FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Hip Hop

«16162636465115»
rezistenta_ultras15.02.2011 12:05
http://www.youtube.com/watch?v=sfbl04NB8e0...feature=related

foarte tare,mai ales revenirea lui dre intr-o prestatie live la un eventiment de amploare.

si flacarile alea pe spate arata bine rau.

Ronnie15.02.2011 17:24

Albumele cele mai asteptate de mine:

1.Maximilian - Maxim, am spus!!!

2.BUG Mafia - Inapoi in viitor

3.Sisu - Temnita lumii

4.Yolo - Cool

5.Raku - Emite semnale

Dar abia astept si Nimeni Altu, Aforic, Deliric... Ce mai, toate! :D

rezistenta_ultras15.02.2011 19:30

Albumul Mafiei e cel mai asteptat material de vreo 8 ani incoace ...

in rest,cred ca o sa scoata ceva tare Cabron...lucreaza la el de cativa ani...

si albumul lui Maxi il astept cu interes.

restul nu prea ma intereseaza in mod special...

blindica15.02.2011 19:38

Eu mi-as dori ca Raku sa scoata ceva mai bun decat ''Rezistenta'' din 2009.

ebonyc15.02.2011 20:20
foarte tare,mai ales revenirea lui dre intr-o prestatie live la un eventiment de amploare.

si flacarile alea pe spate arata bine rau.

Replay, replay, replay..... se aude mai frumos aici http://www.greenhitz.com/forums/blogs/tamp...%2F14%2F2011%29

PS:

rezistenta_ultras16.02.2011 10:42
RaMs3s16.02.2011 13:08

Am votat BUG , si intr-un top trei pe locul doi ar fi Nimeni Altu , si pe locul trei Sisu . Specii au mentiune :D

rezistenta_ultras16.02.2011 15:28

Vezi mai multe din Video blog pe 220.ro

razvan2816.02.2011 20:52

Eu am fost si la protestu asta si lu Puya i se cam limba plimba in gura...fumat sau putin beat cred ca era sigur...

blindica17.02.2011 08:51

376167-xx_A36K5518x_-jpg.jpg

Egali din nastere :confused: .Stiu ca tine mai putin de muzica,dar,ca fapt divers,mi se pare o masina de cocalar tinand cont de imaginea creata de Ombladon in timp.( chiar daca e Mercedes,e de lux,etc.etc.) Spre exemplu,pe Caddy de la B.U.G. l-am vazut avand o masina ''de familie'' Honda Accord Break,care mi se pare si eleganta,si de bun-simt,daca tot mai promoveaza sentimentele acestea suferinde ale populatiei.

pcsbb17.02.2011 09:27

Din toata poza aia n-am remarcat decat incaltarile lui.

puyol17.02.2011 12:31

blindica, ombladon e un faker pentru ca a cantat piesa Egali din nastere si acum are un mercedes? Wow, ce tare, dar nu are nimic una cu alta. Egali din nastere e un atac impotriva sistemului iar daca e sa ne luam strict dupa nume, subiectul e faptul ca multi primesc totul de-a gata daca au pe cineva in spatele lor iar altii "au frati in puscarii legati pentru smecherii". Ce treaba are faptul ca isi permite sa isi ia o masina scumpa cu piesa aia? :|

apoi, "masini pentru cocalari". Ce criterii ai ca sa stabilesti asa ceva? Eu unul ma gandeam ca a fi cocalar sta in atitudine, in spirit, felul de a vorbi sau a mirosi, etc. Dar sa inteleg ca unul care e intr-o "masina de oameni decenti" bagand muzica la maxim in timp ce slalomeaza printre oamenii de pe trecere e mai putin cocalar decat Ombladon doar pentru masina pe care o are? :)

ebonyc17.02.2011 12:51

Egali din nastere :confused: .Stiu ca tine mai putin de muzica,dar,ca fapt divers,mi se pare o masina de cocalar tinand cont de imaginea creata de Ombladon in timp.( chiar daca e Mercedes,e de lux,etc.etc.) Spre exemplu,pe Caddy de la B.U.G. l-am vazut avand o masina ''de familie'' Honda Accord Break,care mi se pare si eleganta,si de bun-simt,daca tot mai promoveaza sentimentele acestea suferinde ale populatiei.

