Degeaba e tare melodia daca deja si-a pierdut credibilitatea cu "change" , "undeva-n balcani" , etc.
E ca si cum ar veni gutza maine si ar face o super melodie de hip-hop.
Degeaba e tare melodia daca deja si-a pierdut credibilitatea cu "change" , "undeva-n balcani" , etc.
E ca si cum ar veni gutza maine si ar face o super melodie de hip-hop.
nu, nu ar fi la fel, guta vine dupa niste zeci de ani de manele, puya vine dupa niste ani buni de HIP HOP si cateva luni de hip hop mai diferit un pic.. ![]()
Imi place, vechiul stil La Familia. Nu era vorba ca scot album acum un martie?
urmeaza, desi probabil multi cred k cei doi nu se mai potrivesc k si stil, albumul va zgudui hip hop'ul romanesc.am ascultat cateva din piesele ce vor aparea pe album.va rupe.. so.. stay tuned
Da' si'au recapatat numele de La Familia, sau o sa il scoata ca Sisu & Puya ![]()
La Familia
Pai s'au inteles cu BUG Mafia?
au castigat procesul .. esti in urma cu ceva mai mult de 1 an ![]()
Buna melodie a scos Puya de data asta. Felicitari!
Cateva filmulete pe care le-am gasit pe youtube din TU-R-ul facut de Guess Who si Spike
Numai la Sibiu au cantat in club de pitipoance si ceafa-lata.
Si la Brasov o sa cante tot intr-un loc de genu'
Unde ?
No Problem.
O discoteca infecta.
Termenul folosit e club si nu "discoteca".
Demodatule!
Si acum acea incapere este o discoteca. Nu are standardele unui club.
A renovat-o mah taranule. Nimic nu stii
Sa inteleg ca acolo beau muncitorii din Racadau si isi fac tupeu sa se lupte cu "za bear".
A renovat-o mah taranule. Nimic nu stii
Tot infect ramane, ma.
Si la Galati tot intr-un local infect au cantat...
Tot infect ramane, ma.
Mah, acu e "de fite"; am fost la un bal al bobocilor organizat acolo si costa 10 lei un Ursus la 0,33. Deci e "de fite" ![]()
Sunteti voi fitosi. Voi unde vreti sa cante? In beci, pe stadion, in mall...
Nu.
Intr-un club decent in care sa nu fie tinuta obligatorie si sa nu vad pitipoance si pitiponci la tot pasul.