In Ghencea vom face o atmosfera teribila. In teren vor intra 11 gladiatori care vor lupta purtati de suflul suporterilor.
Haideti sa facem iar MAGIE !!!
In Ghencea vom face o atmosfera teribila. In teren vor intra 11 gladiatori care vor lupta purtati de suflul suporterilor.
Haideti sa facem iar MAGIE !!!
Batem ne calificam mai departe...este simplu ca buna ziua 8)
as vrea si eu sa vin la meciul vostru sa vad atmosfera de la meciurile cu besiktas sau valencia dar e adevarat ca nu se duce lumea la stadion???
am citit ca nu s-au vandut decat 3000 de bilete,va rog sa-mi spuneti daca e asa pentru ca nu vreau sa fac atatea sute de km ca sa vad un stadion dezolant.
si va rog nu-mi mai spuneti ca citesc haznale pentru ca ati vazut ca ce au scris astia a fost adevarat cu desfiintarea peluzei sud.
multumesc pentru raspuns;as fi venit sa incurajez Steaua nu sa o huidui!
...dar e si tacerea un raspuns.
pe site-ul asta reply-uri se dau la 4 ore :lol:
Astazi biletele s-au vandut mai bine... se pare ca vor fi cam in jur de 18.000-20.000 de spectatori... Cunosc extrem de multe persoane care la meciurile din Cupa UEFA nu lipsesc... Cel putin 1000 de spectatori vin din provincie...cu siguranta...
multumesc pentru raspuns;as fi venit sa incurajez Steaua nu sa o huidui!...dar e si tacerea un raspuns.
aici nu e chat... e forum...
asa ca mai poti astepta... vezi un raspuns sus....
multumesc pentru raspuns;as fi venit sa incurajez Steaua nu sa o huidui!...dar e si tacerea un raspuns.
aici nu e chat... e forum...
asa ca mai poti astepta... vezi un raspuns sus....
da...aceeasi aroganta pe care o stiu aici.
ma grabesc pentru ca nu vin din cartieul Ghencea la meci ci de "un pic mai departe" si trebuie sa ma ingrijesc de bilet etc.
pentru un moderator atent ,ca sa nu zic si pentru un forum activ ,40 de minute pentru a astepta un raspuns este cam mult.
si eu as fi vrut o informatie adevarata nu una care sa va faca voua placere;cand altii au informatii ca nu s-au vandut nici 4000 de bilete pana acum tu imi spui ca o sa fie nu stiu cate zeci de mii.
lasa ca stau acasa ,merci!
daca chiar vroiai sa vi o faceai fara sa intrebi cine vine si cati vin... Eu unul m-am dus si mi-am cumparat bilet singur fara sa ma gandesc daca merg si ceilalti prieteni ai mei... bineinteles ca si ei fac la fel... Noi nu mai punem intrebari cati vin si cine vine? Vine cine vrea sa incurajeze si sa vada spectacol fotbalistic...
Pur si simplu:
NE VEDEM LA MECI!!!
Forza Steaua!!!
adica eu adun informatii ca sa vin sa vad un meci al vostru si tu imi spui "daca chiar vroiai sa vii"????
pai cand joaca Poli peste drum de mine si eu imi iau bilet fara sa intreb pe nimeni
dar cum bucurestiul nu e peste drum as fi venit special pentru un spectacol nu pentru ca sa vad stadionul gol asa cum era cu shelbourne si se vedea dezolant;imi pare rau daca te supara dar spectacolul are niste cerinte ca sa fie adevarat si prima e aceea ca stadionul sa fie plin!
La meciul asta prevad o asistenta intre 20 000 si 25000. Nu va fi arhiplin ca la meciul cu Villareal, dar nici golas ca la meciul cu Sellbourne.
Brigadiere, hotaraste-te daca vrei sau nu sa vii la meci si lasa-ne cu vrajeala din asta ieftina.
A... si chiar citeai haznale la vremea aia. Peluza Sud s-a desfiintat la mult timp dupa ce citisei tu pe nus'ce forum. E ca si cum eu iti spun ca o sa mori, am citit eu pe net. Intr-un final lumea imi va da dreptate ![]()
La meciul asta prevad o asistenta intre 20 000 si 25000. Nu va fi arhiplin ca la meciul cu Villareal, dar nici golas ca la meciul cu Sellbourne.
