Sa speram ca de data asta e pe bune. Totusi, intai trebuie sa cada la intelegere cu MApN.
Sa speram ca de data asta e pe bune. Totusi, intai trebuie sa cada la intelegere cu MApN.
Retur in exil
Conducerea Stelei a luat decizia ca la inceputul anului viitor să demareze lucrările de refacere a gazonului din Ghencea. Roș-albaștrii vor disputa meciurile din partea a doua a sezonului pe stadionul Cotroceni sau pe arena din complexul "Lia Manoliu". 500 de mii de euro susține Gigi Becali că va investi in refacerea gazonului din Ghencea. Primul meci oficial al Stelei din 2005 ar putea fi pe 16 februarie. Atunci se va disputa turul "16-imilor" Cupei UEFA, fază in care roș-albaștrii au șanse mari să se califice
Retur in exilConducerea Stelei a luat decizia ca la inceputul anului viitor să demareze lucrările de refacere a gazonului din Ghencea. Roș-albaștrii vor disputa meciurile din partea a doua a sezonului pe stadionul Cotroceni sau pe arena din complexul "Lia Manoliu". 500 de mii de euro susține Gigi Becali că va investi in refacerea gazonului din Ghencea. Primul meci oficial al Stelei din 2005 ar putea fi pe 16 februarie. Atunci se va disputa turul "16-imilor" Cupei UEFA, fază in care roș-albaștrii au șanse mari să se califice
In cazul in care zvonurile astea devin realitate as prefera pe Lia Manoliu - am inteles ca are cel mai bun gazon din tara.
Lia Manoliu.....Steaua in Primavara Eu....50.000 d oameni.....suna bine
:D:D
Lia Manoliu.....Steaua in Primavara Eu....50.000 d oameni.....suna bine:D:D
suna chiar foarte bine roon3y
Daca este adevarat probabilca vom juca meciurile din campionat pe Cotroceni, iar cele din UEFA pe Lia Manoliu. Oricum pana nu vad buldozerul pe gazonul din Ghencea nu cred nimic.
Dar credeti ce a spus GG ca daca primeste Stadionul pe 20 de ani investeste 5 mil euro in el si ii mareste capacitatea cu 10.000 locuri... Si acoperite peluzele si tribuna a doua... Credeti asta?
Eu unul nu cred nici o boaba...
steau a fost este si va fi nr 1
![]()
:roll: Gigi .. iar debiteaza .. fapte .. ca la vorbe ne-a facut pe toti .. Antena1 stie de ce
...
Oricum imi surade ideea cu 30.000 de oameni pe Ghencea
si gazon adevarat ... sper sa si avem visurile astea ... macar atat
..
pana atunci mai e destul .. o Cupa UEFA si un campionat .. tot inainte...
Steaua a fost este si va fi nr 1
mi-ai furat nickul :cry: :cry: :lol: :lol:
revenind on topic: eu pana nu vad nu cred....asa ca Gigi poate sa zica ce vrea :roll: ...de la vorbe la fapte e cale lunga
Ultima data cand am vazut ceva de Lia Manoliu stiu ca pe gazon incepuse sa creasca musetel si ghiocei....parca avea si adapost un caine intr-o poarta... :lol:
Nici eu nu cred pana cand nu vad buldozerele in miscare. Ca de obicei, eu unul sunt optimist. Ar fi excelent sa avem un stadion cu care sa ne mandrim.
Nici eu nu cred pana cand nu vad buldozerele in miscare. Ca de obicei, eu unul sunt optimist. Ar fi excelent sa avem un stadion cu care sa ne mandrim.
asa e .. pana nu vedem .. nu mai credem in povesti ..tot ne duce cu zaharelul de ceva timp..
Nici eu nu cred pana cand nu vad buldozerele in miscare. Ca de obicei, eu unul sunt optimist. Ar fi excelent sa avem un stadion cu care sa ne mandrim.asa e .. pana nu vedem .. nu mai credem in povesti ..tot ne duce cu zaharelul de ceva timp..
