Si 2?
"..da stiu .. am sarit direct de la 1 la 3 .. acum am vazut
" (Cabron)
Si 2?
"..da stiu .. am sarit direct de la 1 la 3 .. acum am vazut
" (Cabron)
Cabron vorbeste direct cu Maye?
Cabron vorbeste direct cu Maye?
Pfoaa... inseamna ca nu il cunosti pe Maye.
E mai tare decat Chuck Norris ![]()
Ar vrea el.
"Maye,as dori sa iti iau un autograf!"(Cabron)
Videoclip Guess Who-Unu' altu' + interviu Guess Who:
http://www.monden.info/muzica/videoclipuri...-mini-interviu/
O sa mai scoata Guess Who zilele urmatoare clip la o piesa noua si apoi la "Pi2de".
L-a scos acum 92 de minute. E videoclip la piesa Unu Altu'.
Pe langa videoclipul de la "Unu altu'". Va mai scoate un videoclip la o piesa noua.
E ca si cum l-ai pune pe Superman cu fetitele power puff
Pe plan autohton mai ramane de vazut o colaborare intre Uzzy si Alexandra Stan (fata cu lollipop)
nu stiu cum va permiteti voi ca ascultatori (in mare parte ascultatori exclusiv de muzica piratata) sa criticati colaborarile artistilor. E simplu: iti place sau nu iti place colaborarea. Tu il critici pe cei care fac colaborari cu artisti ne-underground, tu care nu stii numele de scena al unuia din cei mai cunoscuti rapperi de la noi? ![]()
se scrie uzzi ![]()
nu stiu cum va permiteti voi ca ascultatori (in mare parte ascultatori exclusiv de muzica piratata) sa criticati colaborarile artistilor. E simplu: iti place sau nu iti place colaborarea. Tu il critici pe cei care fac colaborari cu artisti ne-underground, tu care nu stii numele de scena al unuia din cei mai cunoscuti rapperi de la noi?
se scrie uzzi
Da bai, sa ne fie rusine tuturor celor 99.9% care folosesc odc-ul ![]()
Oricare dintre noi avem dreptul de a ne da cu parerea despre muzica pe care o ascultam, fie ea si piratata.
@Daniel
Mucosule, sa-ti fie rusine, da-ti doo palme ![]()
foarte bine spui (adica cel putin eu, iti dau dreptate), toti ascultatorii au dreptul sa isi dea cu parerea despre muzica pe care o ascultam. Dar totusi, sa judeci colaborarile unui artist? Ce treaba are asta cu ascultatul muzicii?
Ca vreti sau nu, lumea se schimba. Sunt curios ce parere o sa aveti de colaborarile pe care voi le judecati peste vreo 10-15 ani asa.
Nu ma intelegeti gresit, nu vreau sa par rautacios precum ar vrea MikStelista sa fi dat senzatia ca sunt (prin fraza adresata lui Daniel in postul de mai sus, sugerand ca eu de fapt caut cearta). Si mie imi place cand un artist o arde, stiti voi... keep it real, keep it gangsta. Pentru artistii de genul asta, e normal sa simti ceva diferit fata de ceilalti. Cateva exemple care imi vin acum in minte ar fi Sisu, The Psycho Realm (respectiv Sick Jacken), B-Real, Ice Cube, etc. Pentru oamenii astia (si pentru altii) port un respect deosebit, sunt mai mult decat artisti care imi plac foarte mult. Dar daca vreunul din ei alege sa se schimbe in vreun fel, cine sunt eu sa-l judec? Pur si simplu imi iese de la inima si atat. E ca si cum l-ai judeca pe Bordeanu ca a semnat acum cu Dinamo. Ce poti sa spui de el, ca e o panarama de om, o prastie jegoasa? NU! Poti spune doar ca nu e stelist si atat.
a se observa folosirea in exces a cuvantului "judeca" ![]()
Si-atat...
Nu ma intelege gresit, ceea ce i-am zis lui Daniel a fost sub forma de gluma si el stie...
Cat despre judecat, nu am judecat pe nimeni... doar m-a mirat colaborarea lui Snoop Dogg!
Sa imi fie rusine ca mai am si alte probleme pe cap, si ca am scris cu Y in loc de I, rusine! ![]()
Sa imi fie rusine ca din pacate am toata discografia BUG, dar in graba am gresit numele artistului meu preferat... RUSINE! ![]()
Sa imi fie rusine ca mai am si alte probleme pe cap, si ca am scris cu Y in loc de I, rusine!Sa imi fie rusine ca din pacate am toata discografia BUG, dar in graba am gresit numele artistului meu preferat... RUSINE!
cum ai putut sa'mi pocesti numele? tufuti fata aia
cum ai putut sa'mi pocesti numele? tufuti fata aia
Nu stiam ca te cheama si UZZI
AG sau Uzzi...unul si acelasi ![]()
Mai veche , dar chiar foarte tare ![]()
priviti ce face un comercial non-underground. Ce fel canta, e incredibil.
http://www.youtube.com/watch?v=X2mEbKhVsOs...layer_embedded#!
Ce zic baietii care sunt reali futatori de mame si nu comerciali? Va place sau..?
E superba! ! !
Interviu Pacha Man
Bibanu feat. La Familia - Daca Ne-Ar Pasa:
"Interviu" Uzzi , beat
Superb.