Brigadiere, hotaraste-te daca vrei sau nu sa vii la meci si lasa-ne cu vrajeala din asta ieftina.
A... si chiar citeai haznale la vremea aia. Peluza Sud s-a desfiintat la mult timp dupa ce citisei tu pe nus'ce forum. E ca si cum eu iti spun ca o sa mori, am citit eu pe net. Intr-un final lumea imi va da dreptate
daca o sa fie stadionul "golas" imi permiti sa te spurc aici pe forum fara sa fiu sters ...brigadiere?
pentru ca nu umblu cu nici o vrajeala,am intrebat fiindca vreau sa vin!
Nu, nu iti permit nimic, brigadiere ![]()
De fapt, sincer, nu inteleg ce vrei de fapt. Te astepti cumva ca cineva sa-ti dea o informatie 100% sigura despre cati oameni vor fi maine in TFR? Incearca pe www.astrologie.ro , ai sanse mai mari. Ce dracu mai fruncenilor, va credeam baieti destepti...
a..si inca ceva..brigadiere(fara suparare)
eu speram ca Peluza Sud nu a murit,asta asa ca idee...ca ai facut o paralela cam nefericita ,sau poate tu esti din cealalta parte si atunci te inteleg. :wink:
Lasa ca ai prins tu ideea, paralela era buna.
Ia spune, stii bucata asta?
"Noi suntem brigadierii ce trec fluierand,
Nu ne opreste ploaie, nici soare, nici vant."
Lasa ca ai prins tu ideea, paralela era buna.Ia spune, stii bucata asta?
da o stiu ,sunt satul de bascalia voastra de mitici;in loc sa va bucurati cand vrea cineva sa vina din provincie sa incurajeze Steaua faceti misto...ce grozavi sunteti!!!
nu vroiam astrologie ,vroiam o informatie privitor la cate bilete s-au vandut pana acum ca sa-mi fac o idee.oricum am aflat-o,daca nu stiati s-au vadut 4000 de bilete ,dar probil restul de 16.000 se vor imbulzi maiine la case toti.
apropo de suporterii care vin din provincie,stie cineva suporteri care vin din pitesti,curtea de Arges,valcea sau,oricum,care trec prin pitesti si care vin cu microbuze...?
eu si cativa suporteri suntem din pitesti si oricum venim (am luat bilete) dar vrem si incercam sa ne intoarcem imediat dupa meci...
in legatura cu meciul,la cat de determinati ii vad pe baieti plus faptul ca jucam acasa,nu cred ca putem scapa victoria...tot ce mai conteaza acum e sa fie cat mai multi spectatori,macar 20 de mii,iar atunci cred ca nimic nu mai sta in calea Stelei joi seara...
forza Steaua!
Ce bascalie mestere, e o melodie chiar frumoasa, cantata, intamplator sau nu, de o celebra formatie din Timisoara.
Oricum, vino la meci, n-o sa-ti para rau. Pari baiat de treaba, chiar daca ai niste criterii bizare de a decide daca vii sau nu la un meci ![]()
baieti, gata, terminati cu aberatiile... veniti care vreti la meci si puneti punct acestor cuvinte de bascalie... Topicul e pentru cu totul altceva...
Discutati si voi despre declaratiile francezilor care se cred mari si tari... si ca au venit aici sa bata... cat tupeu... Antrenorul lor e cel mai rezervat totusi...
Francezii vor patii ca Everton: se dau acum mari si tari iar dupa ce pierd ne vor acuza ca ne-am dorit mai mult victoria. E un scenariu tipic. Oricum eu zic ca daca portarul nostru nu gafeaza, Lens nu are nici o sansa sa dea gol. I-am vazut si in campionat si in meciurile cu CFR. Le dam 2-0. Asta daca nu arbitreaza vreun Corpoden sau vreun Urs Meier.
Maine e sarbatoare in TEMPLUL FOTBALULUI ROMANESC!!!
E SARBATOARE ROS-ALBASTRA NU RATATI SPECTACOLUL!!!
