sa transformam ziua de joi in sarbatoare... :twisted: :twisted: L-A-C-A-T-U-S si 3 puncte cu lens
sa transformam ziua de joi in sarbatoare... :twisted: :twisted: L-A-C-A-T-U-S si 3 puncte cu lens
Mai ai vreun dubiu??? :lol: Steaua arata rautatea lui Laca !!
R.C.Lens se afla dupa 12 etape si un joc mai putin jucat,pe locul 11 al Ligue 1 Orange.
Trebuie subliniat ca ultimele 6 etape au insemnat tot atate meciuri egale.Fie acasa,fie in deplasare.Fie cu liderul Lyon 1- 1 in deplasare,fie cu codasa Strasbourg(locul 19)1-1 acasa.
In ultimul meci de sambata 15/10/2005 versus OGC Nice a obtinut doar un 2-2 pe propriul stadion "Felix Bollaert".
Asadar atentie la meciurile egale,specialitatea oaspetilor nostri de joi !
R.C.Lens se afla dupa 12 etape si un joc mai putin jucat,pe locul 11 al Ligue 1 Orange.Trebuie subliniat ca ultimele 6 etape au insemnat tot atate meciuri egale.Fie acasa,fie in deplasare.Fie cu liderul Lyon 1- 1 in deplasare,fie cu codasa Strasbourg(locul 19)1-1 acasa.
In ultimul meci de sambata 15/10/2005 versus OGC Nice a obtinut doar un 2-2 pe propriul stadion "Felix Bollaert".
Virgil ca u esti cu datele..cine e golgeter la ei??omul cel mai periculos..
Auziti ultima perla era un topic care suna asa "Becali a declarat ca Steaua nu se va prezenta joi cu lens " Da vad ca topicul s-a inchis (nu-l mai gasesc), sper sa fi fost o gluma proasta :!:
Auziti ultima perla era un topic care suna asa "Becali a declarat ca Steaua nu se va prezenta joi cu lens " Da vad ca topicul s-a inchis (nu-l mai gasesc), sper sa fi fost o gluma proasta :!:
Nu a fost nici o gluma...doar daca s-a apucat Pro TV-ul de Glume....
Cum ramane cu stirea ca Steaa nu se va prezenta la meci?...Stiu, stiu, ciobanu a mai zis multe si nu a facut dar niciodata nu a fost asa incoltit ca acum.
Mi-e frica, pe bune.
eee, numai asta ne mai lipsea. trebuie sa fie tare "destepti" sa gandeasca asa. cum sa nu te prezinti la un asemenea meci!? pai o sa ne friga UEFA de ne sar capacele. ne dau astia de la trei ani in sus interdictie daca vom face un asemenea lucru. sper sa le vina mintea la cap in ceasul al 12 lea si sa nu faca o asemenea prostie.
jucati joi pentru noi!
Fiu bine ca ma-ti linistit (dak era ceva serios aparea deja pe site-ul prosport).Oricum sper k evenimentele de azi sa nu afecteze jocul ehipei
SUPORTERI STELISTI, JOI CU TOTII LA STADION... sa fim alaturi de club... este un abuz politic... Din pacate lovesc in Steaua acesti PD-isti, Steaua care are 5 miliaone de suporteri in tara... 20% din polpulatie e Stelista.... Va-ti lins pe bot tariceanule... Basescu, unde sunt anticipatele?!?!!? Sa vezi ce va anticipez eu voua: o sa castigati la sfantu asteapta... ABUZ!!!
Doamne ce mizerie de romanie...
deci sa integel ca posesorii de ab intra gratuit...e sigura treaba?
deci sa integel ca posesorii de ab intra gratuit...e sigura treaba?
foarte sigura, asta daca se mai joaca... :cry:
pe OTV GG declara ca jucatorii au venit la el acasa si in solidaritate cu patronul nu vor sa intre pe teren...
JUCATI PENTRU SUPORTERI!!!
si toate se sparg in capul nostru, al suporterilor...Gigi daca nu are bani sa plateasca vinde Steaua si plateste ce are de platit, daca are plateste si va trece tot acest tambalau insa urmarile vor ramane, daca nu are bani sa plateasca probabil se va scoate la licitatie o parte din averea lui incluzand Steaua (sper sa nu fie asa)...in oricare dintre aceste ipostaze Steaua va avea de suferit, noi suporterii vom fi cei care vom suferii cel mai mult...
Insa intrebarea cheie este " Doar Stelei i se va intampla acest lucru sau exista persoane care nu agreeaza aceasta echipa si vor cu orice pret sa o distruga"...cand vom afla raspunsul la aceasta intrebare vom afla raspunsul la toate intrebarile...pana atunci nu avem altceva de facut decat sa protestam prin orice mijloace si sa asteptam...
se pare ca Steaua nu e singura echipa cu datorii.. dar este in capul listei... asa ca poate de asta a fost prima luata la rost
nu cred ca vb serios... pai ce face se ascunde in spatele Stelei de fiecare data cand se cearta cu cineva.. asa a facut si cu Piturca...de nu mai cheama ala pe nimeni pe la nationala...
taranul dracului
Sechestrul este o aberatie dar DA. Gigi vorbeste serios. M-am uitat la OTV si e suficient de inconstient incat sa creada ca daca echipa nu se prezinta la meciul cu Lens face rau si altcuiva decat suporterilor si clubului Steaua.
