Asta e hip hop ? =))))))))))))))))))) ce porcarii comerciale, sunt mai praf decat fotbalul modern...
http://www.youtube.com/watch?v=5lVDZ9LDaSg
Si votez Parazitii - tot ce e bun trebuie sa dispara ca cel mai bun album .
Asta e hip hop ? =))))))))))))))))))) ce porcarii comerciale, sunt mai praf decat fotbalul modern...
http://www.youtube.com/watch?v=5lVDZ9LDaSg
Si votez Parazitii - tot ce e bun trebuie sa dispara ca cel mai bun album .
The Message e cea mai buna melodie de pana in anii 90, inca mai suna bine . ![]()
U-Niq - Tak Taki ft. Royston Drenthe :
Ramane la apreciera fiecaruia daca se pricepe mai bine la fotbal sau la hip-hop. Mie imi place. ![]()
Au mai fost postate aceste melodii. Trebuia sa te uiti putin in urma.
Cu siguranta nu va fi pe niciun album de-al lui Sisu dar e misto
Sper ca nu a mai fost postata. ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=forhZgcyl0w
acum am vazut ce au votat astia aici......
baaa ce plm voturi sunt alea ma? cum plm sa votezi doc=))
PARAZITII au inventat porcaria asta la noi si voi veniti cu toti parlitii...
In mare ai dreptate , are multe melodii foarte bune , mai ales asta
acum am vazut ce au votat astia aici......baaa ce plm voturi sunt alea ma? cum plm sa votezi doc=))
Parliti...? :-o
Probabil nu a ascultat nicio melodie de la Doc.
Daca si Doc e parlit... E printre putinii care fac treaba in Romania la ora actuala si asta ne ia cu elefanti. N-au inventat nimic Parazitii, nici Mafia, nici Ghettodacii si nimeni din Romania nu a inventat nimic. "Porcaria asta" a fost inventata in US si noi nu facem altceva decat sa o practicam. Ya betta recognize.
PS: Cine a zis mai inainte de "The Message" stie mai bine cum sta treaba.
Daca si Doc e parlit... E printre putinii care fac treaba in Romania la ora actuala si asta ne ia cu elefanti. N-au inventat nimic Parazitii, nici Mafia, nici Ghettodacii si nimeni din Romania nu a inventat nimic. "Porcaria asta" a fost inventata in US si noi nu facem altceva decat sa o practicam. Ya betta recognize.
Tot eu am zis de gm fash si inainte
da pagina sa vezi.
doc e pielea pulii ca sa ma exprim poetic
Am zis Parazitii au invetat LA NOI. Mai invatati sa cititi plm
Poftim hip hop romanesc http://www.youtube.com/watch?v=UPqDf6LpxvI&playnext=1&list=PL2E027F240FD6410A&index=59
Poftim hip hop romanesc http://www.youtube.com/watch?v=UPqDf6LpxvI&playnext=1&list=PL2E027F240FD6410A&index=59
Ascult hip-hop de vreo cativa ani buni si daca toate melodiile erau ca astea probabil acum ascultam manele sau house. Serios acum, versurile sunt modeste ("injur, injur sa ma linistesc, nu pot sa ma potolesc") iar soundul se aude foarte prost (presupun ca nici nu puteau face mai mult pe-atunci). Plm, studiourile s-a dezvolatat enorm din 95 pana astazi, melodiile parca se aud mai frumos azi.
Ce ti se pare la DOC parlit?
PS: Am luat prima melodie gasita pe yotube la "doc".
Defapt , parintii hip-hopului romanesc sunt cei de la Mafia ![]()
[ Sper sa nu vad pe aici comentarii gen " asculti comercialii aia , esti cocalar , nu stii ce e ala HH ]
Am zis Parazitii au inventat LA NOI. Mai invatati sa cititi plm
Nu poti sa inventezi in Romania ceva ce a fost inventat in alta parte cu vreo 25 de ani inainte...
iar soundul se aude foarte prost (presupun ca nici nu puteau face mai mult pe-atunci).