PS :Rosenborg conduce la pauza la REAL acasa si noi am facut ce am vrut cu ei acum regretul e si mai mare ![]()
Cateva ultime consideratii asupra meciului de maine seara.
In ultimul meci, pe 15 octombrie, Lens a facut 2-2 cu Nice, acasa. Au jucat: Itandje (FRANTA) " Demont(FRANTA), Coulibaly(MALI), Hilton(BRAZILIA), Lachor(FRANTA)) " Diarra(FRANTA), Keita(MALI) " Leroy(FRANTA), Jussiê(BRAZILIA), Thomert(FRANTA) " Cousin(GABON)).
Au mai jucat : Barul(FRANTA), Carrière(FRANTA), Dindane(COTE D'IVOIRE). Pe banca de rezerve au mai fost: : Chabbert(FRANTA), Gillet(FRANTA).
Toti acestia, precum si fundasul Assou-Ekotto(CAMERUN) si mijlocasul Jemaa(TUNISIA), au sosit la Bucuresti. Doar Demont, Hilton, Lachor, Barul, Leroy, Carriere, Chabbert si Gillet sunt albi.
Deci, nici vorba de rezerve, de echipa a II-a. Atentie : pana acum, Lens a obtinut trei victorii, sase egaluri, o infrangere(in deplasare: o victorie, trei egaluri, o infrangere), ceea ce arata ca este o echipa care se bazeaza pe aparare Sa speram ca baietii nostri vor gasi ac de cojocul lor!
Lasa ca ai prins tu ideea, paralela era buna.Ia spune, stii bucata asta?
da o stiu ,sunt satul de bascalia voastra de mitici;in loc sa va bucurati cand vrea cineva sa vina din provincie sa incurajeze Steaua faceti misto...ce grozavi sunteti!!!
nu vroiam astrologie ,vroiam o informatie privitor la cate bilete s-au vandut pana acum ca sa-mi fac o idee.oricum am aflat-o,daca nu stiati s-au vadut 4000 de bilete ,dar probil restul de 16.000 se vor imbulzi maiine la case toti.
Eu cred ca aicia gresesc multi...de ce sa vi la stadion doar daca va veni multa lume...eu vin maine la meci pentru a imi sustine echipa...chiar daca as fi singurul de pe stadion chiar daca ar fi arhiplin, eu voi fi acolo, restul fac ce vor, asta e prostia romanului, daca nu vine ala si ala eu nu mai vin ca o sa fie stadionul gol, dar el nu stie ca ceilalti care nu vin o fac probbabil din aceleasi motive ca el, asa ca hai sa lasam tampenile si toata maine lumea la stadion...
da...aceeasi aroganta pe care o stiu aici.ma grabesc pentru ca nu vin din cartieul Ghencea la meci ci de "un pic mai departe" si trebuie sa ma ingrijesc de bilet etc.
pentru un moderator atent ,ca sa nu zic si pentru un forum activ ,40 de minute pentru a astepta un raspuns este cam mult.
si eu as fi vrut o informatie adevarata nu una care sa va faca voua placere;cand altii au informatii ca nu s-au vandut nici 4000 de bilete pana acum tu imi spui ca o sa fie nu stiu cate zeci de mii.
lasa ca stau acasa ,merci!
Timisorene, stai linistit; eu cred ca stadionul va avea cel putin 20.000 de suporterii (la fel ca la Valencia). Si te inseli amarnic. Pana acum s-au vandut 11.000 de bilete din 18.000, asta pe langa abonatii care sigur vor fi in mare parte. Asa ca atmosfera va fi incendiara.
Sincer, e de admirat ca vrei sa vii la meci, mai ales ca distanta este mare si este un meci al Stelei nu al lui Poli. Asta este o dovada, ca nu "suferi" de acea aroganta, specifica multora dintre voi (de care nu sunt scutiti si unii dintre noi)
E ziua cea mare !!!
Mai sunt 7 ore si 35 de minute pana la meci ... de-abia astept. Iar n-o sa fac nici o branza aici la birou
Bine ca seful nu-i astazi pe-aici :lol: :lol:
HAIDE Steaua !! INAINTE, SPRE VICTORIE !!