FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Hip Hop

«12425262728115»
_yang13.02.2010 22:18
Albumul o sa apara.

Si trebuie vandut cumva... Poate cu Gazeta Sporturilor...

David16.02.2010 14:15

Aleluia!

Ronnie22.02.2010 17:49

Astazi a scapat pe net o piesa de pe viitorul album al lui Grasu XXL, "Azi nu", in colaborare cu Guess Who. Este o piesa super-chill si ar putea iesi un nou hit daca vor face si videoclip.

Tot astazi a iesit si albumul lui Cumicu, "Un nenorocit" si este disponibil gratuit la download.

Tracklist:

01.Intrare

negativ: Bufu si Cmc

pozitiv: Nichita Stanescu

02. Un Nenorocit

negativ: Cmc si Bufu

pozitiv: Cmc

03. Superstar feat. Fely si Dj Twist

negativ: Cruxfader

pozitiv: Cmc , Fely

scratch: Twist

04. Ritm Sacadat de jazz feat. Shamanu

negativ: Cmc, Shamanu

05. Liber feat. Cruxfader

06. Prima oara

negativ: Cmc

07. Gluma

negativ: Twist

08. Asa cum vrei

09. Mi-e jena feat. I-gura & Seb

negativ: I-gura & Seb

scratch: I-gura

10. Mii de ganduri

negativ: Rappy

11. Yo! feat. George D.

negativ: Commy

pozitiv: Cmc, George D.

12. Pasarela cu George D.

pozitiv: Cmc, George D.

13. Ghetto Tehnica feat George D.

pozitiv: George D., Cumicu

14. Vorbele ranesc adanc

negativ: Bufu

15. Din placere feat. Rimaru

16. Pentru ca vorbele ranesc

17. Direct din statii

18. Patinaj artistic feat. Ais

negativ: Fanas

pozitiv: Cmc, Ais da Chef

19. C-M-C

negativ: Rappy

20. Bd-ul 21 Dec. nr. 75 feat. Dj Undoo

negativ: Undoo

scratch: Undoo

21. Nu ne pare rau

22. Iesire

negativ: Keri

pozitiv: Scarface

23. Refuz la drama 2

negativ: I-gura & Seb

Mixaj si masterizare: Exo, Bufu, Cmc

*exceptie:

track 09 (I-gura)

track 20 (Undoo/DAW Studio, Hades Records)

http://forum.cumicu.ro/viewtopic.php?p=44726

Mai multe servere de dwld aici: http://sunetesubsol.ro/2010/02/22/dw...enorocit-2010/

KuzMaN22.02.2010 18:11

Albumul lui Cumicu merita cumparat!

pytycrys24.02.2010 08:59

Albumul lui Cumicu foarte,foarte bun.Sunt sigur ca va fii cel mai bun material scos in 2010.Poate sa aiba concurenta al lui Doc,Deliric,poate Parazitii,sa vedem ce face si Nane cu albumul.

AG24.02.2010 13:18

cum spunea su kuz mai sus. merita cumparat, un album foarte bine lucrat, foarte destept baiatu asta cmc, tot respectul pentru mcee k el , munca lor trebuie rasplatita pentru a mai avea parte de astfel de albume !

Maye24.02.2010 18:05
filmari-videoclip-grasu-xxl-prea-mult-fu
The Game24.02.2010 18:20

Din cate stiu a mai fost o polemica chiar dupa ce au aparut zabrautenii la meciul Steaua-Gloria Bistrita din 2008/2009 cu tricouri cu "Free Jiji" legat de un tricou purtat de Grasu cu acelasi mesaj,el declarand intr-un interviu ca este un tricou cu mesaj "subliminal" si ca de fapt tricoul se referea la una dintre denumirile marijuanei,si anume Gigi :)

Maye24.02.2010 18:21

La aia se referea.Priveste sub FREE.

puyol24.02.2010 18:59

" e atat de niiiiice, cand iesim de la spiiiiice" ce comercial, ce manea, etc... tare de tot versul asta :D manele, nu e under, e comercial

AG27.02.2010 11:44

Grasu XXL feat. GuessWho - Azi nu ( versiunea demo )

aliuta4702.03.2010 14:56

The Game04.03.2010 11:42

Prea chill melodia lui Grasu si al lui Guess...poate mult prea chill pentru gusturile mele...