Opa va maritzi stadionu ar fi bene daca ati mai pune si ceva iarba ca se pare ca oile lu Jiji au cam halito sau cine stie poate o fi fumato Meme
Caine_Berceni unu din Brigate
Oricum va doresc succes in cupele europene sper sa acumulati puncte ca la anul sa jucati si voi in preliminarele C.L . Pe cand noi o sa fim deja calificatzi dupa locul 1 Dogs of war
Nici eu nu cred pana cand nu vad buldozerele in miscare. Ca de obicei' date=' eu unul sunt optimist. Ar fi excelent sa avem un stadion cu care sa ne mandrim.[/quote']asa e .. pana nu vedem .. nu mai credem in povesti ..tot ne duce cu zaharelul de ceva timp..
E cineva care posteaza aici de la voi de la Sud????
E cineva care posteaza aicea de la voi de la Sud ????
Cat despre modernizarea stadionului vostru ,chiar nu stiu ce sa sa zic,Jiji al vostru e ca Borcea al nostru
De 2 ani zice ca Jiji ca va imbunatati gazonu vostru
Si la noi tot de vreo 2 ani ne pune Borcea tabela ca si a lui Poli Timisoara
Sper ca nu va suparatzi ca particip cu voi la discutii atata timp cat nu jignesc clubul Steaua
nu se supara nimeni... nu esti singurul care posteaza aici pe site si nu e suporter Steaua.. cat despre modernizari.. asa ziceam si eu pana nu vad nu cred
Poti sa participi atata timp cat nu jignesti useri care participa la discutie,nu jignesti echipa noastra si alte echipe prin cuvinte injurioase..Ia ex de la reddog..
In rest bafta si spor la postari!
Covor de iarbă și incălzire subterană
"Mocirlă, nisip, găuri, noroi, brazde. Adică terenul din Ghencea. Apogeul a fost atins duminică seara, cînd gazonul era impracticabil incă inainte de a incepe meciul Steaua - FC Vaslui, 2-2, jucătorii fiind plini de noroi după doar două-trei șuturi la poartă efectuate la incălzire.
La finalul disputei, suprafața de joc arăta ca un cîmp proaspăt arat. În lojă, Gigi Becali a făcut o promisiune: "Gata, așa nu se mai poate! Vom repara terenul. Nu mă interesează cîți bani voi băga, vreau să jucăm și noi ca oamenii pe iarbă, nu in noroi".
Lucrările de refacere ale terenului vor demara chiar in această săptămînă. "Vom aduce covor de iarbă, pentru a elimina perioada de insămînțare, astfel incît să revenim cît mai repede in Ghencea. În cîteva zile vom oferi lucrarea unei firme și vom băga și instalație de incălzire sub gazon", a confirmat și Mihai Stoica, managerul general al roș-albaștrilor.
99 la sută vor juca
pe "Național"
Deși MM Stoica a spus că "incă nu știm unde vom evolua in retur", cel mai probabil Steaua va disputa jocurile de acasă pe stadionul "Național" din Complexul Lia Manoliu. "Singura problemă a arenei este in momentul de față gardul protector dintre teren și tribune, dar pînă la finalul anului il vom finaliza", a declarat Constantin Miclea, directorul bazei. Roș-albaștrii vor putea juca aici și partidele din Cupa UEFA, deoarece stadionul "Național" intrunește toate cerințele forului european.
"Nu mă mai interesează cît costă, voi reface terenul in această iarnă. Nu mai putem continua să jucăm in mocirlă"
Gigi Becali
"Credeți că ne convine să jucăm in altă parte? Dar trebuie să sacrificăm orice pentru a reface terenul"
Mihai Stoica "
Sursa: GSP
Se pare ca vor reface doar gazonul. Nimic legat de sporirea numarului de locuri. :cry:
mai intai sa faca gazonul - e mai important...si dupa aia celelalte :roll:
Obiectiv: stadionul pe 20 de ani
"Disensiunile privind arena din Ghencea ar putea fi rezolvate in primavara, cind Gigi Becali spera sa intre in Guvern.
De cind Gigi Becali a preluat clubul Steaua, arena din Ghencea a fost subiectul unor dispute virulente intre latifundiar si reprezentantii MApN. Sefii Armatei nu i-au iertat lui Becali faptul ca i-a exclus practic din Consiliul de Administratie al MApN. Astfel, multa vreme, Becali a fost in conflict cu MApN, unul dintre adversarii sai cei mai inversunati fiind Eugen Badalan, devenit intre timp seful Statului Major.
