FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ghencea super stadion

«123457»
Motanu D22.10.2005 21:26
Cred ca te-ai grabit cand ai scris Motane. Punctul vostru forte e gazonul??? Esti sigur ca asta ai vrut sa scrii?

Era o ironie, o autoironie daca vrei. Este cel mai clar rezultat al investitiilor in infrastructura al conducerii...

reddog22.10.2005 21:28

Ma gandeam eu ca era ironic postul tau. Cred ca ar trebui sa se inceapa de la gazon asa auzitele modernizari...ca de nu va impotmoliti in noroi.

Motanu D22.10.2005 21:31

Sau se impotmolesc adversarii :twisted:

reddog22.10.2005 21:36

Da, s-a vazut cu Valencia. A fost de-a dreptul amuzant...Nu ca as face acum vreo aluzie la acel meci...Dinamo insa e obisnuita cu gazonul vostru.

Motanu D22.10.2005 21:37
Dinamo insa e obisnuita cu gazonul vostru.

Pana la proba contrarie... Insa intr-un fotbal murdar ca al nostru ce mai conteaza niste noroi...

reddog22.10.2005 21:40

Asa e Motane, la cat noroi avem nu mai conteaza cativa stropi. Bine ar fi sa nu mai avem deloc, dar asa ceva e de domeniul idealului.

FanSteaua4Life22.10.2005 22:04

Ideal ar fi sa se investeasca intai in gazon, in terenurile de antrenament si in centrul de copii si juniori, apoi se poate vorbi si de marirea capacitatii stadionului...atata timp cat se umple doar de cateva ori pe an...

reddog22.10.2005 22:07

Pai pana nu se ajunge la un nivel inalt nici nu se va umple de mai multe ori. Inca mai avem de lucru pana la a ajunge sa spunem ca la noi se joaca fotbal adevarat.

FanSteaua4Life22.10.2005 23:46
Pai pana nu se ajunge la un nivel inalt nici nu se va umple de mai multe ori. Inca mai avem de lucru pana la a ajunge sa spunem ca la noi se joaca fotbal adevarat.

Oricum se umple de mai multe ori de cat in groapa, cu toate ca are capacitate aproape dubla...de fapt la voi nu sa mai umplut c-am de mult timp stadionul...sa fie ochi...

C.Ronaldo23.10.2005 08:58

Ai dreptate.Nu prea au mai venit suporterii cainilor la

meci.Stadionul a fost plin anul trecut cand au jucat cu

Manchester,numai ca meciul s-a jucat in Cotroceni din cate imi aduc eu aminte

I.N.Money23.10.2005 09:00
Ai dreptate.Nu prea au mai venit suporterii cainilor la  

meci.Stadionul a fost plin anul trecut cand au jucat cu  

Manchester,numai ca meciul s-a jucat in Cotroceni din cate imi aduc eu aminte

S-a jucat pe Lia manoliu :oops:

C.Ronaldo23.10.2005 09:04

N-am stiut sigur,ori Cotroceni,ori Lia Manoliu.Da am zis Cotroceni pentruca am crezut ca atuncea se lucra la Lia Manoliu

I.N.Money23.10.2005 09:28
N-am stiut sigur,ori Cotroceni,ori Lia Manoliu.Da am zis Cotroceni pentruca am crezut ca atuncea se lucra la Lia Manoliu

Dupa meciu ala au inceput refacerea

steff27723.10.2005 13:35
Jiji spune ca va pune 10000 de locuri in plus si va acoperi stadionul, dar de gazon nu zice nimic.

Remarca ta este foarte interesanta :!:

Poti sa crezi ca modernizarea stadionului nu ar cuprinde si refacerea suprafetei de joc :?:

Pentru tine constructia unui stadion inseamna, punerea gazonului si pe urma ridicarea tribunelor?!

Motanu D23.10.2005 13:37

Ar fi mai bine ca, in loc de altceva, conducerea sa refaca gazonul. Asta e pricnipala prioritate. Restul... in timp.

steff27724.10.2005 04:11

Starea jalnica in care se afla suprafata de joc, nu se refera srict la refacerea gazonului...

