FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ghencea super stadion

«14567»
Motanu D23.12.2005 19:41

Pai se pare ca vremurile apuse au mai ramas din Dinamo...

reddog23.12.2005 19:42

Momentan in Romania nici prezentul in clasament nu e chiar rau, dar conform ultimelor mutari ale lui Becali nu prea mai cred in continuitate...

cristianotopeanu23.12.2005 19:43
Doar raspundeam la provocari. Nu ale tale insa. Nu te aprinde. Nu conteaza la urma urmei unde se joaca un anume meci, conteaza rezultatul. Si nu ma mai lua cu trecutul ca nu ma intereseaza aceasta parte acum. Sunt destul de amarat datorita prezentului sa ma mai gandesc la vremuri apuse.

Vremurile apuse ar trebui sa te bucure, nicidecum sa te intristeze.

reddog23.12.2005 19:47

Nu am spus ca ma amarasc vremurile trecute, doar ca nu imi vine acum sa ma gandesc la ele, cand prezentul e destul de ciudat.

reddog23.12.2005 20:45

Ma mandresc cu tot ce tine de Dinamo, nu doar cu stadionul. Si nu o lua cu cate locuri sunt ca Timisoara va cam depaseste, si Craiova...Dar nu cred ca asta conteaza prea mult, nu?

sorin_77703.02.2006 01:10
Ma mandresc cu tot ce tine de Dinamo, nu doar cu stadionul. Si nu o lua cu cate locuri sunt ca Timisoara va cam depaseste, si Craiova...Dar nu cred ca asta conteaza prea mult, nu?

Timisoara si Craiova ne depasesc doar ca numar de locuri, cand e vorba de spectatori acestea sunt si ei cat sunt scaune doar la meciurile cu noi (atentie ce a zis Canu acum 3 zile: "Mi-e dor de un meci oficial aici, acasã la Timișoara, cu tribunele pline, așa cum a fost la partida cu Steaua din toamnã")...Oare de ce sunt doar la meciurile cu noi? Curios nu? Sau venim si noi multi? :D

IONUTZ-CIPRIAN03.02.2006 10:27

:evil: >>>"Bai frate sapt. viitoare vini Steaua la noi sa joace cu Poli,tre sa merem sa-i vedem cum joaca cine stie cand or sa mai vina niste CAMPIONI pe la noi,sau daca maine mor si nu ajung sa-i vad pe viu cum joaca!!Asa o sa-i cer autograf lui Radoi sau lu' Banel,maine joca cu Jiul nu ma duc ca oi sa ma plictisesc,asa cu Steaua videm SPECTACOL!!"Dialog intre 2 suporteri timisoreni!!!!>>> :twisted:

radoi8603.02.2006 12:16

Da imi place ca te mandresti cu tot ce tine de Dinamo, dar compari stadionul Steaua cu alte stadioane! Apreciem ca nu l-ai comparat cu Maracana la nr de locuri. Stad Dinamo e un stadion tipic comunist cu peluzele una taiata la jumatate sa nu fie nevoita 'lumea' si-asa putina sa urce scarile, iar alta cu scari cat pt 2000 de scaune ca sa se simta lumea ca la plimbare cand coboara in groapa. Mai putin la meciurile cu Steaua e aglomeratie mare pe scarile alea ca le e dor javrelor sa vada o echipa adevarata!

Recoba04.02.2006 12:39

orice suporter al unei echipe se mandreste cu echipa lui kiar dak e un stadion care.... :lol: :lol: iti ofera vizibilitate mai proasta si decat pe lia :lol: :lol: :lol: e un stadion jalnic e o blasfemie sa compari Stefan cel mare cu Ghencea sa fim seriosi nimic nu se compara cu Ghencea pana la urma si la facilitati cu lojele super ale Stelei in comparatie cu cele ale cainilor de ingheata "vipurile" de frig :lol: :lol:

IONUTZ-CIPRIAN04.02.2006 14:34

:evil: >>>Cum sa se compare "groapa" cu Ghencea,pai acolo se aude SCOOTER k la noi?Si mai ales vizibilitatea e de nedescris,parca te uiti la un acvariu cu catei minusculi :lol: ,si nici nu au crainic k la noi la Stadion,si mai ales ce este mai important pentruun stadion,nu are suporteri asa cum are cel a lu' Steaua,asat conteaza cel mai mult!!>>> :twisted:

1on05.02.2006 14:34

Ghencea e printre singurele stadioane din Romania care nu e facut in stilul ala comunist, cu pista de atletism, tribune cu panta mica, neacoperite, cu un singur etaj. Uita-te in toata Europa de Est ca majoritatea stadioanelor facute inainte de 89 sunt asa. Si la Cupa Asiei pe natiuni din 2004 din China, la fel erau.

everock3505.02.2006 16:23

Sa dea Dumnezeu sa fie cel mai modern stadion din Europa de est si sa se apropie de Alianz Arena dar nu cred.

decat sa mai puna 10000 de locuri si sa il acopere mai bine ar face daca va modifica gazonul astfel incat sa se poata juca si cand ploua torential.

OZZY06.02.2006 12:57
Deocamdata stadionul nostru ne poarta numele si ne apartine!

