Detaliaza el dupa ![]()
Detaliaza el dupa ![]()
Dupa consultarea cu Maye, o sa aiba toate materialele necesare unei melodii despre labari
Eu intentionam sa ii arat locul potrivit , dar acum ii arat altceva potrivit.
Ii arati plua? =]]
Parca vad ca te bat aia ca in clipu Scandal=]]
Nu ba , am un vin bun.
Ii dau si lui o cana calda.
Plm,si-au revenit.Ne-am lamuirt si ce poate Puya fara Sisu.Ma rog,go on La Familia!
E frumoasa partea lui Cedry2k ,acel addon.
In sfarsit a afcut si Puya ceva bun...da tot parca a manele suna un pic partea lui...
Sisu si Puya Gangsta sheet
Plm,si-au revenit.Ne-am lamuirt si ce poate Puya fara Sisu.Ma rog,go on La Familia!
Baa... e de mult melodia asta!
Una noua: Codu Penal - Inca n-am plecat
In sfarsit a afcut si Puya ceva bun...da tot parca a manele suna un pic partea lui...
Deja sunteti penibili! Daca si partea aia suna a manea, inseamna ca majoritatea de aici suntem manelisti.
posturile de mai sus imi suna a manele... topicul imi suna a manele... forumul imi suna a manele... echipa Steaua Bucuresti imi suna a manele.. cartierul Drumul Taberei imi suna a manele... bucurestiul imi suna a manele.. Romania imi suna a manele... Europa imi suna a manele... Terra imi suna a manele... Calea Laptelui imi suna a manele... Universul imi suna a manele... Doamne, manelele sunt peste tot, ce ne facem?
baaaa, tot imi suna a manele...
![]()
Ba treziti-va si ascultati ceva bun...Plm vorba lui puyol numai despre ratati vorbiti.
in caz ca ai vorbit serios, vreau sa iti spun ca am fost foarte ironic in postul respectiv, desi stiu ca nu e punctul meu forte. Am incercat sa fiu ironic la adresa userilor care in tot ce misca vad "manele" sau "comercial", autolimitandu-se si plafonandu-se...
posturile de mai sus imi suna a manele... topicul imi suna a manele... forumul imi suna a manele... echipa Steaua Bucuresti imi suna a manele.. cartierul Drumul Taberei imi suna a manele... bucurestiul imi suna a manele.. Romania imi suna a manele... Europa imi suna a manele... Terra imi suna a manele... Calea Laptelui imi suna a manele... Universul imi suna a manele... Doamne, manelele sunt peste tot, ce ne facem?
baaaa, tot imi suna a manele...
Haide bre ca Drumu Taberei nu e chiar a manele... sta uaici de cativa ani.. si inafara de cativa distrusi din blocurile vecine nu prea aud manele
nu prea aud manele
Nici eu in Rahova ![]()
![]()
Sisu a intrat iar la puscarie... imi pare foarte rau pentru el.
sigur e o miscare a casei de discuri sa ii cumpere albumul lui sisu lansat recent... clar... e vorba de manele, comercial, medicamente, medicament non-underground, etc
Cum iar ?
Pai ce a facut ?
"o singura rugaminte mai am din coltu blocului
lasati-l pe Sisu liber ca-i de-a locului"
Sa imi bag plua in sistemul de justitite de kkt romanesc.
Sisu la inchisoare 4 ani pentru trafic si consum de droguri.
Pacat de Sisu. Asta este! Plateste pentru greselile din trecut.
pacat.. plm..sisu va ramane cu siguranta cel mai controversat rapper de la noi
Plm!Trebuia sa reinceapa un album la familia!Macar am ramas cu o vacanta in Mexic.
Albumul o sa apara.