FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Hip Hop

«15556575859115»
Ronnie18.01.2011 18:44

Eu cred ca Doc - Scapat de sub control e unul dintre cele mai bune albume din hiphopul romanesc. Daca nu chiar cel mai bun.

Asta e opinia mea strict personala.

puyol18.01.2011 19:18
:))))) acu ma faceti si cretin?:)))))) ahaahahaha in ce lume am ajuns sa traiesc sa imi bag pl.....

desigur ca niste barbati ce sunteti o sa imi spuneti si face to face. nu am crezut ca se va putea dar uite ca se poate...

tu lui doc in fata i-ai spune ca e pielea pooli? :)

Acum pe bune, tu esti constient de ceea ce postezi? E lipsa de respect din partea ta catre toti cei care ascultam Doc. Chiar, respect, stii ce e ala? Aaa, stai, pe pagina anterioara ziceai ca te-ai saturat de respect. Acum inteleg de ce se duce de rapa tarisoara noastra. Intr-adevar, sunt multi cocalari si tarani, dar mare parte din cei care ii injura pe tarani si cocalari... li se aseamana mult. A nu se intelege ca am ceva cu Parazitii, de altfel mie imi plac foarte mult iar ultimul lor album mi se pare chiar foarte ok. Nu am nimic nici cu faptul ca iti place foarte mult Parazitii si ii consideri cei mai tari (nu ei au cantat primii in Romania... asta pentru cultura ta generala), nici cu faptul ca nu iti place Doc. Dar lipsa asta de respect, de bun-simt... Tocmai de la un membru AISS... ce sa le mai ceri taranilor de la t2 ?

teribilisme...

Robert Aeroth18.01.2011 19:33
tu lui doc in fata i-ai spune ca e pielea pooli? :)

Acum pe bune, tu esti constient de ceea ce postezi? E lipsa de respect din partea ta catre toti cei care ascultam Doc. Chiar, respect, stii ce e ala? Aaa, stai, pe pagina anterioara ziceai ca te-ai saturat de respect. Acum inteleg de ce se duce de rapa tarisoara noastra. Intr-adevar, sunt multi cocalari si tarani, dar mare parte din cei care ii injura pe tarani si cocalari... li se aseamana mult. A nu se intelege ca am ceva cu Parazitii, de altfel mie imi plac foarte mult iar ultimul lor album mi se pare chiar foarte ok. Nu am nimic nici cu faptul ca iti place foarte mult Parazitii si ii consideri cei mai tari (nu ei au cantat primii in Romania... asta pentru cultura ta generala), nici cu faptul ca nu iti place Doc. Dar lipsa asta de respect, de bun-simt... Tocmai de la un membru AISS... ce sa le mai ceri taranilor de la t2 ?

teribilisme...

Respect? Tu care mai comparat pe mn cu ciobanu vrei respect? pfffffff teribilisme? aide plm tu crezi ca sunt unu din copii aia care au 20 de kile au intrat in vreo brigada si au impresia ca sunt buricu pamantului..care au impresia ca a fi golan= smecher ca a fi la colt de bloc cu toti taranoii din betivii din cartier e o fita? Sa ma pis pe respect si bun simt.

Imi vorbiti mie de muzica de strada ? 90% din aia dp situ asta nu stiu ce e mirosul de strada. E cel mai scarbos mai jegos lucru posibil si e doar pentru aia care nu ai bani sa mearga in cluburi nu pentru marii smecheri gen doc sau toti pacalicii care merg pe strada cu un tricou larg si cu pantalonii de zici ca i-a furat de la vreun copil gras. Pe viitor evitati-ma cu alde doc poc sau cine sange mai se vrea "from the hood" sau "intelepto-profund".

Uite ce propun eu. Propun sa taci si sa nu imi mai dai vreun reply. Asta ca sa se mentinta tonul amical pe viitor. Ca sunt al dracului de prost dispus in ultima vreme si nu as vrea sa imi incalc promisiunile.

p.s. i-as zice lu doc ca e pielea pulii de fata cu tot neamu lui si alu masa. o sa zici ca e bravada sau teribilism, dar cine ma cunoaste stie.

Lari18.01.2011 20:45

Bah, hipohoparilor, ce dreaq e ptm asta, bah?

blindica18.01.2011 21:01
Respect? Tu care mai comparat pe mn cu ciobanu vrei respect? pfffffff teribilisme? aide plm tu crezi ca sunt unu din copii aia care au 20 de kile au intrat in vreo brigada si au impresia ca sunt buricu pamantului..care au impresia ca a fi golan= smecher ca a fi la colt de bloc cu toti taranoii din betivii din cartier e o fita? Sa ma pis pe respect si bun simt.

Imi vorbiti mie de muzica de strada ? 90% din aia dp situ asta nu stiu ce e mirosul de strada. E cel mai scarbos mai jegos lucru posibil si e doar pentru aia care nu ai bani sa mearga in cluburi nu pentru marii smecheri gen doc sau toti pacalicii care merg pe strada cu un tricou larg si cu pantalonii de zici ca i-a furat de la vreun copil gras. Pe viitor evitati-ma cu alde doc poc sau cine sange mai se vrea "from the hood" sau "intelepto-profund".

