peste 3 ore o sa apara piesa noua Bug Mafia : Supranatural .
ramaneti pe receptie.
peste 3 ore o sa apara piesa noua Bug Mafia : Supranatural .
ramaneti pe receptie.
Hoho, ce somn supranatural fac eu peste 3 ore ![]()
Maine, frate... ![]()
manele, comercial underground, medicamente... astept piesa cu MAXIM interes... manele, comercial, nu e under, clar...medicamente!!
vad ca site-ul le-a picat.erau peste 100 de useri online mai devreme...
peste 3 ore o sa apara piesa noua Bug Mafia : Supranatural .ramaneti pe receptie.
sa apara odata ca nu mai rezist ![]()
cred ca a pus piesa dar a picat si twitterul...
rabdare,in cateva minute e on air...
e su-su-supranaturaL!!!!
Doar BUG Mafia putea fi in stare de asa ceva... au picat si forumul, si twitterul lui Tataee si twitterul BUG Mafia... cand a aparut piesa, nimeni nu mai posta, toti ascultam piesa... se postau mesaje pe forum in asteptarea piesei mai ceva ca pe mess... Doar Mafia stiu sa starneasca asa interesul, pe langa niste artisti de exceptie, stiu si cum sa atraga publicul. Nu e de mirare ca inca de la aparitie s-au mentinut in top, chiar si in era manelelor...
ah, normal,, era sa uit, piesaa asta e manea, comerciala, nu e under,medicamenteeeeee!!
cat de urat suna.. parca ar fi niste incepatori ce trag pe caseta.. dezamagitor
Uzzi rupe norma ca de obicei.
Melodia e ... mediocra.
Nu are nimic comercial.
Parazitii, dati afara din Janis
Patronul clubului Janis a dat dispozitie ca membrii trupei Parazitii să fie scosi din local după concertul de miercuri, deoarece nu au cantat atat cat era stabilit.
Adrian Munteanu, patronul clubului Janis, a solicitat ca membrii formatiei Parazitii să fie scosi din local după concertul care a avut loc, miercuri seara, in pub. Muntean spune că muzicienii au fost platiti in avans, iar una dintre conditii a fost ca durata concertului să fie de o oră si jumatate. Parazitii au cantat o ora insă la coborarea de pe scenă i-a asteptat o surpriza
Cu Parazitii ne-am inteles că vor canta 90 de minute, ca si cu alti artisti care au urcat pe scenele din Janis si My Way din 2007 incoace. Enumar aleatoriu cateva nume mari: Phoenix, Iris, Cargo, Celelalte Cuvinte, Semnal M, Vita de Vie, Vama etc. Niciuna din aceste cantari nu a durat mai putin de o oră si jumatate, a explicat, pentru ZIUA de Cluj, Adrian Munteanu. Ei bine, de data aceasta se pare că cineva a luat de bun sloganul concertului, care ne apartine si se dorea doar o autoironie -«**** you, Janis». Ne-au tras-o in cel mai veritabil stil «miticesc», ca la niste ardeleni fraieri ce suntem!, a subliniat Munteanu.
Desi nu au avut o intelegere scrisa patronul Janis spune ca oricum, o hartie nu ar fi avut nicio valoare pentru Cheloo sau Ombladon: Problema e că ne-am facut-o singuri, de fapt, pentru că am acceptat să le platim in avans. Niciodată nu am procedat asa si nu am platit integral inainte. Exemplu actual: Taxi, in 9 martie, in My Way, vor primi jumatate din bani după concert, e stabilit.
De altfel, Munteanu e convins că țeapa era programată: Acum inteleg de ce au insistat atat de mult Parazitii (predestinat nume) să primească banii inainte. Sunt sigur că teapa asta nu am luat-o numai noi. Mă rog, noi o meritam, dar nu si publicul, care a primit două treimi din ce a platit. Culmea, la proba de sunet, ca să nu existe dubii, am reluat aspectul cu cele 90 de minute si ni s-a spus «Da, da, sigur ca da!». E bine ca toti cei care mai doresc să-i aducă să cante să stie cu cine au de-a face. Nu mă bazam pe onestitatea lor, să fim seriosi, ci pe faptul că au un nume, o imagine de protejat.
Parazitii au cantat aproape o oră pe scena din Janis, timp in care au dat glas unor melodii celebre precum **** you, Romania!, mai vechea Alcoolul este viata sau mai proaspata Slalom printre cretini. Publicul a fredonat cu ei, fanii s-au inghesuit cat mai aproape de scena iar mainile de rapperi au fost in aer aproape in permanență. Concertul a fost, de altfel, foarte bun " ce-i al lor e al lor! După cele 57 de minute, incluzand bisul, am realizat cu stupoare că au coborat de pe scenă si au venit la barul din spate să-și ia protocolul, respectiv două sticle de whisky, a povestit proprietarul clubului Janis.