Gigi a dorit tot timpul ca stadionul sa-i fie concesionat pe o perioada mai mare, precizind ca va face si investitii, in timp ce MApN cu greu i-a acordat lui Becali dreptul de a folosi arena in schimbul unei chirii. Situatia era oricum incurcata, intrucit Becali reclama faptul ca instalatia de nocturna este a lui si, mai mult decit atit, el a amintit Armatei mereu achitarea unei creante de 1.200.000 de dolari pe care MApN o avea la AVAB, provenita din construirea tribunei oficiale.
In prezent, Becali a prelungit cu MApN contractul de inchiriere a stadionului pe inca doi ani. "Voi plati 6.000 de euro pe luna, dar cu investitiile pe care le voi face se va ajunge la 15.000 de euro", a spus Gigi. Acesta va cheltui 700.000 de euro pentru modernizarea terenului de joc, desi, aparent, investitia va ramine in patrimoniul Statului.
"Asta e valabil acum. Eu insa voi intra la primavara in Guvern si voi face in asa fel incit stadionul sa fie concesionat clubului pe 20 de ani. Nu stiu de ce nu mi l-au dat pina acum, ca doar nu-l luam la mine la Pipera", a precizat Becali. Declaratia lui Gigi nu este deloc hazardata, analistii politici pronostici nd o alianta PNG-PD la alegerile anticipate din primavara, Becali cerind in schimbul procentelor sale un loc in Guvern pentru el."
Sursa: SPT.ro
tare miscarea ciobanului... Nu e rea deloc... Dar oare credeti ca se va lasa cu anticipate in primavara? Eu unul, nu cred....
20 de ani teren concesionat in Ghencea reprezinata o siguranta absolut necesara. Si un moral ridicat la nivelul conducerii care s-ar transmite si jucatorilor...
Obiectiv: stadionul pe 20 de ani
"Disensiunile privind arena din Ghencea ar putea fi rezolvate in primavara, cind Gigi Becali spera sa intre in Guvern.
De cind Gigi Becali a preluat clubul Steaua, arena din Ghencea a fost subiectul unor dispute virulente intre latifundiar si reprezentantii MApN. Sefii Armatei nu i-au iertat lui Becali faptul ca i-a exclus practic din Consiliul de Administratie al MApN. Astfel, multa vreme, Becali a fost in conflict cu MApN, unul dintre adversarii sai cei mai inversunati fiind Eugen Badalan, devenit intre timp seful Statului Major.
Gigi a dorit tot timpul ca stadionul sa-i fie concesionat pe o perioada mai mare, precizind ca va face si investitii, in timp ce MApN cu greu i-a acordat lui Becali d...
"Asta e valabil acum. Eu insa voi intra la primavara in Guvern si voi face in asa fel incit stadionul sa fie concesionat clubului pe 20 de ani. Nu stiu de ce nu mi l-au dat pina acum, ca doar nu-l luam la mine la Pipera", a precizat Becali. Declaratia lui Gigi nu este deloc hazardata, analistii politici pronostici nd o alianta PNG-PD la alegerile anticipate din primavara, Becali cerind in schimbul procentelor sale un loc in Guvern pentru el."
Sursa: SPT.ro
Alianta PD-PNG ? Hai ca ma faci sa râd.Pentru 2% ai PNG-ului,alianta ?
Gigi in guvernul Romaniei ? Hai ca acum e chiar de plâns !
In Camera Deputatilor,mai treaca mearga.
Si cam ce minister ar dori Gigi?Nu cumva pe cel al finantelor?Ca sa fie seful lui Bodu si sa-l judece cum stie el?
Poate al armatei.Ca sa puna mana odata pe stadion.
Pe deoparte nu ma mai mira nimic.In tara asta batuta de Dumnezeu,se poate intampla orice.
Gigi ? Asta sigur vrea ministerul justitiei. Ca el e cel mai viteaz si mai drept om din Romania ! :lol:
Si daca vrea sa fie seful tuturor ministerelor?Prim ministru adica .
La mintea lui,te astepti la orice.