cu 2 amici sa cumpere bilete ieri respectiv azi..si din pacate nu prea era lume....doar era unu in fata mea care a cumparat vreo 50 daca nu ma insel de bilete la Tribuna a 2 a  :lol:

Asta este deja bisnita... parca nu se dau decat 3 pentru o singura persoana... sau asta acum nu se pune si ca sa se vanda cat mai multe se dau si cu zecile... :cry:

Pai eu am ramas masca cand am auzit cate vrea ala :roll:

FanSteaua4Life18.10.2005 14:53

Pai tu crezi ca vanzatorii de bilete nu isi iau si ei parte???

sorin_77718.10.2005 15:11

eu cand am fost sa iau bilet de la magazinul Nike nu era nimeni dar m-am bucurat un pic ca nu eram primul care lua bilet pentru ca erau rupte multe din cotor. :lol: :lol: :lol: ..

Despre ziua de joi: se anunta vreme frumoasa cu +16 grade si nu va ploua... asadar FOTBAL FRATILOR...

zipper18.10.2005 16:21

Joi sper sa avem pe Ghencea o atmosfera sa-i sperie pe francezi!!! Or fii avand ei cea mai tare galerie din Franta dar inca n-au vazut cea mai tare galerie din Romania!!!

PENTRU Steaua/NE DAM VIATA!!!

ady_gogoasa18.10.2005 16:32

Eu zic sa venim multi la stadion si sa facem atmosfera de mare meci,sa-i incurajam pe ai nostri si sa vedeti voi ca va fi bine la sfarsit,eu sunt destul de optimist pentru meciul asta.

FanSteaua4Life18.10.2005 18:41

E bine ca noi sa fim optimisti...insa jucatorii nu au voie sa se relaxeze...sa joace ca si cum ar fi ultimul lor meci...e foarte important sa luam 6 puncte in cele 2 meciuri, de joi si de duminica...

Padrese19.10.2005 01:24
asa e...noi trebuie sa gandim cu sufletul...sa luat de Steaua trebuie sa plateasca...

Oamenii lui Dumnezeu de ce nu intelegeti ca nu s-a luat nimeni de Steaua ci doar s-a incercat colectarea taxelor statului de la club. Becali daca are atatia bani pe cat de lauda ( 1/2 miliard $) nu ar avea probleme sa dea banii aia.

De ce vi se pare asa incredibil ca se incearca sa se ajunga la o stare de normalitate si in Romania?

Joi voi veni la stadion si voi incuraja Steaua in dificilul meci contra lui Lens si atat.

Pentru cei care vor folosi acest meci pentru a protesta va spun doar atat ( si nu mi-o luati in nume de rau) - folositi-va capul si nu va lasati condusi de spiritul de turma)

zarboss19.10.2005 05:22

lui Gigi ii place circul asta sa fie el in atentia lumii.. sa planga jucatorii pentru el pe la televizor...ce mai vrea sa fie eroul tarii... o sa se termine cu circul asta cat de curand cand o sa scoata banii si o sa plateasca.. ce are de platit

zarboss19.10.2005 05:24

noi trebuie sa ne interesam de echipa si sa facem ce ne sta noua in putere sa o incurajam... asta e datoria noastra .. ce are Jiji pe cap treaba lui...

alex_lef19.10.2005 05:33

Pregatiti ceva special la meciul asta ?? Coregrafie ceva, cei care se ocupa cu asta???

«123458»