@se7en:
La Juventus trebuie urgent o schimbare de antrenor.
Imi cer scuze pt off topic
@se7en:
La Juventus trebuie urgent o schimbare de antrenor.
Imi cer scuze pt off topic
sa te fhutem ![]()
Am cumparat si eu albumele,deci sa le luam pe rand:
Guess Who-Locul Potrivit/Probe Audio:Videoclipul la "Locul Potrivit" este unul bun,foarte adecvat cu mesajul melodiei,de remarcat ar fi ca in videoclip apare si Eugen,se pare ca si el nu s-a nascut in locul potrivit...Remixul la "Gen" sincer nu prea mi-a placut,in general nu sunt adeptul remixurilor,Viseaza cu Camuflaj este bunicica,07.03.2006 de asemenea este o melodie buna.In rest...albumul "Probe Audio" cum il stim cu totii....
Spike-Ramanem prieteni:Albumul este bun,se vede de pe Pluto diferenta dintre "Relatii cu publicul" facut de 20CM Records si "Ramanem prieteni" facuta de casa de discuri al lui Grasu.Printre melodii care mi-au placut ar fi de remarcat "Tango","Spune Nu","Realitate","Scandal","90 de secunde de viata","Visam" si deja binecunoscuta "Banii".Nu stiu daca asteptarea de aproape un an a meritat,dar totusi Spike s-a revansat cu faptul ca l-a scos cu GSP-ul.
In concluzie,ambele albume au meritat banii,Guess Who si Spike merita tot respectul ![]()
deci .. ultimile 2 saptamani au fost dumnezeiestia inceput cu agresiv - ap.71 , apoi sisu, acuma guess si spike, mai e cedrea si sarbatorile sunt complete
Si 2010 o sa inceapa foarte bine... Scapat de sub control e pe teava!!!
CEDRY2K " Poezie Balistica
01.Balboa (Produs de Sez)
02.Linii subtiri (Produs de Sez)
03 Berceni Progresu (Produs de Sez)
04.Cancer cu Aforic si Axes (Produs de Sez)
05.Bum Bum (Produs de Sez)
06.Tot ce am cu Cabron si Puya (Produs de Jupiter)
07.Ore de varf (Produs de Etas)
08.Contra cost cu Nimeni Altu si Dj Faibo X (Produs de Motzu)
09.Raptilieni (Produs de Sez)
10.Idealuri cu Bitza si Raku (Produs de Sez)
11.Zile nefaste (Produs de Sez)
12.Noi sau ei (Produs de Etas)
13.Romaneste cu Cabron si Maximilian (Produs de Agresiv)
14.Vise zdrobite (Produs de Sez)
15.Unu' din multime cu K-Gula si Carbon (Produs de Sez)
16.Picatura chinezeasca (Produs de DoubleL)
17.Ultima oara cu CTC (Produs de Sez)
Ma asteptam la mai multe colaborari cu Facem Records.. ceva melodii doar cu el si membrii CTC si mai ales cu Dragonu'. avand in vedere ca merge cu el in concerte... in rest Cabron pe 2 melodii.. oricum nu judec inainte sa ajunga albumul acasa..
Cedry2k cu Nimeni Altu'? Se anunta ceva frumos... ![]()
SUPER-TARE albumul lui Cedry2k! Nota 10+!
mie nu imi place ![]()
E tare albumul lui Cedrea
acum iau si eu albumu' lu cedry2k.
Sper sa fie ceva
merge cineva la concertul Bug Mafia de miercuri ??
eu merg..
prezent si eu.
v-ati luat deja bilete ?? eu tre sa ma duc sa imi cumpar
luati-va de azi,nu o lasati pt ziua concertului ca nu se stie unde si cum mai gasiti,probabil doar la casele salii palatului de unde se vor ingramadi toti sa-si cumpere cu cateva ore inainte de eveniment.
mi-am luat bilet de la un germanos de pe pantelimon...imi zicea ala ca a vandut cam 40 de bilete...inmultit cu 20-30 de germanosuri cate sunt prin buc,diverta,vodafone-uri...estimez undeva pe la 4 mii de insi maxim in sala.
v-ati luat deja bilete ?? eu tre sa ma duc sa imi cumpar
cel mai bn maine dim la prima ora sa-ti iei, nu cred k vei mai gasi in ziua concertului
Albumu' lu cedry2k pana acum e cel mai tare realizat pe piata in 2009
mai ales melodia balboa
si romaneste feat. cabron & maximilian
A iesit Mixtape 5 al lui Nane, download free.Foarte bun de altfel.
Link :
Edit : Cel mai bun mixtape romanesc ever.Respect

JerryCo - Stai! (Esti In Pericol) feat. Tataee & Simona Nae , videoclip aparut in 2 variante :
Albumu' lu cedry2k pana acum e cel mai tare realizat pe piata in 2009mai ales melodia balboa
De acord cu tine.Rupe cu albumul asta.Probabil ca e cel mai tare din ultimii ani din industria noastra muzicala.Ma bucur ca avem o astfel de sectiune pe forum
"Iubito fa-mi mai tare cafeaua, sunt ani de cand vreau sa scap de Gigi ca Steaua" un vers cu atitudine de pe album ![]()
cam prafut nane asta..face rime si atat. nu-mi transmite niciun mesaj.caterinca proasta si atat.
De aici puteti downloada mixtape-ul trupei agresiv http://blog.agresivmusic.com/mixtape/downl...t-mixtape-ap-71
prezent si eu.
l-am vazut si pe bogdan_p p-acolo.
foarte tare concertu', pacat ca au fost doar 2500 de oameni. totusi au fost mai multi oameni ca la un meci al Stelei.