Ronnie04.03.2010 19:19

Concerte Guess Who si Spike:

12.02. Constanta " Club Wish

13.02. Braila " Green Club

18.02. Roman " Club Save

19.02. Botosani " City Central

20.02. Suceava " Club Babylon

25.02. Craiova " Soho the Club

26.02. Pitesti " Club Zion

27.02. Rovinari " Club XS

04.03. Cluj Napoca " Club Ring

05.03. Sibiu " Club Kapital

06.03. Alba Iulia " E-Sensy Club

11.03. Baia Mare " Gold Time

12.03. Oradea " No Problem

13.03. Satu Mare " Club Insomnia

18.03. Brasov " No Problem

19.03. Bacau " Club Zebra

20.03. Focsani " Club Apollo

24.03. Arad " Club Space

25.03. Timisoara " Youtopia

26.03. Hundeoara " Club Mojo

27.03. Targu Mures " Club Apollo

puyol04.03.2010 19:48

face turneu? clar.. e vorba de manele, comercial... clar nu e under

Maye04.03.2010 23:23

rahat de turneu!

Maine o sa fie la Sibiu in acelasi club si la aceeasi ora cu Flamingo Boys.

Plua mea!

MoWeed05.03.2010 07:21

Da tu de unde naiba stii la cat vin Flamingo Boys in Sibiu si unde? :))

Daniel-Ionut05.03.2010 12:57
Da tu de unde naiba stii la cat vin Flamingo Boys in Sibiu si unde? :))

Are bilet :rolleyes:

puyol05.03.2010 15:41

sau e din sibiu? :)

nu stiu exact care e treaba, dar, din cate stiu (si asta e manelistic, comercial,nu e under) dar rareori se intampla ca ora de pe afis sa se respecte in cazul unui concert. Cluburile si discotecile au obiceiul asta pentru ca lumea sa vina mai devreme si sa faca mai multa consumatie. Ca deh, asa e cand vin manelisti, non-undergounzi si comerciali sa canta. Cius!

rezistenta_ultras05.03.2010 15:52

Concert Bug Mafia in Bucuresti ( Club Turabo , vineri , 12 martie , intrare libera )

atentie la tinuta...nu se permite accesul in haine largi chiar daca e vorba de un concert hip hop.

http://www.turabo-societyclub.ro/

dr.adrian909.03.2010 16:16

Parazitii, dati afara din Janis

Patronul clubului Janis a dat dispozitie ca membrii trupei Parazitii să fie scosi din local după concertul de miercuri, deoarece nu au cantat atat cat era stabilit.

Adrian Munteanu, patronul clubului Janis, a solicitat ca membrii formatiei Parazitii să fie scosi din local după concertul care a avut loc, miercuri seara, in pub. Muntean spune că muzicienii au fost platiti in avans, iar una dintre conditii a fost ca durata concertului să fie de o oră si jumatate. Parazitii au cantat o ora insă la coborarea de pe scenă i-a asteptat o surpriza

Cu Parazitii ne-am inteles că vor canta 90 de minute, ca si cu alti artisti care au urcat pe scenele din Janis si My Way din 2007 incoace. Enumar aleatoriu cateva nume mari: Phoenix, Iris, Cargo, Celelalte Cuvinte, Semnal M, Vita de Vie, Vama etc. Niciuna din aceste cantari nu a durat mai putin de o oră si jumatate, a explicat, pentru ZIUA de Cluj, Adrian Munteanu. Ei bine, de data aceasta se pare că cineva a luat de bun sloganul concertului, care ne apartine si se dorea doar o autoironie -«**** you, Janis». Ne-au tras-o in cel mai veritabil stil «miticesc», ca la niste ardeleni fraieri ce suntem!, a subliniat Munteanu.

Desi nu au avut o intelegere scrisa patronul Janis spune ca oricum, o hartie nu ar fi avut nicio valoare pentru Cheloo sau Ombladon: Problema e că ne-am facut-o singuri, de fapt, pentru că am acceptat să le platim in avans. Niciodată nu am procedat asa si nu am platit integral inainte. Exemplu actual: Taxi, in 9 martie, in My Way, vor primi jumatate din bani după concert, e stabilit.