Cand am inteles că nu era o pauză de «alimentare», ci chiar sfarsitul, m-am infuriat, am dat imediat dispozitie să nu le mai dea whisky-ul si să fie scosi degrabă afara cu forta dacă e nevoie! De altfel, intre timp venise langă mine Florin, asociatul meu, care statuse langă scena El mi-a zis că i-a batut unul dintre membrii trupei obrazul atunci cand l-a intrebat de ce nu mai canta adaugand «Ce, ma parc-ati fi țărani de langă Caransebeș!»
Ce a urmat e de poveste, iar naratorul este chiar patronul Janis: Am avut o altercatie verbala in cel mai clasic stil rap, eu si cel mai mare, mai nesimtit, nu stiu cum il cheama N-am stiut niciodată care e unul si care e altul. Putin a lipsit să nu trecem in planul contondentelor fizice. M-a chemat afară să ne batem si marturisesc acum că imi pare tare rau că m-am abtinut! Merita «miticul» o corectie ardelenească! in fine, după vreo cinci minute au plecat, luand si ceva fanatici cu ei spre un local din vecini, mai potrivit stilului lor.
La iesirea din Janis, pe Bulevardul Eroilor, Cheloo a fost abordat de catre ZIUA de Cluj pentru a-și prezenta pozitia vizavi de conflictul cu patronii Janis. Rapperul a cerut să i se acorde cateva minute pentru a se calma, apoi a inceput o conversatie cu fanii care il inconjurau si si-a continuat drumul pe pietonala alaturi de ei.
Iubita e motivul
Patronul localului a explicat cum se face că o trupă ca Parazitii a ajuns să concerteze intr-un club al carui nume e inspirat de celebra Janis Joplin. Sincer? Pe la inceputul lui ianuarie aveam o iubită care e mare fan Parazitii. Mi-a promis că dansează pe bar in bikini , la concert, dacă aduc trupa. M-a convins. Era cadoul pentru ea după sesiunea din iarna.., apoi a fost prea tarziu să mai contramandez. Vă asigur insă că niciodată nu ar fi cantat vreo trupă de rap in Janis fară motivatia asta...
Dora Mircea-RADU
d***@***
De facut au facut show.Acuma,ca le-a tras si o teapa,trebuia sa se gandeasca la asta cand a dat banii inainte.Era totusi vorba de Cheloo si Ombladon.
Nu se futeau astia in sistem,nu se pisau pe tipii aia din Pimp my bedroom,nu isi trageau "tepe" intre ei si in scenele alea din "Necomercial"?
"Te las ca la dentist cu banii luati si cu dureri!"
Teapa Munteanule!Oricum ma omoara textele astea de curva stricata cu "noi ardelenii corecti"!
TAAAAARE piesa! ![]()
TAAAAARE piesa!![]()
ce'ai ma esti sado-maso ?
TAAAAARE piesa!![]()
si mie imi place piesa
Vazand ca o laudati atat pe aici, am zis s-o ascult si eu si, din pacate, trebuie sa-i dau dreptate lui AG
Mie imi place orice melodie BUG Mafia, asa ca nu trebuia neaparat sa fie buna sau slaba sa o laud... dar chiar mi'a placut.
Nu se poate compara cu cele vechi dar, este bine ca au mai scos ceva. ![]()
e manea, e comerciala, nu e under... Melodia rupe! comercial, nu e under, medicamenteeeee
Puyol, daca te referi la mine, eu n-am zis niciodata ca o melodie trebuie sa fie underground ca sa fie tare.
E stilul Bug Mafia. Cui ii place mafia, ii place si melodia.
Puyol, daca te referi la mine, eu n-am zis niciodata ca o melodie trebuie sa fie underground ca sa fie tare.
nu e inspre nimeni anume, dar daca tot vad atatea dezbateri pe tema ca e under sau manea sau comerciala, am zis sa fac posturile mele mai interesante
Da, deja postezi cam mult. Nu mai esti under.
da, sunt comercial si manelist... ca tot veni vorba, uitati aici o comerciala, o manea, o non-undergounda
http://www.youtube.com/watch?v=M7CFPu8wAWU
clar, e manea, parca si vocea lui puya imi suna a manea.. si instrumentalul, si faptul ca e pusa pe youtube, clar, e comerciala, e manea...
mi se pare tare de tot...