Ca in vremurile bune!
DJ Grass & Doc,Sisu,Cedry2k,Puya,Vlad Dobrescu,Cabron-Micul Mexic
http://www.youtube.com/watch?v=zX6IG1pIP3A
Mult mult prea smecher....
UNITI SUB TRICOLOR este un proiect muzical marca Noii Golani care aduna melodii cu mesaj civic si patriotic, din ce in ce mai prezente in peisajul hip-hop. Pe album se regasesc artisti din dreapta si din stanga Prutului, semn al unitatii spatiului cultural romanesc.
Participarea lor este pro-bono si in concordanta cu ideile exprimate in melodii si cu campanii precum Basarabia pamant romanesc, Eroii nu mor niciodata sau Salvati Rosia Montana, in care tinerii se implica activ.
incasarile obtinute in urma vanzarii albumului vor fi donate liceului romanesc din Tiraspol, ai carui elevi si profesori se lupta pentru a invata in limba romana. Un CD costa 10 RON. Aparitia CDurilor/lansarea albumului se va produce in momentul contabilizarii a 1 000 de comenzi.
Albumul UNITI SUB TRICOLOR cuprinde momentan 14 piese ale unor artisti cunoscuti din piesajul hip-hopului romanesc (numele lor vor aparea treptat pe site). Restul pieselor se vor alege prin vot, din randul celor trimise de vizitatorii siteului pana pe 9 noiembrie.
Comenzi si alte detalii: http://www.unitisubtricolor.ro
Umbland pe aici, am vazut ca nu scrie nimic despre albumul asta...
Jupiter a ucis melodia - episodul 3
01.Jupiter - intr-o
02.Jupiter ft. Carbon - Spectacol
03.Jupiter ft. Cedry2k, Nimeni Altu - Solutii Extreme :X
04.Jupiter ft. Carbon , Yolo - Cat pot de bine
05.Jupiter ft. Carbon - Berceniu pe harta
06.Jupiter ft. Cedry2k - Prejudecata de apoi
07.Jupiter ft. Dragonu , Cedry2k - Cum am crescut :X
am inteles eu gresit sau azi in lanseaza Cedry2k albumul?????
am inteles eu gresit sau azi in lanseaza Cedry2k albumul?????
Ai inteles gresit
B.U.G. Mafia / Concert / Sala Polivalenta / Bucuresti / 16 decembrie 2009 / ora 20:00 / Pret unic: 50 lei
Biletele pentru concertul BUG Mafia ce va avea loc in data de 16 decembrie 2009 la Sala Polivalenta din Bucuresti s-au pus in vanzare in reteaua magazinelor Diverta si on-line pe www.myticket.ro si www.ticketpoint.ro.
In urmatoarele zile biletele se vor putea gasi si la casieria Salii Palatului, la magazinul Muzica, in reteaua magazinelor Vodafone, in reteaua magazinelor Germanos si on-line pe www.bilete.ro, www.blt.ro, www.vreaubilet.ro si www.eventim.ro.
IMPORTANT - Primii 4000 sositi la Sala Polivalenta vor primi cadou un CD B.U.G. Mafia - "Viata Noastra Vol. 2". De asemenea, fanii vor putea cumpara din incinta Salii Polivalente editia de lux a albumului "Viata Noastra" (dublu CD + DVD) la pretul de 50 lei.
In deschiderea show-lui va fi invitat un alt rapper de calibru, binecunoscutul Grasu XXL, dar si invitați speciali, prieteni ai trupei: Villy, Mario și Jasmine.
@AG
Fara link-uri spre torrente. Nu e voie. Politica forumului.
my bad, ms k mi-ai spus ![]()
Jupiter a ucis melodia - episodul 3
01.Jupiter - intr-o
02.Jupiter ft. Carbon - Spectacol
03.Jupiter ft. Cedry2k, Nimeni Altu - Solutii Extreme :X
04.Jupiter ft. Carbon , Yolo - Cat pot de bine
05.Jupiter ft. Carbon - Berceniu pe harta
06.Jupiter ft. Cedry2k - Prejudecata de apoi
07.Jupiter ft. Dragonu , Cedry2k - Cum am crescut :X
vreau si eu un link, ms
link pentru ce??
daca pentru download, gasesti pe filelist.
daca vrei sa cumperi cauta pe google. gasesti mai multe siteuri, ai de unde alege...
