FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ghencea super stadion

«1567»
adrian_no109.03.2006 20:29

sa aiba asta nou 30000 de locuri da macar sa fie gazon bun.

sorin_77712.03.2006 15:10

de luni incep lucrarile de refacere a gazonului... in luna iunie gazonul Stelei va arata cel putin la fel de bine ca cel de pe Lia Manoliu...

Alecs Pandiani18.03.2006 22:25
ma scuzi ca sunt ironic dar unde mai pune el 10.000 de locuri? la el in loja? sa fim seriosi, asta chiar ESTE DE VIS!!!  :lol:  :lol:  :lol:

daca ishi pune problema...le face el..treaba e ..cu totzi marlanii ashtia care nu il lasa sa-i faca treaba.De aia mi-e mie ca nu reusheshte...Altfel..Doamne Ajuta sa avem noi cel mia mishto stadion din estu eur :wink: opei

Bogdan4Steaua19.03.2006 03:58

""Oferiţi stadioanele cluburilor"

În discursul său ţinut înainte de a-i decora pe jucători, Traian Băsescu a făcut o declaraţie care a fost pe placul lui Gigi Becali, cu trimitere la ministerele care deţin încă stadioane de fotbal. "Am susţinut mereu descentralizarea cluburilor departamentale şi mi s-ar părea normal şi chiar indicat ca anumite ministere să ofere în concesionare cluburilor arenele pe care le deţin. Stadioanele trebuie date pentru o perioadă mai mare de timp echipelor, ca să se poată face investiţii, cu atît mai mult cu cît presimt că în anii următori vom avea de disputat meciuri mari în Europa", a declarat Băsescu."

Sursa: GSP

Se pare ca insistentele lui Becali pe langa presedinte au dat roade, acesta facand un apel public catre ministere. Sa speram ca vom avea o arena mai mare daca lucrurile merg bine. Daca nu dorea marirea capactitatii arenei, Becali nu il ruga pe Basescu sa "puna o vorba buna". Deci intentia exista. Sa vedem daca se va materializa.

crusherkidd19.03.2006 15:03

este un lucru fara indoiala pozitiv ca presedintele Romaniei se implica in acest proiect..

dar...asa cum au fost si altii inaintea mea si eu sunt pesimist...acest proiect necesita mai mult de un retur de campionat...iar eu nu o vad pe Steaua jucand si sezonul viitor pe National.

este un proiect de amploaree , ce necesita timp .. si bani .. pe cand noi nu avem decat bani..Ghencea este casa noastra .. buna , rea cum este trebuie sa revenim acolo cat mai repede...

ma indoiesc ca tribunele si acoperirea stadionului vor fi terminate pana la toamna...noua sa ne faca stadionul si sa ne mute inapoi in templu.

dbd19.03.2006 15:41
de luni incep lucrarile de refacere a gazonului... in luna iunie gazonul Stelei va arata cel putin la fel de bine ca cel de pe Lia Manoliu...

Doamne Ajuta ! deabia astept sa vad si eu un gazon bun pe Ghencea...dar o sa le fie cam greu jucatorilor sa se obijnuiasca ! :lol:

AGRESSIVO198+119.03.2006 16:26

@daracula

sa te muti dintr-o casa de lux intr-o darapanatura e greu dar invers,nu cred

Meth0dMan19.03.2006 16:44

Nu conteaza frate daca trebuie sa sacrificam un sezon 2 pentru modernizarea stadionului. eu cred ca asta e cel mai important lucuru pentru ca trebuie sa avem si noi odata si odata un stadion k-lumea.

Mirel_Radoi19.03.2006 18:21

din cate am auzit eu jucam a doua oara cu rapid pe 30 mai pt ca atunci va gata Ghencea.voi va dati seama ce tare va fii .ii batem pe asemenea stadion tare. :twisted:

Papp25.03.2006 12:02
din cate am auzit eu jucam a doua oara cu Rapid pe 30 mai pt ca atunci va gata Ghencea.voi va dati seama ce tare va fii .ii batem pe asemenea stadion tare. :twisted:

AHHAHAAHAHAHAHHAH

Vai de capul nostru daca pe 30 mai jucam cu Rapidul pe un stadion nou.

Cuma naiba il termina pana atunci??

boggie25.03.2006 13:42
din cate am auzit eu jucam a doua oara cu Rapid pe 30 mai pt ca atunci va gata Ghencea.voi va dati seama ce tare va fii .ii batem pe asemenea stadion tare. :twisted:

cu rapid jucam pe 30 APRILIE, nu mai. nu ar avea cum sa termine totul intr-o luna, daca ei abia s-au apucat.

Stie cineva ceva ce s-a realizat pana acum? Poate niste poze ceva...ca eu unu parca vad ca o s-o mai amane pana la anul. :(

LA rosu-albastru28.03.2006 09:48

stiu ca nu are nici o legatura cu ce se vorbeste aici dar vreau si eu za va zic ceva.

de cateva zile ard gazul pe forum-ul rapidist si m-am saturat sa-i tot aud cum ca ei sunt cei mai tari si mai buni, cum ca ei au cea mai tare si mai numeroasa galerie etc.Eu propun ca ca noi toti sa ne unim si sa intram pe site-ul lor si sa le aratam ca si acolo suntem mai multi decat ei.

bure28.03.2006 09:53
stiu ca nu are nici o legatura cu ce se vorbeste aici dar vreau si eu za va zic ceva.

de cateva zile ard gazul pe forum-ul rapidist si m-am saturat sa-i tot aud cum ca ei sunt cei mai tari si mai buni, cum ca ei au cea mai tare si mai numeroasa galerie etc.Eu propun ca ca noi toti sa ne unim si sa intram pe site-ul lor si sa le aratam ca si acolo suntem mai multi decat ei.

Nu ma, nu merita, ca poate ne infecteaza cu vreo boala de a lor...paduchi etc.

LA rosu-albastru28.03.2006 11:16

ai si tu dreptate dar prea li s-a urcat la cap.nu-i nimic le scoatem noi fumurile din cap joi si joi.

«1567»