FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Hip Hop

«11213141516115»
Nyghty04.01.2010 17:20

Da nu' asculta nimeni de pe aici Veritasaga? Si Vescan are niste melodii bune(de ex. Asta-i pentru noi).

AG04.01.2010 17:25

veritas nu a mai soc nimic nou si misto de vreo 3 ani ..plm

Maye04.01.2010 17:27

Se asculta si Veritasaga.

Muzica numai buna dupa o betie zdravana.

Nyghty04.01.2010 17:29
Se asculta si Veritasaga.

Muzica numai buna dupa o betie zdravana.

Merge bine Praetor-La Multi Ani dupa o betie

Ronnie04.01.2010 17:30

Eu ascult si Veritasaga (dar din pacate nu am mai auzit nimic nou de la ei) si Vescan (un tanar cu un viitor foarte mare in hip-hop-ul romanesc).

Asa o fi Mo, nu zic ca banul nu la schimbat. E evident ca nu mai este Puya cel care a fost din La Familia, ceea ce am zis eu este ca el in continuare poate scoate si piese bune, dar in alt stil. Si s-a vazut: Tot ce am, de pe albumul lui Cedrea, Yeu yeu yeu si Aaa de pe Romanisme 1.

PS: Asculta cu atentie versurile din "Undeva-n Balcani" si "Change". Sunt doua piese care transmit un mesaj clar care nu e inteles de cocalari si pitzipoance. Pentru ei conteaza doar "Is this the life" si "Life's not fair". La fel cum aceiasi oameni nu inteleg nici mesajul din piesa lui Guess Who "Locul Potrivit" care o aud tot mai des in autobuze si masini la maxim.

dayra04.01.2010 17:32
Si Vescan are niste melodii bune(de ex. Asta-i pentru noi).

"Asta-i pt noi" e cap de afis la Vescan, mi se pare cea mai reusita melodie a lui si o ascult in fiecare zi, dar sunt ok si "Ne inchinam"(ft. Cumicu), "In ochii lor", "Dansez cu pozele vechi" si mai are una cu Vaneyo si eXo-"Cu gluga pe cap".

Maye04.01.2010 17:33

O cheama Lisaaaaaa

dragos_ghinea04.01.2010 17:35
cred ca oricine canta pentru bani!

da, dar asta nu inseamna ca trebuie sa iti bati joc de muzica.

bag ****-n underground, Cedry2k vrea bani dar nu poa' s-o arda clown

toti incep sa cante din pasiune, dar pe parcurs isi dau seama ca daca vor sa mai continue trebuiesa scoata si ceva bani, deaia tot auzi melodii cu tema "cumparati originalul". uneori poate e prea mult dar eu ii inteleg.

inca un exemplu: Albumul "in dulcele stil clasic" - cumicu - (care mie mi se pare foarte bun si l-as clasa intr-un top 5 al meu) are 28 de melodii. el spune la final ca putea sa faca 3 albume din aceste melodii daca vroia bani.

Albumele Romanisme I si II aduna 20 de melodii????

cat despre puya... il admir pentru ca tot timpul canta live (asta e normal pentru hip-hop dar nu si pentru muzica din Romania, in general).

are melodii bune in colaborari cu Cedry2k, CIA dar ce scoata pe albumele lui... nu prea mai are legatura cu hip-hopul.

Nyghty04.01.2010 17:35
PS: Asculta cu atentie versurile din "Undeva-n Balcani" si "Change". Sunt doua piese care transmit un mesaj clar care nu e inteles de cocalari si pitzipoance. Pentru ei conteaza doar "Is this the life" si "Life's not fair".

Pai tocmai cam cei care sunt vizati in melodii le asculta. Pacat ca si Locul Potrivit,dupa cum ziceai si tu,a inceput sa fie ascultate de specimenele enumerate de tine mai sus. Ai dracu,au inceput sa aiba gusturi..

In prezent,daca as avea de ales intre Puya si Sisu,l-as alege pe Sisu.

Daniel-Ionut04.01.2010 17:37

Eu as alege La Familia ;)

Maye04.01.2010 17:38

Eu as alege-o pe Lisa.

