FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Hip Hop

«16566676869115»
RobYnho08.03.2011 15:04
psr08.03.2011 15:25
Ronnie08.03.2011 16:00

E zi mare azi, s-a spart conducta la noutati :D

rezistenta_ultras08.03.2011 23:48
Ar merge ceva de genul East vs. West dar sa venim si cu argumente.

east coast vs. west coast e cea mai buna idee pt urmatorul sondaj.dati-i drumul.

rezistenta_ultras09.03.2011 13:45
ebonyc09.03.2011 14:47
Am ascultat albumul Raku. Este foarte tare...

S-a anuntat varianta pe cd? Pe site la Raku nu vad decat comanda mp3.

Bogdan10.03.2011 10:48

Eu l-am luat de pe net, astept varianta cd ca sa-i dau banii.

rezistenta_ultras10.03.2011 19:58
Eu l-am luat de pe net, astept varianta cd ca sa-i dau banii.

http://rapmusicstore.bronews.com/v1/magazi...-brothers-2011/

Roby9110.03.2011 21:26
<iframe title="YouTube video player" width="640" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/zc13uDDJk_E" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

cum fac si eu rost de ea mp3 ?

ebonyc10.03.2011 22:55
cum fac si eu rost de ea mp3 ?

www.raku.ro

RobYnho11.03.2011 09:35

Banuiesc ca se refera la melodia lu' Geebee.

@Roby91

Deocamdata n-ai de unde.

Ronnie14.03.2011 16:09

ma omoara melodia asta. Si tot albumul lui Sisu este fantastic. Un mare mare mare 10.

Daniel-Ionut14.03.2011 16:10

Canalul oficial B.U.G. Mafia de pe YouTube sarbatoreste astazi un an de la lansarea sa si cu această ocazie trupa doreste să multumească tuturor fanilor ce i-au sustinut si urmarit activitatea pe internet in acestă perioada B.U.G. Mafia va filma in curand un videoclip pentru piesa "Fară Cuvinte", o nouă colaborare a trupei cu Loredana Groza. Clipul piesei "Fară Cuvinte" va fi facut public simultan cu lansarea mult asteptatului nou album al trupei, "Înapoi În Viitor".

RobYnho14.03.2011 16:41
ma omoara melodia asta. Si tot albumul lui Sisu este fantastic. Un mare mare mare 10.

Smechera melodia.

pytycrys14.03.2011 18:27
Canalul oficial B.U.G. Mafia de pe YouTube sarbatoreste astazi un an de la lansarea sa si cu această ocazie trupa doreste să multumească tuturor fanilor ce i-au sustinut si urmarit activitatea pe internet in acestă perioada B.U.G. Mafia va filma in curand un videoclip pentru piesa "Fară Cuvinte", o nouă colaborare a trupei cu Loredana Groza. Clipul piesei "Fară Cuvinte" va fi facut public simultan cu lansarea mult asteptatului nou album al trupei, "Înapoi În Viitor".

Stiu ca o sa ma injure multi , mai ales tu Daniele, dar...

Cum plm poti sa canti cu una care canta muzica tiganeasca si pe urma sa zici ca faci hip-hop?

Daniel-Ionut14.03.2011 18:42
Stiu ca o sa ma injure multi , mai ales tu Daniele, dar...

Cum plm poti sa canti cu una care canta muzica tiganeasca si pe urma sa zici ca faci hip-hop?

Ba ma lasi... dar in 98' era buna? Loredana este cea mai buna voce feminina cu care a colaborat Mafia, au avut cel mai mare succes, si era normal sa revina. Doar nu vroiai sa cante cu Inna :blink:

Una bucata melodie cu Loredana:

De injurat, o sa te injur cand te vad, stai tu linistit :D

razvan2814.03.2011 18:53

Hai frate cu Loredana ? rahat acum imi vine in minte un singur lucru...poti sa asculti si Parazitii si muzica tiganeasca te invit sa-ti bagi **** in mata nimeni n-o sa te opreasca.

Puteau sa faca cu Nico din nou ca are voce foarte buna si aia , nu cu Loredana.Ce urmeaza Grasu cu Gutza ?