Sa stii ca zona asta Berceni-Progresu,nu e tocmai un lux...si e destul de trista,chiar poti sa zici ca mergi pe ''strada''.Cand lucram la un club de fite din Bucuresti,sa stii ca Ombladon mai trecea pe acolo,si clubul era in Dorobanti.Ceea ce vor baietii sa-ti spuna este ca nu trebuie sa fii atat de inversunat.Nu sunt multi care pot ''jongla'' cu intelesul cuvintelor asa cum il gasesti la DOC,dar,repet,nici cel mai bun album din hip-hop nu e ''Scapat de sub control''.

Robert Aeroth18.01.2011 21:30

Una e sa mergi pe strada alta e sa faci parte din lumea aia.Normal ca mergea in club de fite si eu daca as putea as merge in club de fite. Ce crezi ca exista o dorinta de a face parte din rahat? Doar la idiotii care cred ca sa fi golan inseamna sa fi "smecher" exista asa ceva. Restu vor doar sa plece sa scape sa se ridice de acolo.

Ce oameni....

Progresu e lux mai ales sectia 16 si copii aia care se credeau in jocuri si aveau clan cum naiba le zicea.....gangsta zone sau ceva de genu asta=)))))

app daca esti d'acolo ce se mai aude de foreman?? e liber sau in concediu cu scoala?

Daniel-Ionut19.01.2011 17:34

Fara jigniri nu se poate? :ce_oameni:

Bogdan20.01.2011 08:12

@Robert.. prea te umfli in pene pe toate topicurile. Mai domol...

pcsbb20.01.2011 09:30
Una e sa mergi pe strada alta e sa faci parte din lumea aia.Normal ca mergea in club de fite si eu daca as putea as merge in club de fite. Ce crezi ca exista o dorinta de a face parte din rahat? Doar la idiotii care cred ca sa fi golan inseamna sa fi "smecher" exista asa ceva. Restu vor doar sa plece sa scape sa se ridice de acolo.

Ce oameni....

Progresu e lux mai ales sectia 16 si copii aia care se credeau in jocuri si aveau clan cum naiba le zicea.....gangsta zone sau ceva de genu asta=)))))

app daca esti d'acolo ce se mai aude de foreman?? e liber sau in concediu cu scoala?

:rolleyes: Cine a zis de gangsta, golan sau ce mai zici tu acolo, in primul rand ca muzica asta a inceput ca modalitate de protest si de a arata si altora ce nu pot vedea cand stau cu botul in hamburgeri si cu ochii in televizor, cel putin baietii astia din underground asta incearca. N-ai inteles muziaca asta deloc. :nono:

LanDSharK20.01.2011 13:11

Eu ascult rap de la 10 ani cand in `98 tata mi-a cumparat  De cartier . De-a lungul timpului am ascultat toate genurile și incă le ascult insă in ultimul timp am ramas lipit de underground. 2012 au scos un album genial, pe DOC l-am votat, Cedry2k - poezie și flow, Cumicu rupe beat-urile la caterincă dar și in serios, Paraziții - cel mai slab album al lor de cand ii știu, am fost total dezamagit.( fix parerea mea )

Cat despre discuțiile la care s-a ajuns pe forum, vorba lu` Cumicu : Mi-e jena

Artiștii trebuiesc susținuți altfel, nu certandu-ne intre noi că ala e mai bun și celalalt e mai prost. Mai ales că facem parte toți din aceeași familie, a rapului.

P.S. Specii - Ușile pe 20 februarie. :) Am zis.

puyol20.01.2011 16:30

exact.. fiecare cu gusturile lui, e loc pentru toti. Ce daca lui X ii place mult Doc sau Parazitii? E treaba lui, gusturile nu se discuta.

asa ca cine nu e de acord cu mine il chem pe interval :)))

red&blue_boy20.01.2011 18:21

Se pare ca prea mult hip-hop dauneaza ! :)

Dragos_G20.01.2011 19:14

lasa ma ca asa se nasc si in Romania, huliganii :)) macar sa va si filmati sa vedem si noi primul fair-fight din tara. dar pacat ca e intre stelisti.

On:

pe 20 februarie se lanseaza "Usile".

pe 30 ianuarie e concert Deceneu in Bucuresti.

pytycrys20.01.2011 20:19

Deceneu? A mai scos baiatu' ceva? Io am ramas la aia cu "2 mc-ii, si un microfon". Sapte zile parca ii zicea daca nu ma insel,oricum era acu' ceva ani.

Daniel-Ionut20.01.2011 22:09

Sa revenim la HIP-HOP.

Multumesc.

Nyghty20.01.2011 22:22

Ia uitati ce-a reusit omu' asta sa faca.

Dragos_G21.01.2011 13:23
Ronnie22.01.2011 06:41
Dragos_G22.01.2011 18:58

Ceva interesant:

3:25... "Nu stiu cine-i Newton, dar nu asta e problema" :mellow:

Pacat de ea ca e frumoasa :)) si in emisiunea ei promova hip-hop-ul. In alta editie au fost invitati Dj Undoo si Axes.

navodarean22.01.2011 19:42
pcsbb22.01.2011 20:04

Nu stiu daca a mai fost pus clipul:

Bani Gheata feat Young Noble (The Outlawz) - Traficant Legal (win some lose some)

pcsbb22.01.2011 20:43

Iasi All stars voice: :bananadance:

Dragos_G23.01.2011 12:50

:w00t::w00t: :w00t: :)))

pytycrys23.01.2011 13:25

GENIAL!!! :))

pra pra pra pra. PRRRRRA! =))

puyol23.01.2011 15:16

hahaha, genial pustiul... :)))=)))

oare fata in fata cu dragonu are tupeu sa il imite? :))

«15556575859115»