Ronnie04.01.2010 17:39

Evident.

Cum spunea cineva pe un alt forum: "Puya face bani, Sisu face fani".

Daniel-Ionut04.01.2010 17:40
Eu as alege-o pe Lisa.

Tu n'ai voie sa asculti muzica vulgara.

Maye04.01.2010 17:44

Sunt minor.

AG04.01.2010 17:48

esti un minor :wanker:

Maye04.01.2010 17:52

Da ba da...

Visez bairame in copaci.

AG04.01.2010 18:40

face-ti rost de un apartament si ne destrabalam

MoWeed04.01.2010 21:53
Evident.

Cum spunea cineva pe un alt forum: "Puya face bani, Sisu face fani".

Cea mai buna caracterizare a situatiei de acum

pytycrys05.01.2010 00:05

Fara intentia de a jigni ,dar cine spune ca Puya si Bug mai fac Hip-hop sunt foarte retardati.Sisu e cu 10 clase peste puya,iar Bug de 3-4 ani o dau in comercial imputit.Singura trupa care s-a pastrat cat de cat au fost Parazitii.

Uite ce sa asculti,ce ascult eu si imi place:

Cumicu,Ryu,Vescan,Spike,Guess Who,Sisu,Carbon,Cedrea,Parazitii,Anonim(singurul album "Hai sa vorbim"),Nimeni Altu , Nane (Mixtape Relaxo ruleaza),Aforic,Sagace,ADN ( 2012 ruleaza si el) , CTC , L Doc, Armada.

Nu pot sa suport cacatii astia de copii.Ma intreaba unu la scoala cica ,reproduc:

-Ai auzit Eugen? Mersu' lui de Johnny Bravo este tare in multime.

Raman masca,il ignor,trec mai departe,ii trag o injuratura din mers si ma intreaba:

-Ce ma si tu asculti ghies hu?

Raman stupefiat nestiind ce sa mai zic.

E foarte trist sa vezi asa ceva.Mai nou,de cand asculta unu' Bug din clasa,au inceput pizdele sa asculte BUG,mai toate au melodia "Ca o stea" a lu` Nane( naspa saracu' , il asculta pitipoancele).

Daca ii intrebai acum 2 ani cine sunt bug,Nane sau Guess who habar nu aveau.Daca intrebai ce e hip-hopul ziceau ca e ceea ce canta gutza,el fiind bling blingait in HH in videoclipuri.

Doamne in ce tara traim.Sa imi bag plua daca nu avem cea mai de rahat tara.

puyol05.01.2010 01:01

ia uite cata inteligenta... ia zi-ne tu, cum ai defini acest gen de muzica numit hip hop? Ca la cat esti de filosof, cu siguranta ai sa reusesti.

apropo, ai ascultat ce au scos puya si mafia? de curiozitate asa...

pytycrys05.01.2010 08:38
ia uite cata inteligenta... ia zi-ne tu, cum ai defini acest gen de muzica numit hip hop? Ca la cat esti de filosof, cu siguranta ai sa reusesti.

apropo, ai ascultat ce au scos puya si mafia? de curiozitate asa...

Nu pot sa definesc eu hip-hop`ul pentru ca nici nu sunt filozof si nici nu l`am inventat eu.Hip-hop`ul il definesc cei mentionanti anterior.Puya si BugMafia momentan sunt doar o gluma proasta.

Am ascultat . Cu ce vrei sa incep?Cu Change?Talpile Arse?Undeva Intre Balcani?

Super tare man.yo,gye ,yoyoyo foarte tare frateeeeeeee hip hooop..gyah..NOT.

:sick:

STARforce05.01.2010 08:52

Mai bine ati pune mana sa ascultati niste Gangstarr,Tribe,Krs sau Eric B & Rakim....

puyol05.01.2010 09:16
Nu pot sa definesc eu hip-hop`ul pentru ca nici nu sunt filozof si nici nu l`am inventat eu.Hip-hop`ul il definesc cei mentionanti anterior.Puya si BugMafia momentan sunt doar o gluma proasta.