Ronnie14.03.2011 19:07

Nici mie nu-mi surade colaborarea dar hai sa ascultam mai intai melodia.

pytycrys14.03.2011 19:44

@Daniel

Una e ce era atunci. Oamenii se schimba, sunt mii de exemple, cele mai concrete Puya si Connect-R.

Daca canta atunci bine si acum canta cu toti cioroii, nu inseamna ca trebe' luat de bun ce facea atunci.

Edit: Nu mi-o luati de rau, si eu am "copilarit" pe BUG Mafia, si eu iubesc Pantelimonul, e cartierul in care traiesc si nu as pleca de aici. Si eu ascultam cand eram mic BUG pe casete, si eu am CD-uri cu ei, dar de ceva ani parca nu mai suna la fel..

RaMs3s16.03.2011 20:36
@Daniel

Una e ce era atunci. Oamenii se schimba, sunt mii de exemple, cele mai concrete Puya si Connect-R.

Daca canta atunci bine si acum canta cu toti cioroii, nu inseamna ca trebe' luat de bun ce facea atunci.

Edit: Nu mi-o luati de rau, si eu am "copilarit" pe BUG Mafia, si eu iubesc Pantelimonul, e cartierul in care traiesc si nu as pleca de aici. Si eu ascultam cand eram mic BUG pe casete, si eu am CD-uri cu ei, dar de ceva ani parca nu mai suna la fel..

Pustiule tu n-ai copilarit cu mafia , ai 15 ani...cand mafia facea legea tu erai prea mic [ acum nu ma contrazice ca esti mai matur...ca nu ai minte de X ani...ca asculti de mult , astea sunt aiureli ]

Cum ascculti tu acum X si Y , asa ascultam noi Mafia pe la 14-15-16 ani fara un ban in buzunar , si cu casete in casetofoane vechi si prafuite . E adevarat ca lumea se mai schimba ,dar vocea,talentul...carisma raman .

E adevarat ca si Nico ar fi fost o optiune , dar sa fim multumiti cu ce avem .

In rest...sa vina albumu' !

blindica16.03.2011 20:43

''Lumea e a mea'' a facut ravagii si voi faceti nazuri :chair: ? Pfoai,ce nebunie a fost la piesa cu Loredana. Mai degraba a fost ''penala'' cea cu Nico,de canta aia refrenu` ca o gaina stransa de gat. Loredana e polivalenta in muzica,Nico nu inseamna ceva concret pentru muzica romaneasca.

Postarea lui pytycrys mi-a adus aminte de unele cantece cu care,intr-adevar,am crescut : tupeu de borfas,probleme de familie.

ebonyc16.03.2011 21:51

http://img199.imageshack.us/i/parentaladvisoryexplicic.jpg/

Ce vorbesti ma, acum nici macar nu asteptati sa ascultati melodia. Nu-ti place, nu asculta nepoate. Iti place - asculti, nu-ti place - asculti altceva. Nici nu astepti sa asculti si deja iti dai cu parerea - du-te-n p*** mea.

rezistenta_ultras16.03.2011 23:27
Pustiule tu n-ai copilarit cu mafia , ai 15 ani...cand mafia facea legea tu erai prea mic [ acum nu ma contrazice ca esti mai matur...ca nu ai minte de X ani...ca asculti de mult , astea sunt aiureli ]

Cum ascculti tu acum X si Y , asa ascultam noi Mafia pe la 14-15-16 ani fara un ban in buzunar , si cu casete in casetofoane vechi si prafuite

:)))

ultima caseta scoasa a fost B.U.G Mafia prezinta Casa acum 9 ani.

avea 6 ani,facea bastonase la gradi si asculta La furat si Toti Borfasi cand savura pachetul de la mami.

sunt rau.

Daniel-Ionut17.03.2011 12:27
:)) )

ultima caseta scoasa a fost B.U.G Mafia prezinta Casa acum 9 ani.

avea 6 ani,facea bastonase la gradi si asculta La furat si Toti Borfasi cand savura pachetul de la mami.

sunt rau.

Ataaat!

facebook_like_button_big.jpg

zloty17.03.2011 12:43

http://www.youtube.com/watch?v=BV93vV7ckKE...feature=related

Melodii destul de bune de la Emilio Rojas

«16566676869115»