Daca nu existau Parazitii nu mai auzea nimeni probabil de Anonim iar apoi Guess Who, Spike, Nimeni Altu, Rasa, Griffo si toti ceilalti care au aparut pe Actiunea Instrumentalul.
Daca nu existau Parazitii nu mai auzea nimeni probabil de Anonim iar apoi Guess Who, Spike, Nimeni Altu, Rasa, Griffo si toti ceilalti care au aparut pe Actiunea Instrumentalul.
Daca are cineva piesa din postarea lui psr de la data de 10 februarie,il rog sa-mi dea un link de download sau atasament pe email b***@***. Multumesc !
Mi-aduc si eu aminte de lansarile lui Spike si Guess Who,Parazitii au avut un rol determinant,dar nu stiu sigur daca succesul celor doi li se datoreaza celor din urma mentionati.
Nu stiu daca miscarea are nevoie de un nou caz B.U.G. / Sisu si Puya, pe sistemul ''eu te-am facut,eu te omor''
20 februarie , se deschid "Usile" in Silver Church , alaturi de Sisu , cedryk , aforic si multi altii
Ps : sper ca nu se considera reclama , sau e ? :-s , ca nu asta a fost intentia
s-a fumat si sondajul asta...propun unul cu cel mai asteptat album din 2011...se anunta BUG Mafia - Inapoi in viitor , Cabron - Al(t)bum , Maximilian - Maxim,am spus!!! , Sisu - Temnita luminii etc
cel mai asteptat album din 2011...se anunta BUG Mafia - Inapoi in viitor
Cand apareee? ![]()
s-a fumat si sondajul asta...propun unul cu cel mai asteptat album din 2011...se anunta BUG Mafia - Inapoi in viitor , Cabron - Al(t)bum , Maximilian - Maxim,am spus!!! , Sisu - Temnita luminii etc
Pai spune-mi care sunt toate ca sa nu mai apara iar comentarii gen "mai era si x si y..." si fac imediat.
Cand apareee?![]()
daca nu apare pana vineri , apare sigur de vineri incolo ...
Roonie,mie doar astea 4 imi vin in cap,dar sigur sunt mai multe;sa mai completeze lumea.
Pai spune-mi care sunt toate ca sa nu mai apara iar comentarii gen "mai era si x si y..." si fac imediat.
Mai iese Deliric1 cu un album care probabil se va numi ITP (Inspectie Tehnica Periodica), Specii - Usile vol. I si atat imi vine in minte.
Edit: A , si Aforic scoate ceva.
La Aforic nu se stie numele la album..
In data de 6 martie 2011
raku sutine concertul de lansare a albumului "emite semnale"
la Silver Church Club (Calea Plevnei 61) incepand cu orele 20:30 - 21:30;
intrare 20 ron;
@Ronnie
Deci si Raku-Emite semnale e de trecut pe lista ![]()
BUG Mafia - Inapoi in viitor
Cabron - Al(t)bum
Maximilian - Maxim,am spus!!!
Sisu - Temnita luminii
Raku - Emite semnale
Deliric1 - ETP
Aforic - ?
Yolo - ?
Specii - Usile v.1
Mai e ceva? Daca nu, diseara voi face.
suna bine melodia lu` raku.
BUG Mafia - Inapoi in viitorCabron - Al(t)bum
Maximilian - Maxim,am spus!!!
Sisu - Temnita luminii
Raku - Emite semnale
Deliric1 - ETP
Aforic - ?
Yolo - ?
Specii - Usile v.1
Mai e ceva? Daca nu, diseara voi face.
Yolo - Cool
Bai dar de Nimeni Altu nu se aude nimic ? ![]()
Nu stiu frate. De 3 ani tot astept ceva scos de el da' tre' sa ma multumesc doar cu feat-urile de pe albumurile altora..![]()
Cand va iesi va rupe din nou bineinteles.
Din ce am inteles , pregateste el ceva . Ideea e sa se termine stocurile de " nopti prea lungi " , ca se stiu problemele cu banii...si deh ![]()
Oricum , ideea e ca mai sunt putin exemplare , sub 100 . Deci , eu zic sa ne asteptam la ceva de la el anul asta . Plus ca la ultimul lui concert a cantat piese noi....
Cred ca ar putea fi pus si Nimeni Altu in sondaj , cu semnul intrebarii ![]()
Din cate tin eu minte si Guess Who spunea intr-un interviu ca lucreaza la un nou album care ar putea fi lansat la sfarsitul acestui an.
de NEAH a mai auzit cineva ceva? ... proiectu' ala de la Chill Brothers .. cu Cedry2k , J Yolo , Doc , Christu , Raku etc.
Aia era doar o melodie parca...Si se filmeaza mi se pare. Erau niste poze undeva cu Doc, ori pe FR ori pe feisbuc.
Proiect sau doar o singura melodie care e pe proiectul lui Christu?
apropo, noi ce votam? albumele care inca nu au iesit?![]()
sau votam cat de asteptate sunt?
Din cate tin eu minte si Guess Who spunea intr-un interviu ca lucreaza la un nou album care ar putea fi lansat la sfarsitul acestui an.
Asa se spune pe facebook :
GuessWho - Laur este foarte prins in studio deoarece lucreaza la cel de-al doilea album, asadar in perioada urmatoare va vom tine la curent cu activitatea sa eu (Pyuric) si Griffo (vom 'semna' toate updateurile). P.S. mai e foarte putin si dam drumul la site (guess-who.ro).