Nu stiu ce parere aveti voi dar din punctul meu de vedere daca se ia o asemenea hotarare pot sa plece toti din Ghencea: jucatori, antrenori, conducere, Becali si chiar si [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] care ar demonstra ca e pus acolo doar de imagine.
Cupa UEFA la Pronosticuri si Pariuri FCSTEAUA.RO Aici:
http://www.fcsteaua.ro/forum/viewforum.php?f=17
Nu sunt toate meciurile o sa selectez din Cupa UEFA de fiecare data doar cele importante! Punctajul de aici va fi adaugat la Clasamentul General!
SI eu ce sa fac acum azi vreau sa ma duc sa imi iau bilet ?????, da cei care au deja bilete .Era aseara la otv si zicea "sa vedem ce sanctiuni dau astia de la UEFA ca dak pierdem meciul cu 3-0 la masa verde nu ma deranjeaza"
FRATILOR TREBUIE SA FACEM CEVA,GG E NEBUN NE FACEM DE RAS PRIN EUROPA SI POATE NE SUSPENDA DIN COMPETITIILE EUROPENE TIMP DE 2-3 ANI.
hai ma voi chiar credeti ca nu va juca Steaua cu lens...o fi Gigi nebun, dar nu chiar asa....a spus-o doar de fatada...si in plus aseara pe OTV a dat de inteles ca va juca..
eu nu imi fac griji....sunt 100% sigura ca se va juca
Meciul se va juca in mod sigur.Pentru o asemenea prostie nu numai cu UEFA vom avea probleme ci si cu FRF.Doru Viorel Ursu si Dinamo atat asteapta.
In asemenea cazuri de indisciplina se poate lasa si cu puncte penalizare.2,3,5.Cat are nevoie Dinamo ca sa castige campionatul sigur.
Apoi daca Steaua nu s-ar prezenta la meciul cu Lens si ar castiga campionatul,Romania ar fi reprezentata in CL de urmatoarea clasata.
Nu,aceasta aberatie a fost spusa sub imperiul nervilor.
Ramane stabilit,ne vedem in Templu cu cel putin o ora inainte de inceperea meciului.
Gata am luat bilet da sa stiti ca nu era lume :cry:
(da am fost si devreme la 10).Acesta stire cum k nu ne vom prezenta cu lens a pus lumea pe ganduri (sper sa ma insel), oricum eu mi-am facut datoria si am fost sa imi iau bilet, rog toti stelisti sa faca acelasi lucru!!!
meciul cu Lens se va juca 100%... Luati-va bilete cat mai gasiti pentru ca va fi un spectacol fantastic... Veti pierde un meci de neuitat... Meciurile cu Standard Liege sau Besiktas de anul trecut vor fi simple antrenamente fata de ce vom vedea JOI...
Steaua va juca pentru suporteri si jucatorii ne vor dovedii asta...
PLUS CA PREZENTA NOASTRA IN NUMARA CAT MAI MARE LA STADION VA AJUTA CLUBUL SA SCAPE DE DATORII! ESTE LOGIC!
AJUATI Steaua: VENITI LA MECI!!! DATI PENTRU Steaua CA EA SA MAI AIBE OCAZIA SA DEA PENTRU NOI SPECTACOL!
PS: Cum pot intra cu o camera de luat vederi MiniDV la meci? ma lasa jandarmii? vreau sa aduc niste imagini pe site... Am inteles ca se poate dar nu sunt sigur...
Suporterii lu lens sunt considerati cei mai fanatici din franta.....dar inca nu ne-au vazut pe noi :twisted:
R.C.Lens se afla dupa 12 etape si un joc mai putin jucat,pe locul 11 al Ligue 1 Orange.Trebuie subliniat ca ultimele 6 etape au insemnat tot atate meciuri egale.Fie acasa,fie in deplasare.Fie cu liderul Lyon 1- 1 in deplasare,fie cu codasa Strasbourg(locul 19)1-1 acasa.
Virgil ca u esti cu datele..cine e golgeter la ei??omul cel mai periculos..
O remarca, Lyon a spulberat Realul (3-0), deci un egal pe terenul lor nu-i putin lucru. Si sunt pe locul 10.
O statistica a echipei, luata de pe un site neoficial arata ca golgeterul echipei e Cousin (atacant), urmat de Thomert (mijlocas), Diarra (mijlocas) si Dindanne (mijlocas). Pentru amatori, link-ul site-ului (in franceza):
http://www.passionrclens.net/index.php?pag...tif_classmt.php
Nu trebuie totusi desconsiderati, sunt destul de tari, trebuie sa tratam meciul cu seriozitate ca sa putem sa-i batem. Mai ales ca in ultima vreme n-au avut rezultate bune, ultima victorie - impotriva lui Auxerre (7-0).
Sper sa nu amestecam borcanele si sa jucam meciul pe teren. Povestea cu Becali nu trebuie sa se rasfranga si asupra echipei, daca vor sa nu se prezinte la meciuri, macar s-o faca doar in campionat.
ALLEZ