Albumul respectiv a iesit doar pe caseta audio, din cate stiu eu.
Chiar as fi curios sa aflu daca sunetul e atat de prost si de pe original cum e si dupa conversie...
Furnici Coapte a ascultat cineva? Sau 2012 ?
Dupa preferintele mele, proiectul 2012 este al doilea album (primul fiind 'Alchimia Veninului', iar al 3-lea 'Nopti prea lungi')
ADN mi se pare cel mai bun mc, urmat de dragonu'.
Astea sunt preferintele mele.
Defapt , parintii hip-hopului romanesc sunt cei de la Mafia![]()
![]()
in sfarsit vad si eu un om normal p'aici.
Furnici Coapte a ascultat cineva? Sau 2012 ?
2012 "Viitorul e acum prezent" e poate cel mai bun album romanesc pe care l-am ascultat pana acum. Pacat ca n-au avut mai multa imaginatie si au ales titlul la fel ca Non Phixion "The Future Is Now". ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=forhZgcyl0w
acum am vazut ce au votat astia aici......
baaa ce plm voturi sunt alea ma? cum plm sa votezi doc=))
o mostra de becalism microbiologic pur. Ce te face sa crezi ca tu stii si poti decide cine e cel mai bun iar cine nu e de acord cu tine inseamna ca nu le are cu "porcaria asta"? De altfel, chiar Ombladon de la Parazitii a spus in repetate randuri ca prima trupa hip hop a fost Vorbire directa. Dar ce sa-i faci, cand unul crede ca el le stie pe toate, nu ai cum sa-l scoti din a lui.
Me
Nu poti sa inventezi in Romania ceva ce a fost inventat in alta parte cu vreo 25 de ani inainte...
Albumul respectiv a iesit doar pe caseta audio, din cate stiu eu.
Chiar as fi curios sa aflu daca sunetul e atat de prost si de pe original cum e si dupa conversie...
Melodia aia a fost trasa de niste pustani pe megafon
deci ciocu mic cu doc sau alti raperi ca mai au mult de papat.
Mafia au fost la vremea lor
. Si acum imi amintesc cand ma duceam in piata la gorjului imi cumparam casete si ascultam Dupa blocuri sau Nascut si crescut in ptm
))) vai ce vremuri ...
Sa va citez dintr-un clasic in viata: sunteti prea destepti pentru strada.
Puyol camarade ia un diazepam! bun! acum scoate capul pe geam si trage aer in piept. gata? Hai stiu ca nu ai vrut sa ma compari cu ciobi de aia eu imi vad de parazitii si tu poti sa iti vezi de cine vrea scula ta ! ok prietene?
http://3.bp.blogspot.com/_82qUUR2CRXw/Ssji...873c9b090cf.gif
Numele alea de pe afis spun totul despre cine a inceput treaba la noi, nu o simgura formatie.
Prima formatie care a promovat in adevaratul sens al cuvatului muzica Hip Hop in Romania a fost BUG Mafia. Si daca-mi spui tu mie ca ce canta Mafia la inceput era comercial inseamna ca asemeni NWA cu Bambi. Celelalte formatii isi faceau treaba in Underground. Rap-ul are nevoie si de formatiile asa zise "underground" cat si de formatiile mainstream. Iar ca genul sa reziste avem nevoie de artisti noi pentru ca nu ne putem baza la infinit pe Parazitii sau Mafia. Nici eu nu sunt asa entuziasmat de ce se intampla in ziua de azi, dar pe astia ii avem si pe astia ii sustinem. Era o vorba a lui Il-egal pe un interludiu, dar e urat s-o spun aici. Daca nu-ti place asta... canta tu in locul lui Doc si Cedry2k.
@ ebonic tu acu te certi cu cine? Sper ca nu cu mine!!! ![]()
Ai zis la modu cu astia ii avem astia ii sustinem....ia zi pe Banel si surdu ii susti? ca deh pe astia ii avem.