Stii vorba aia: sa faci ce zice popa nu ce face popa. Nicio masina nu e de cocalar sau de om normal. Fiecare tinde spre un anumit nivel. Daca a reusit sa se ridice de la "privitul din exterior" la condusul din interior atunci bravo lui.

Din ce am inteles , pregateste el ceva . Ideea e sa se termine stocurile de " nopti prea lungi " , ca se stiu problemele cu banii...si deh :)

Oricum , ideea e ca mai sunt putin exemplare , sub 100 . Deci , eu zic sa ne asteptam la ceva de la el anul asta . Plus ca la ultimul lui concert a cantat piese noi....

Cred ca ar putea fi pus si Nimeni Altu in sondaj , cu semnul intrebarii :rolleyes:

Ultima data a cantat o piesa noua tare de tot, peste ce a avut pana acum. Asa ca ne putem astepta la un material tare, dar sigur mai intarzie.

psr17.02.2011 13:24

Cheloo, membru al trupei Parazitii, a anuntat pe contul sau YouTube ca va lansa un nou material, Cel care uraste . Albumul va fi lansat pe data de 24 martie impreuna cu Gazeta Sporturilor.

LanDSharK17.02.2011 16:50

Nu pot sa aleg intre Deliric, Nimeni Altu` si Specii ... :unsure:

andrey_ptm_steaua17.02.2011 18:03

daaani.17.02.2011 18:11

Albumu care il astept eu cel mai mult este cel al lui Nimeni Altu'.

si Specii - Usile este un album asteptat de multi dar Nimeni altu = #1 :bananadance:

Robert Aeroth17.02.2011 19:46
RaMs3s17.02.2011 21:34

Cu asta mi-ai facut ziua mai frumoasa ! :blink:

ebonyc18.02.2011 11:36
Cu asta mi-ai facut ziua mai frumoasa ! :blink:

Si mie mi-a ridicat ... nivelul de veselie.

Mihai18.02.2011 12:42

Deci doar daca esti sarac poti fi solidar cu cei saraci sau doar saracii pot sa-i apere pe saraci...?

navodarean18.02.2011 15:09
suporterbetiv18.02.2011 19:42

Ombladon,eu personal daca-as putea ti-as da cadou mercedesul ala,pentru toti anii astia de muzica cu care mi-ati gadilat urechile,face-ti un calcul simplu si vedeti de cand canta trupa de idioti din colentina PARAZITII.

Il meriti frate si eu probabil as face alcelas lucru,esti unul dintre noi!

blindica18.02.2011 21:28

Mda,ma gandeam ca s-ar putea sa fiu neinteles.Ideea este ca Ombladon (Parazitii,in general) merita tot luxul pentru albumele lor,pentru ceea ce au lasat in urma ca mesaj.Desigur ca poti ajuta clasa medie si joasa din Mercedes,dar nu mai canta despre saracie.Recunoasteti si voi ca,intr-adevar masina aceea este de lux,este un exemplu al calitatii,dar in Romania vezi destui manelisti si te miri ce smecherasi,facand show-of in astfel de modele.Asta era ideea,fiindca nu m-asteptam la o asa alegere ,si am exemplificat cu Caddy,despre care nu se poate spune ca nu a ajutat curentul hip hop enorm,si totusi a ales mai mult simplitate.

E doar o remarca si,evident,alegerile acestea nu tin de muzica si nici nu pun la indoiala ca ar fi mari artisti.In vremuri de demult,versurile lor au transat multe pentru mine.

puyol18.02.2011 22:27

mi se pare urat sa judeci un om pentru ca si-a luat o masina, fie ea si de lux. Acum pe bune, gandeste-te daca ai fi tu in locul lui si ar spune cineva despre tine: "haha, ia uite ce masina/casa/telefon/etc si-a luat ala, gata, e cocalar".

Cocalarii beau apa, asta inseamna ca daca bei apa esti cocalar? Si apropo, nu cred ca din milioanele sau poate zecile de milioane de posesori de mercedes in lumea asta toti ar fi cocalari. :)

de altfel, poti canta despre saracie si dintr-un mercedes. Conteaza ce vezi, nu locul de unde vezi. Adica daca el merge cu masina si vede saracie in jur, el de fapt nu ar trebui sa o vada? Daca ar merge cu o masina mai ieftina, atunci vede de fapt saracia? Adica ceea ce vezi in jur depinde de masina in care te afli?!?!

«16162636465115»