Dar nu pentru multa vreme, in curand se va numi ISM stadium.

trezeguet_gol06.03.2006 13:49

Toate au un inceput daca stam si ne uitam ca, gazon nu este mijlocas nu este aia nu este aia nu este pai niciodata nu o sa facem nimic este exceptional sa avem un stadion frumos toate au un inceput trebuie sa fim optimisti in toate.

sorin_77706.03.2006 14:26

Au inceput lucrarile de refacere ale gazonului? sau GG spera sa ia pe 20 de ani arena si sa o modernizeze (mareasca capacitatea) mai degraba iar apoi sa ii faca gazonul...?? :?:

trezeguet_gol07.03.2006 03:44

Astazi pe Pro TV Gigi a spus ca va face o arena super tare eu sunt sigur de lucru asta o sa fie un stadion belea in care ma voi duce cu mare placere cum m-am dus si pana acum si voi fi langa rosi - albastri trup si suflet.

FORZA Steaua !!!

weber_p07.03.2006 05:42

Incredibil!! La Braila in una dintre minunatele sali de sport unde s-a jucat un meci intre echipa de copii 90 Dinamo si una de copii care nus de la ce club sportiv din braila era! la intrarea dinamovistilor aia mici pe teren a inceput o melodie asa gen imnul lor...... si ce melodie era...... Scooter-> Maria!! incredibil!! deci asa ceva dak nu vedeam cu ochii mei nu credeam! echipa de copii 90 a lui Dinamo are ca imn melodia care ridica Ghencea in picioare!! tare asa!! aaaaa si parca Dinamo avea propriul imn nu??

mmarian08.03.2006 00:06

Eu tot nu inteleg de ce nu au inceput inca lucrarile la refacerea gazonului!? Nu se putea indeparta gazonul vechi, nu se putea excava pamantul, chiar nu se putea face nimic pana acum - chiar daca vremea a fost asa cum a fost?

In alta ordine de idei, ar fi extraordinar ca GB sa reuseasca sa mareasca capacitatea stadionului! In felul asta, orice s-ar intampla in viitor numele lui va ramane legat de Steaua...

sorin_77708.03.2006 00:06

Cred ca GG asteapta o aprobare pe 20 de ani in locatie de gestiune astfel sa poata intervenii pentru modernizarea si marirea stadionului si apoi pentru refacerea gazonului... E o chestiune de zile cred... Se asteapta un raspuns, o hotarare prezidentiala practic. Nu a scapat el pe gura degeaba aceste afirmatii in ultimele zile. Ceva intrepride GG in acest sens. Tot respectul pentru GG daca este adevarat si reuseste...

ATENTIE: un cuvant greu de spus in aceasta situatie il are echipa. Prin rezultate bune ea poate sa miste mai usor mana presedintelui spre o semnatura care na da sperante ca vom avea un stadion modern... Noi suporterii ne-am aratat dorinta de a avea un stadion mai mare prin prezenta noastra numeroasa la ultimele doua meciuri... trebuie sa aratam ca si in campionat suntem la fel de multi daca nu macar cel putin pe jumatate...

iancu dragosh08.03.2006 00:06

deocamdata au trecut trei ani de cand Gigi ne promite ca se va reface gazonul si lucrarile nu au inceput. Ba mai mult, daca nu era meciul cu vasluiul sunt convins ca acum am fi jucat tot pe Ghencea. In concluzie imi este foarte greu sa cred ca in urmatorii 10 ani se va mari capacitatea stadionul Steaua cu 20.000 de locuri.

oricum nu vad cum s-ar putea instraina bunurile apartinand MApn printr-un decret prezidential. ar fi o grava imixtiune a presedintelui in activitate guvernului

Ps. se pare ca Gigi cere un contract de concesiune atat pentru stadion, cat si pentru unele terenuri adiacente ce ar urma sa fie folosite in scop comercial (activitati ce nu ar avea nici o legatura cu clubul Steaua).Sper ca acest lucru sa fie doar un zvon nefondat sau ca Gigi renunte la asemenea pretentiii absurde.

i0nutz8308.03.2006 00:06

Important este ca pana in vara sa avem gazon european! De marit capacitatea tribunelor, cred ca la ora asta nu se pune problema..

david_steaua200608.03.2006 00:06

de marit stadionul nu cred ca e vb deoarece costa niste bani si dureaza ceva dar un teren bun nu ar strica mai ales daca se apuca sa il faca odata :wink:

helena_steaua09.03.2006 16:12

nici vorba de marit capacitatea stadionului...desi mi-ar placea ca la vara cand am sa vin in Ghencea sa vad 50-60 de mii de oameni la un meci din Liga Campionilor...offffffff......iar visam Liga Campionilor...de fapt cine n-o viseaza... :( :idea: :idea: :idea:

AGRESSIVO198+109.03.2006 17:40

@helena

si eu sunt pesimist cateodata da tu-l intreci si pe Toma Necredinciosu

helena_steaua09.03.2006 19:13

agressivo eu nu sunt pesimista ci doar realista...am visat prea mult,m-am consumat prea mult,am indurat prea multe,...chiar m-am saturat sa visez...nu e mai bine sa fii realist?

«14567»