Am plecat aseara de-acasa cu destinatia concert Parazitii. Cand am ajuns si-am aflat pretul mi-am bagat ****.
Moldovean zgarcit ![]()
Am plecat aseara de-acasa cu destinatia concert Parazitii. Cand am ajuns si-am aflat pretul mi-am bagat ****.
Moldovean zgarcit ![]()
Si nu merita?40 de lei pentru Parazitii? ![]()
frate, e destul de mult 40 de lei , hai undeva la 25-30 mai mergea, dar infine , in 2006 cand a venit 50 cent am dat 1 milion doar k erau parazitii o ora jumate indeschidere...pt ei m-am dus ![]()
"Drumuri fictive", noul single de la Paraziții va apãrea în exclusivitate pe 6 octombrie, numai cu Gazeta Sporturilor. Albumul conține piese remixate de pe "Slalom printre cretini", plus piesele Mix Bun (pentru prima datã pe CD) și "Drumuri fictive". Albumul va fi disponibil din 6 octombrie numai cu Gazeta și nu se va gãsi în retail. Ziar + CD = 7,99 lei.
gsp.ro
Se pare ca va trebui sa-mi calc pe suflet si sa cumpar si eu odata hartia aia igienica numita eronat "ziar"
"Drumuri fictive", noul single de la Paraziții va apãrea în exclusivitate pe 6 octombrie, numai cu Gazeta Sporturilor. Albumul conține piese remixate de pe "Slalom printre cretini", plus piesele Mix Bun (pentru prima datã pe CD) și "Drumuri fictive". Albumul va fi disponibil din 6 octombrie numai cu Gazeta și nu se va gãsi în retail. Ziar + CD = 7,99 lei.
gsp.ro
filelist
ce dreptate are maye ![]()
Nu incurajati pirateria ! ![]()
Romania este o corabie plina de pirati, nu vad de ce am debarca
DNA - DNA !
va recomand, AGRESIV - REFRESH http://www.okapisound.com/refresh/ free dawnload
Nu incurajati pirateria !![]()
Sa inteleg ca tu ai FIFA original ![]()
Evident, ca nu am pe ce sa dau banii. ![]()
frate, e destul de mult 40 de lei , hai undeva la 25-30 mai mergea, dar infine , in 2006 cand a venit 50 cent am dat 1 milion doar k erau parazitii o ora jumate indeschidere...pt ei m-am dus![]()
MA,cand mergi intr-un supermarket dai milionul pe te miri ce!Si atunci zic:Nu mai bine dai 40 RON pentru un concert Parazitii decat pe un bax de Pepsi?
GUESS WHO!
Ca lummea!
Suna cam aiurea ce o sa spun acum,dar Guess Who la ora actuala se pisa pe tot ce inseamna hip-hopul romanesc,dar totusi respectul care-l am pentru Parazitii,CTC,Carbon,Cedrea,Maximilian,Grasu,Spike chiar si BUG Mafia ramane.
Geniala melodia. Guess Who mereu la inaltime.
Subscriu. Nu ma mai satur de ea
Doamne cat de tare e, cea mai tare melodie de ceva vreme...
A apãrut în urmã cu câteva zile o melodie de pe noul album al lui Cumicu, intitulat ?Un nenorocit?, care urmeazã sã iasã la sfârșitul acestui an. Dupã cum o zice și titlul articolului, piesa se numește ?Direct din Balcani?.
Nu știm oficial daca are vreo legãturã sau nu cu piesa lui Puya. Vã invitãm sã o ascultați:
in astia 3 ani mafia s-au ocupat de zeci de proiecte muzicale, multi artisti din Romania au pe mafia la partea de productie muzicala,urmeaza sa apara albumul lui Jerycho, binenteles mafia la productie muzicala, jerycho la compozitie
In mod normal, n-as avea ce cauta pe topicul asta, dar intervin cu o singura precizare: JerryCo (asa ii zice acum) mi-a fost coleg de clasa in 5-8. Pe vremea aia il stiam de Mihai sau Bibi mai tarziu. Intr-adevar, intr-a 8-a, cand a aparut albumul "De cartier" al BUG Mafia, el era absolut fanatic (deh, si varsta...), stia toate versurile, le canta prin pauze. Eu detestam Mafia pe vremea aia. Mi se pare haios sa-l "gasesc" pe forumul asta ![]()
Ca fapt divers, era dinamovist
intr-a 8-a tin minte ca isi luase un tricou cu Lupescu, cu nr. 10, in timp ce eu imi luasem unul cu...Trica (asta e). Era destul de infocat pe vremea aia, acum nu stiu cum o mai fi. Iar la fotbal era super bun, facuse fotbal cand era mic, era clar cel mai bun din clasa.