Acolo sunt probleme mari legate de structura si drenaj.

Este normal ca nu poat incepe lucrarile cu inlocuirea gazonului, sunt bani irositi aiurea

duk_snaiparu02.11.2005 13:27
oricum e de vis... pana nu vedem ceva concret eu unu nu cred... s-a mai batut el cu pumnu in piept ca face ca drege asa ca la treaba si pe urma mai vb

Are mare dreptate. Gigi a zis multe, dar faptele au fost cele care ne-au aratat adevarata sa fata.

zarboss02.11.2005 18:13

asa e .. zice multe.. si cand ajunge ..la fapte .. la el totul se rezuma la scandaluri..

ann09.11.2005 18:18

asta-i buna!Important e sa faca gazonul practicabil si apoi sa se dea mare cu alte cele.....

redandblue09.11.2005 18:20
asta-i buna!Important e sa faca gazonul practicabil si apoi sa se dea mare cu alte cele.....

Mai trece timp pina om vedea pe Ghencea un gazon pe care se poate juca fotbal.

chaosminboy11.11.2005 10:27

Cum baietzi,nu il credem noi pe Jiji in stare sa faca gazonul practicabil pe timp ploios,ca acopera stadionul si ca pune 10.000 de scaune???? :roll: maine poimaine zice ca "importa"suporteri de la Dinamo si rapid....sau poate direct tiffosi italieni. :P sa facetzi loc pe gard ca vin iriduccibili si fosa del leone: :twisted: ....si pepenele crestea in pom :P

Ayrton15.11.2005 21:22

"Becali promite investiții masive

Negocierile dintre Gigi Becali și MApN legate de soarta stadionului Steaua sunt pe punctul de a se finaliza.

Am discutat cu oamenii din minister și ne-am ințeles. O să investesc câte șase mii de euro lunar, plus alți 350.000 de euro timp de doi ani. Dacă imi dau dreptul de a folosi arena, ea va fi acoperită și va avea cu 10.000 de locuri mai mult , ne-a declarat Becali. Am fost sunat de persoane din MApN care mi-au spus să stau liniștit și să nu mai produc agitație, fiindcă problema este ca și rezolvată. Nu știu exact ora și ziua când vom incheia acordul, dar se va finaliza curând , a completat finanțatorul. Acesta a mai deconspirat și intenția de a crea in viitorul apropiat in Ghencea un complex sportiv fără egal.

Acum pot investi. Vreau un stadion modern, atât pentru Steaua, cât și pentru echipa națională. Vreau să-l redau și echipei naționale. Dacă am promis că voi investi, am să o fac. Am promis eu vreodată ceva și nu m-am ținut de cuvânt? , ne-a mai declarat Becali. Printre planurile de viitor ale latifundiarului se regăsește și unul mai vechi, de a-i ridica președintelui Marius Lăcătuș o statuie in fața stadionului. Eu sunt dispus să o fac, dar trebuie să vorbesc și cu Marius, să văd ce zice și el , a incheiat patronul Gigi Becali.

În replică, Lăcătuș a declarat vizavi de intenția finanțatorului: Îi mulțumesc lui Gigi. Normal ar trebui ca mai mulți jucători care au jucat in Ghencea să aibe astfel de statui. Am să discut cu el pe această temă ."(prosport)

Sa-l vedem acum pe nea' Jiji daca se tine de cuvant...

Bogdan4Steaua15.11.2005 21:32

Asteptam sa vedem daca se va concretiza ceva. Intai sa termine cu acele constructii din Vadu Rosca pentru ca aparent acele probleme ii ocupa tot timpul. Poate se concretizeaza ceva la iarna. Doamne ajuta!

zarboss16.11.2005 15:12

dupa cum ziceam FAPTE >> FAPTE NU VORBE

Motanu D21.11.2005 20:19
«123457»