Am ascultat . Cu ce vrei sa incep?Cu Change?Talpile Arse?Undeva Intre Balcani?

Super tare man.yo,gye ,yoyoyo foarte tare frateeeeeeee hip hooop..gyah..NOT.

:sick:

e adevarat ca gusturile nu se discuta, dar da zici despre unu' sau altu' ca nu face hip hop e prea exagerat. Despre piesa de la mafia, da, unora le place si altora nu, dar instrumentalul acela... apoi versurile care transmit un mesaj foarte clar, cu care se identifica tot romanul... si nu numai.

Cate despre puya.. personal, nici eu nu agreez piesele acelea cu efectul antares pe ele, dar versurile, mesajul, sunt foarte tari. Cat adevar zice in ele si omu' le zice bine. Daca tot ziceai ca asculti cumicu, ryu, etc. Pai si ei in unele piese fac critica societatea romaneasca si o fac bine: mesaj clar transpus in versuri bine gandite. Doar ca nu au efectul antares pe ele si artistii respectivi nu sunt atat de cunoscuti, din pacate. Si eu ii apreciez foarte mult, cu ambii reusind sa mai schimb cate o vorba pe mess.

Referitor la intrebarea mea pusa tie, daca ai ascultat ce au scos puya si mafia. Ultimii, dupa cum se stie, au scos o singura piesa noua, restul remixuri. In principiu, anul asta Mafia va scoate 2 albume. Cat despre puya, piesele Change si Undeva in balkani sunt doua single-uri care promoveaza doua albume foarte reusite dupa parerea mea, Romanisme 1 si 2. Daca nu le-ai ascultat, iti recomand sa le asculti si in alea 2 ore pe care le-ai dedica albumelor incearca sa scapi de prejudecata asta cu "puya e un cocalar". Pe mine unul romanisme 2 m-a spart pur si simplu desi, in linii mari, aveam cam aceeasi reticenta fata de puya cum ai si tu.

tuturor celor care o ard "anti". Va recomand piesa lui rimmer - cu adidasii pe pamant... ca tot o ardeti underground ;). Chiar, oare cati dintre rapperii de aici dau banii pe cd-uri sau merg la concerte ?

ah, si inca o chestie. De ce folositi cuvintele "comercial" si "undeground" ca fiind niste calificative gen "bun" sau "rau" ?

puyol05.01.2010 09:27

din motive tehnice din cate vad, nu pot da edit la postul meu anterior, pentru ca vreau sa adaug ceva.

Inca o chestie... e foarte interesant cum multi cica sunteti anti-comerciali. Sunteti underground hooligans. Dar voi nu va simtiti cand auziti versurile "ai fi prea prost sa crezi ca din asta se scot bani, deci critica civilizat ba forumist de 13 ani!!" ? sau... "ai tai sunt irascibili, rup tastele.. se cred intangibili pan-ai mei le rup coastele...Computeristi, ramaneti p'ale voastre caca-m-as pe voi de tristi tripati pe glume proaste", ca sa zic ceva mai recent. Sau sttrofa lui Nimeni Altu' de pe piesa "contra cost" a albumului lui Cedry2k - Poezie balistica. Sau piesa Lirici pentru critici, tot a marelui maestru Cedry2k. Ce noroc aveti ca nu mai canta Deceneu, ca va "omora" si el pe vreo piesa ;)

pytycrys05.01.2010 10:11

Nu sunt anti-comercial,fiecare face ce vrea cu muzica lui.Personal eu cred ca Puya si BUG (bug putin mai putin) au inceput sa faca asta pentru bani.Nu poti spune ca undeva-n balcani sau change sunt melodii de hip hop.

E evident ca toti vor sa scoata ceva dar unii nu fac chiar asa de " pe fata",cum zicea si un coleg mai devreme . "Cedryk vrea bani da' nu poa' s-o arda clown".

Puya era ok cand canta cu Sisu,la fel si BUG ,pana prin 2006 erau foarte buni.Uzzi are dupa parerea mea cea mai buna voce din hip-hop`ul romanesc.

Bafta.

«11213141516115»