iar abereaza Gigi ..mai intai sa fie plin stadionul meci de meci si dupaia sa il extinda ..mai bine ne luam un mijlocas si ne facem gazon de europa ..
iar abereaza Gigi ..mai intai sa fie plin stadionul meci de meci si dupaia sa il extinda ..mai bine ne luam un mijlocas si ne facem gazon de europa ..
Bai Dj fratioare jucatorii vin pleaca gazonu poti sa il schimbi usor ca nu costa cine stie ce dar stadionu e o investitie care o faci odata la 20 de ani si nu cred ca o sa vezi tu la rapid pe Copos sa zica hai domne sa marim capacitatea stadionului ala nici hartie igenica nu cumpara la W.C.Degeaba ai echipa daca nu ai stadion sa joci in C.l vrei sa jucam pe cotroceni???Cred ca strainii aia care ar sta in fotoliu cu berile sar caca pe ei de ras cand ar vedea cotroceni stadion de C.l!!
ar trebui sa lase clanta mai mica si Jiji.... sa vina lumea la stadion... sa creeze conditii pentru lumea care vine la stadion.. sa nu-i mai ata jandarmii.. si MM si sa vezi cum o sa vina lumea la stadion
Din cauza lui Jiji nu mai vine lumea la stadion???...Eu sunt de parere ca orine ar fi patron la Steaua nu ar trebui sa influenteze suporterii...Credeti ca eu vin la meciuri in Bucuresti ca sa il vad pe Jiji???...eu vin sa sustin echipa...asa ar trebui sa gandim toti...
toti venim la stadion pentru echipa si nu pentru Jiji... dar ti se acreste cand vezi ca te incing jandarmii... si peste toate mai trimite si Jiji gorilele sa ne rupa gura... sau vine chiar MM sa dea si el un pumn doi....asta e
Daca il face, il face cu un singur motiv ... Se se intoarca nationala pe Ghencea- ca ies si ceva bani la treaba asta, publiciate, notorietate etc
Federatia vrea 40.000 de locuri parcari acces la mijloace de transport in comun, etc
Daca il face Gigi primul s-a pisat pe ei si aia no sa mai faca cand se va putea juca f.bine aici
bine zis
Promisiunea lui se pare ca va fi zadarnicita de sechestrul pus de ANAF pe intreaga sa avere.
Bodu ala e un mare sclav si mai e si analfabet pe deasupra sa dea drq sa treaca pe la Ghencea vreodata cand o avea meci Steaua ca nu cred ca mai iese de acolo !!
Bodu asta o sa se potoleasca pentru ca ori esti prost ori nu esti intreg la c.r.b.l :lol: daca faci asa ceva clubului Steaua care reprezinta mult din imaginea Romaniei.
pai asta cred ca urmareste.... mie mi se pare ca e ceva necurat la mijloc.... asa ca nu m-as mira ca peste ceva timp sa aflam ca a stat la masa cu netoaia.. sau Borcea... si sa nu itam si pe Copos care e la conducerea tarii... pe care Gigi din papagal si multe alte jigniri nu il mai scotea
pe care Gigi din papagal si multe alte jigniri nu il mai scotea
Si ce nu e asa??? :lol:
ba da
Parerea mea e ca nu ar trebui sa credeti nimic pana nu vedeti. Dupa faza cu sechestrul si alte cele, nu cred ca are Becali capul acum la Ghencea...Sa spuneti merci daca veti reusi sa va pastrati stadionul si dupa aceea sa vorbiti de modernizari.
Parerea mea e ca nu ar trebui sa credeti nimic pana nu vedeti. Dupa faza cu sechestrul si alte cele, nu cred ca are Becali capul acum la Ghencea...Sa spuneti merci daca veti reusi sa va pastrati stadionul si dupa aceea sa vorbiti de modernizari.
Reddog, ai uitat ca traim in Romania ?
Pai tocmai de aia spuneam si eu ce spuneam. Romania, tara tuturor promisiunilor desarte.
Deocamdata sa ne vedem scapati de problemele cu Bodu si abia apoi vom vedea ce e cu stadionul. Cu totii speram.
Problemele cu Bodu se vor rezolva. Cum spuneam mai sus, traim in Romania...
Cat despre stadion... sunt mai mari sansele ca Borcea si Copos sa investeasca in el decat Gigi B.
Problemele cu Bodu se vor rezolva. Cum spuneam mai sus, traim in Romania...Cat despre stadion... sunt mai mari sansele ca Borcea si Copos sa investeasca in el decat Gigi B.
Borcea & Giovanni Becali au facut un prim pas spre modernizarea arenei din Stefan cel Mare: si-au marit parcarea, ingreunand accesul suporterilor la stadion. ![]()
Lasand gluma la o parte, sper ca Gigi sa isi faca din modernizarea aceasta o ambitie personala pentru ca aparent doar asa poate realiza astfel de lucruri(daca se ambitioneaza). Vom trai si vom vedea.
Sa inteleg ca ne dai exemplu pe noi???
Sa inteleg ca ne dai exemplu pe noi???
Contraexemplu, oricand !
Adica ce vrei sa spui? Ca Dinamo ar trebui luat ca si contraexemplu? Lasa ca e mai bine la voi.
Sa nu deviem....nu ne referim la echipele de fotbal ci la investitii, la bazele sportive, la stadion, etc(chestii organizatorice). Ambele conduceri(de la Steaua si Dinamo) au puncte bune si puncte rele. De la Dinamo as aminti episodul cu centrele de copii si juniori ca un exemplu negativ. Faptul ca nu se mai "exporta" jucatori pe banda rulanta este un exemplu pozitiv. Exemple sunt destule de ambele parti.
Sa nu deviem....nu ne referim la echipele de fotbal ci la investitii, la bazele sportive, la stadion, etc(chestii organizatorice). Ambele conduceri(de la Steaua si Dinamo) au puncte bune si puncte rele. De la Dinamo as aminti episodul cu centrele de copii si juniori ca un exemplu.
Si nu uita ca, spre deosebire de Dinamo, punctul nostru forte este gazonul !!!
Cred ca te-ai grabit cand ai scris Motane. Punctul vostru forte e gazonul??? Esti sigur ca asta ai vrut sa scrii?