Brasovenilor, va petreceti la noapte-n club? ![]()
Brasovenilor, va petreceti la noapte-n club? ![]()
Dar ce eveniment e ?
Nimic nu stii mah minoritarule. E concertul de care s-a vorbit in pagina anterioara
Dar ce eveniment e ?
Roby e manelist mah, el nu asculta decat Guta si Salam
Te mai crede lumea, ma. ![]()
Nu mai stii mah cand ne cantai "dusmanii n-au valoarea mea"? Asta e si ideea, sa te vada cum esti mah
Pacat ca n-am avut bani sa merg ieri
Chitros.
Azi urmeaza Bacau. Moldova la putere!
Nu mai stii mah cand ne cantai "dusmanii n-au valoarea mea"?
Cicalacacichicea.
Esti bun de politician, ma. Aia mai mint asa. ![]()
Vrei sa-i iau painea de la gura lui Danea?
@Ronnie
Ca sa fiu zgarcit tre sa am bani pe care sa nu-i cheltui. Oricum, vezi ce faci pe acolo
Hai ca esti chitros. Nu te ma scoate acum. Ca daca vroiai intrai pe gratis. Gaseai tu un horn, un beci ceva...
Ii era frica ca si'o ia in barba.
@RobY
Da mah, mi-era frica de cocalarii tai
@Ronnie
Mocangiule
Am inteles eu bine,sau s-au rupt colaborarile Puya-George Hora?Daca da,e de bine!
a fost aseara petrecerea fanilor BUG Mafia, in club helios... evident, niste comerciali si manelisti... a iesit tare.. ce rau imi pare ca nu pot ajunge.. ![]()
comerciale, maneliste, medicamente...
e manea, e comerciala, nu e under... Melodia rupe! comercial, nu e under, medicamenteeeee
da, sunt comercial si manelist... ca tot veni vorba, uitati aici o comerciala, o manea, o non-undergounda
http://www.youtube.com/watch?v=M7CFPu8wAWU
clar, e manea, parca si vocea lui puya imi suna a manea.. si instrumentalul, si faptul ca e pusa pe youtube, clar, e comerciala, e manea...
mi se pare tare de tot...
a fost aseara petrecerea fanilor BUG Mafia, in club helios... evident, niste comerciali si manelisti... a iesit tare.. ce rau imi pare ca nu pot ajunge..
comerciale, maneliste, medicamente...
A inteles toata lumea ironia din prima, nu e nevoie sa o repeti zilnic...
Nu sunt manele dar nici underground cum au impresia fanii lor...Si ma refer la toti:Puya, BUG Mafia etc.
m-ai vazut vreodata zicand despre cei pe care ii apreciez ca sunt under?
din contra, m-ai vazut zicand ca sunt non-underground, manelisti si comerciali... ![]()
Apropo, aseara a fost tu-r-ul si la Bacau. Comercial, manalele alea, alea ![]()
Te'ai betivanit, derbedeule ?
Bugetul a fost prea mic pentru a ma face muci.
min 1:30 ![]()
Omg.
Negativul e gutza style.
VERSAT SHUKAR MUMOS BAIAT!
mancami-ar plua.
Cu putine minute in urma a aparut.
suna bine.