nu e pe file list, sau este dar nu gaseste, nu au filtru p filelist
la search, selecteaza categoria "audio", apoi scrie "jupiter" si primul torent pe care il gaseste este "Audio Hip.Hop.Collection.Pack.2-FL".
de acolo selectezi la download "Jupiter - Cap III - Solutii extreme" si eventual daca vrei sa mai iei ceva...
thnx
cu placere
Cel mai taree album de muzica hip-hop va si va ramane 2012 al celor de la Facem Records.Si nu uitati cumaprati originalul"Cumparat-ti viitorul in prezent" hai pace
Pe 21 octombrie 2009 nici nu aparuse albumul 2012. Cum poti sa zici ca-i cel mai tare? E slabut albumul, nu e cel mai tare. Daca 2012 e cel mai tare inseamna ca n-ai ascultat "Nopti prea lungi", "Irefutabil", "Nici-o problema", "De cartier", "In dulcele stil clasic", "Cu alti ochi". Toate astea sunt peste 2012.
P.S. Pana acum nu m-am bagat sa postez in topicul asta, desi asta e muzica pe care-o ascult in 90% din timpul in care ascult muzica, dar postul asta m-a "impresionat".
"in dulcele stil clasic " se pisa pe multi
După succesul pe care l-au avut anul trecut, Delinquent Habits revine in România pe 2 decembrie, in club Fabrica din Capitală, unde vor concerta incepând cu ora 20.00. În deschiderea evenimentului va evolua Bitză.
Delinquent Habits este o trupă care abordează genul hip hop latin. Stilul trupei Delinquent Habits, care are in spate peste 18 ani de experiență pe scenă, este foarte apropiat de cel al Cypress Hill și a fost, la jumătatea anilor ˜90, una din cele mai difuzate trupe la radiourile și posturile TV. Delinquent Habits este un grup de hip-hop chicano, acesta fiind un subgen al rapului care reflectă aspecte ale culturii de pe Coasta de Vest Americană și mexicană.
Piese precum "Return of the tres", care a cucerit topurile din România la momentul lansării, sau "Tres Deliquentes" se vor auzi din nou la București, pe 2 decembrie, in club Fabrica. Biletele pot fi achiziționate in rețeaua magazinelor Diverta, online, de pe site-ul ticketpoint.ro, și de la clubul Fabrica, la prețul de 25 de lei.
Pe 21 octombrie 2009 nici nu aparuse albumul 2012. Cum poti sa zici ca-i cel mai tare? E slabut albumul, nu e cel mai tare. Daca 2012 e cel mai tare inseamna ca n-ai ascultat "Nopti prea lungi", "Irefutabil", "Nici-o problema", "De cartier", "In dulcele stil clasic", "Cu alti ochi". Toate astea sunt peste 2012.
P.S. Pana acum nu m-am bagat sa postez in topicul asta, desi asta e muzica pe care-o ascult in 90% din timpul in care ascult muzica, dar postul asta m-a "impresionat".
Daca nu-ti place nu inseamna ca "e slabut".
M-am uitat pe lista ta si pot sa-ti spun ca albumul nu ti se adreseaza... Hai sa-ti fac si eu o lista : C.T.C. - Dificultati tehnice (2005), Carbon - Reactii adverse (2009), Cedry2k - Alchimia veninului (2007), Jupiter-A ucis melodia (episodul 3) - Solutii extreme (2008), Lecart & Phane - The precuts [volumul 3] (2009), Raku - Rezistenta (2009), S.D.S.T. - Mecanismul de modificare a mintii umane (2007).
2012 rupe, deci , RUPE RUPE RUPE frate, super tare, respect facemrecords
Il-egal cu Marijuana-Romania acum(Videoclip full)
Nu sunt eu in masura sa-mi dau cu parerea despre hip hop deoarece ascult mai mult rock, dar ceea ce spune Marijuana imi suna a campanie electorala pro basescu. Citez din cea mai fidela fata:"Lasa-ma frate sa-mi spun si eu parerea, care e treaba in Romania cu puterea, legile le-ati facut doar pentru voi, stiti decat sa va folositi de noi, nu am nimic cu al nostru presedinte, doar cu aia ce nu-l lasa sa ne duca inainte
"...JENANT!!! ![]()
PS: Baietii de la Il-egal sunt chiar ok.
Cade mai bine pe beet Loredana decat Marijuana...
piesa e dragutza, insa refrenul e de tot cacatul