De altfel, Munteanu e convins că țeapa era programată: Acum inteleg de ce au insistat atat de mult Parazitii (predestinat nume) să primească banii inainte. Sunt sigur că teapa asta nu am luat-o numai noi. Mă rog, noi o meritam, dar nu si publicul, care a primit două treimi din ce a platit. Culmea, la proba de sunet, ca să nu existe dubii, am reluat aspectul cu cele 90 de minute si ni s-a spus «Da, da, sigur ca da!». E bine ca toti cei care mai doresc să-i aducă să cante să stie cu cine au de-a face. Nu mă bazam pe onestitatea lor, să fim seriosi, ci pe faptul că au un nume, o imagine de protejat.

Parazitii au cantat aproape o oră pe scena din Janis, timp in care au dat glas unor melodii celebre precum **** you, Romania!, mai vechea Alcoolul este viata sau mai proaspata Slalom printre cretini. Publicul a fredonat cu ei, fanii s-au inghesuit cat mai aproape de scena iar mainile de rapperi au fost in aer aproape in permanență. Concertul a fost, de altfel, foarte bun " ce-i al lor e al lor! După cele 57 de minute, incluzand bisul, am realizat cu stupoare că au coborat de pe scenă si au venit la barul din spate să-și ia protocolul, respectiv două sticle de whisky, a povestit proprietarul clubului Janis.

Cand am inteles că nu era o pauză de «alimentare», ci chiar sfarsitul, m-am infuriat, am dat imediat dispozitie să nu le mai dea whisky-ul si să fie scosi degrabă afara cu forta dacă e nevoie! De altfel, intre timp venise langă mine Florin, asociatul meu, care statuse langă scena El mi-a zis că i-a batut unul dintre membrii trupei obrazul atunci cand l-a intrebat de ce nu mai canta adaugand «Ce, ma parc-ati fi țărani de langă Caransebeș!»

Ce a urmat e de poveste, iar naratorul este chiar patronul Janis: Am avut o altercatie verbala in cel mai clasic stil rap, eu si cel mai mare, mai nesimtit, nu stiu cum il cheama N-am stiut niciodată care e unul si care e altul. Putin a lipsit să nu trecem in planul contondentelor fizice. M-a chemat afară să ne batem si marturisesc acum că imi pare tare rau că m-am abtinut! Merita «miticul» o corectie ardelenească! in fine, după vreo cinci minute au plecat, luand si ceva fanatici cu ei spre un local din vecini, mai potrivit stilului lor.

La iesirea din Janis, pe Bulevardul Eroilor, Cheloo a fost abordat de catre ZIUA de Cluj pentru a-și prezenta pozitia vizavi de conflictul cu patronii Janis. Rapperul a cerut să i se acorde cateva minute pentru a se calma, apoi a inceput o conversatie cu fanii care il inconjurau si si-a continuat drumul pe pietonala alaturi de ei.

Iubita e motivul

Patronul localului a explicat cum se face că o trupă ca Parazitii a ajuns să concerteze intr-un club al carui nume e inspirat de celebra Janis Joplin. Sincer? Pe la inceputul lui ianuarie aveam o iubită care e mare fan Parazitii. Mi-a promis că dansează pe bar in bikini , la concert, dacă aduc trupa. M-a convins. Era cadoul pentru ea după sesiunea din iarna.., apoi a fost prea tarziu să mai contramandez. Vă asigur insă că niciodată nu ar fi cantat vreo trupă de rap in Janis fară motivatia asta...

Dora Mircea-RADU

d***@***

rezistenta_ultras09.03.2010 16:49

ce basini are si patronul asta.deja se vede stapan pe tot Ardealul.

Ronnie09.03.2010 17:06

Daca e adevarat ceea ce zice acest patron, Parazitii sunt niste ****. Si mai canta "noi vrem respect..."...

MoWeed09.03.2010 17:10

Nu stiu daca este adevarat, ar putea fi si un articol scris in goana dupa senzational. Daca intr-adevar este adevarat, sunt de acord cu Ronnie

psr09.03.2010 23:00

Albumul urmeaza sa fie lansat pe data de 11 aprilie.

«12425262728115»