cum ii zice la filmul din care e melodia?
am gasit
piesa e prea tare.. mesaj clar. e foarte reusita
La Familia canta frumos.Puya singur nu-mi place.Nu vi se pare in antiteza Vip cu Consecinte?
Mi se pare in antiteza Sisu cu Puya.
Probabil ca d-asta iese o combinatie de durata.
Bine mai,si Cheloo si Guta sunt in antiteza.Vrei sa vezi un feat.?
No thanks ![]()
Sisu cu Puya se completeaza unul pe altu, asta ma refeream.
"Sisu si Puya nu sunt de vanzare"!Observati ca Puya are din ce in ce mai putine versuri cand canta cu Sisu?
antiteza sau nu, dar piesele respective sunt pe felii diferite.. in VIP, puya vorbeste IRONIC despre societatea actuala, pe cand in Consecinte vorbeste despre viata la bulau. ![]()
apropo, nu inteleg, de ce noul stil al lui puya il baga in aceeasi oala cu sexy braileanca, blonda lui bote si alte caricaturi genetice din show bizzul romanesc? Pe bune, voi nu intelegeti ce vrea sa zica el prin piese? El vorbeste foarte ironic despre vedetele astea de carton, nicidecum nu se aseamana cu ele... Daca aveti linkuri cu el de genu mondenitati, cum ar fi: poze la cumparaturi, ce telefon si-a mai luat, prin ce vacante a mai fost... lasati aici, sunt si eu curios... multumesc anticipat
David, pe piesa "blah blah" de pe Romanisme 2, puya are 2 strofe, pe cand Sisu are una... asta ce ar putea insemna? ![]()
Daca Puya canta ironic,de ce are negativele alea?I-am auzit si eu explicatiile,stai linistit,dar atunci de ce mama dracu' s-a apucat de engleza?"Pentru ca suna mai bine melodia ca in romana"?De ce plm e Change house?Mesajul ca mesajul,sa zicem ca e ironic.Dar tu l-ai auzit cum miorlaie la inceput de Change?Cum sa canti cu Gerge Hora?Sau cu Kamelia,care apropo stie manele cu duiumul.Am vazut ceva interviu in care cica "vreti sa va cant o manea?Va promi ca o sa sune a Amy Whinehouse!"Un raper care se respecta nu canta cu femei.
Care rapper?
~_~
Puya e totusi rapper.Il mai salveaza ceva melodii si trecutul.
Daca Puya canta ironic,de ce are negativele alea?I-am auzit si eu explicatiile,stai linistit,dar atunci de ce mama dracu' s-a apucat de engleza?"Pentru ca suna mai bine melodia ca in romana"?De ce plm e Change house?Mesajul ca mesajul,sa zicem ca e ironic.Dar tu l-ai auzit cum miorlaie la inceput de Change?Cum sa canti cu Gerge Hora?Sau cu Kamelia,care apropo stie manele cu duiumul.Am vazut ceva interviu in care cica "vreti sa va cant o manea?Va promi ca o sa sune a Amy Whinehouse!"Un raper care se respecta nu canta cu femei.
negativele le are ca sa cante pe ele. Nu sunt house negativele alea... nici hiphop anticomercial si underground nu sunt.
un refren in engleza nu inseamna ca o da pe engleza, ci ca are un simplu refren in engleza, nimic mai mult. Nu ar fi singurul...
da, am auzit cum miorlaie, e de la efectul acela antares-autotune, in caz ca ma refer la ce te referi si tu, care, folosit in exces si mie imi da senzatia de kitsch. Asta ca sa nu se inteleaga ca ii iau apararea, cum am mai si zis, nu imi plac piesele unde abunda efectul acela... dar versurile sunt prea tari. Are 2 melodii in care abuna efectul acela, 2 melodii din vreo 25, cate au in total ultimile 2 albume. 2 din 25, ti se pare mult? Cu celelalte piese cum ramane ?
Cum sa canti cu George hora? Simplu... canti ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=LcNwY91wD30...feature=related
un rapper care se respecta nu canta cu femei... poti sa-mi enumeri 5 rapperi din lume (sau din Romania) care sa nu fi cantat cu femei? O fi, nu zic ca nu.. dar fff putini. Bine, ii excludem pe rapperii care canta numai pt ei si care o ard in anturaje hiphop de il dau ca exemplu pe Stefan Banica cand vine vorba de cati bani se iau la un concert.
5 rapperi?
Parazitii, CTC, Cedry2k, Nimeni Altu,Cumicu.
Mai vrei?
D-abia ma incalzesc.
Bine, ii excludem pe rapperii care canta numai pt ei si care o ard in anturaje hiphop
Adica pe rapperi care se respecta!
5 rapperi?Parazitii, CTC, Cedry2k, Nimeni Altu,Cumicu.
Mai vrei?
D-abia ma incalzesc.
cumicu are piesa cu o fata, pe cand era in Replica... Doc de la CTC are piesa cu gani pe albumul lui raku...parazitii au o piesa, nu cu o fata, dar de ex au buletinul ala de stiri prezentat de o femeie... apoi piesa aceea in care un cor feminin tot zice: pam pam pam pam... ![]()
dupa filosofia voastra asa, ar trebui ca Dr. Dre sau Ghostface Killah sunt niste fakeri asa, nu? demential atunci..
Si toate tipele alea sunt pe o lungime de unda cu Kamelia hora,nu?
am uitat sa adaug melodia Superstar, cantata alaturi de Feli, de pe ultimul album al lui Cumicu, si de melodia Goleaneala de pe ultimul album Zombie THC.
David, parca spuneai de femei in general ![]()
DOC
Uitati-va la Tataee si la cat era de slab!
Si la Cheloo.
Originile Hip-hopului.Uitati-va la Tataee si la cat era de slab!
Si la Cheloo.
Te rog, Tenie!
Uite si aici origini:
De notat commentul: salut...sunt conect-r de la gigantii...si sunt tuns asa pentru ca m-a tuns mama pentru scoala ! ![]()
gresisem linkul.
Cat de parodie sau ce kkt incearca el sa faca, sa imi bag **** daca asta mai e hip-hop.