ce face cunoscatorii, au revenit ?
de colaborarile cu villy nu comentati nimic?
Rap news 7 (20.03.2010):
TIL 2011 DoubleL vs Ruger, Doc & Fler - Get Yer Walk On
http://www.youtube.com/watch?feature=playe...p;v=6RA7GnHsloA
De ce la melodia Sau a pus Cheloo cu Ombladon si FDD nu putea sa puna Parazitii ?
pentru ca e vorba de albumul solo a lui Cheloo care va fi lansat joi cu gsp
Specii - Usile - GENIAL!
pentru ca e vorba de albumul solo a lui Cheloo care va fi lansat joi cu gsp
Stiu ca apare joi , dar nu putea sa spuna Parazitii si nu Cheloo cu Ombladon si Freaka ?
Pai si pe albumele lui Sisu din trecut aparea "feat.Puya" si invers, nu scria La Familia. Cand e vorba de albume solo piesele sunt ale artistilor individuali, fara trupa.
Si am impresia ca versurile care le canta Ombladon pe "Sau" au fost compuse tot de Cheloo. Parca asa am citit pe undeva, nu mai retin unde.
Aha...Sau mi-a placut , deci sper ca joi sa nu ma dezamageasca Cheloo.La 7 dimineata o sa fiu la chiosc cu albumu in mana ![]()
Am asa o presimtire ca va fi un album naspa. Cam tot ce a scos Parazitii in ultima vreme a fost sters.
Neah. O sa fie tare. ![]()
Foarte tare.
Foarte buna melodia...pana maine cand o sa ascult tot albumul, "unde se termina visele" mi se pare cea mai buna melodie de pe album....si de pe 2011 pana acum.
Foarte bun albumul ![]()
"jandarmi platiti de noi, ne bat in cap la meciuri, cum bateau securistii partizanii in beciuri"
Misto melodia asta a lui Cheloo. Tocmai am prins si eu acum ultimul cd la un chiosc. Play!
<iframe title="YouTube video player" width="640" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/t_VFVnzmjtQ?hd=1" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
" tu scalavule ai tupeu sa te iei de George hora " Baejneboon !?
Cioroiule , iti place dubstepu' ?
Am citit de 4 ori ce-ai scris.
)) Am crezut ca ... ai ceva cu mine :-s .
" tu scalavule ai tupeu sa te iei de George hora " Baejneboon !?Cioroiule , iti place dubstepu' ?
+1
Tare dur "niggarasu'" asta de eli.
Edit:
Dumnezeule! Viseaza aia feat-uri cu Parazitii, cu Cedry2k...
Cred ca daca se intalneste asta cu Cheloo, la cat de "tolerant" e Cheloo la cioroiasi il trimite inapoi pe craca.
Nu sunt negru, sunt mulatru. Mars, cioara! P.S. Lasa dubstepul jos ca te frige !
Pacat ca sunt singuru' care ma injur cu ratatii aia de pe youtube care il iubesc pe cioara asta.
Renunt, lasa-i in durerea lor.
pfoaaa, imi si imaginez ce "razboi" duceti unii pe youtube. Pentru mine, commenturile de pe youtube sunt la fel ca stirile: imi provoaca sila. Peste tot numai cunoscatori care cunosc, care stiu sa imparta muzica, stiu sa spuna cine e slab si cine nu (asta pentru ca ei sunt mari cunoscatori). Doamne Dumnezeule... Unii il injura mai mult pe Eli decat pe politicienii din tara asta. ![]()
si apropo, pytycrys, vezi ca "ciorile" au inventat muzica asta. Si inca un apropo, Cheloo a avut colaborari cu "ciori", destule chiar. Dar ce sa-i fac, nu te pui cu cei care cunosc.
Nu inteleg de ce trebuie sa certi pe cineva ca spune de un artist ca ii place. Eu am renuntat rapid la "discutiile" de pe youtube cand am scris la o melodie a Inei (sau Inna cum s-o scrie) ca are anumite versuri incorect formulate gramatical in limba engleza si s-au gasit destui care sa ma injure si sa adauge un raspuns gen: "tu crezi ca Inna cu asa mare staff in spate ar fi putut sa permita asa ceva?". Adica e credibil staff-ul Innei in dauna gramatica limbii engleze. Si aici am pus punct aventurii.