FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Hip Hop

«11112131415115»
pytycrys18.12.2009 09:18
cam prafut nane asta..face rime si atat. nu-mi transmite niciun mesaj.caterinca proasta si atat.

Mie unu mi s-a parut un mixtape foarte bun.Stai sa apara albumul,si atunci putem sa ne dam cu parerea.Anyway,cum nu prea vor iesi albume pe 2010,sper sa fie cel mai bun :D

Nyghty18.12.2009 10:25

Zale-La Vita e Bella

dragos_ghinea22.12.2009 22:15

dupa aproape 10 zile de la lansare mi-a venit si mie albumul acasa. Inca nu pot sa imi dau seama daca este mai bun decat Alchimia veninului, dar in orice caz este foarte reusit. Melodia cu CTC ("Ultima oara") mi se pare cea mai reusita. Oare face vreun videoclip de pe acest album? La Urban Groove a zis ca e posibil. Noi asteptam..

Sunt curios daca CTC va mai lasa vreun album si daca se va intampla in 2010.

pytycrys23.12.2009 15:06
dupa aproape 10 zile de la lansare mi-a venit si mie albumul acasa. Inca nu pot sa imi dau seama daca este mai bun decat Alchimia veninului, dar in orice caz este foarte reusit. Melodia cu CTC ("Ultima oara") mi se pare cea mai reusita. Oare face vreun videoclip de pe acest album? La Urban Groove a zis ca e posibil. Noi asteptam..

Sunt curios daca CTC va mai lasa vreun album si daca se va intampla in 2010.

Mda,mai greu ca si Doc si mi se pare ca si Deliric scot album,deci nu prea e timp.

AG24.12.2009 17:33
zale - la vita e bella
Nyghty24.12.2009 21:00

Deliric 1 & Silent Strike-Demoncratie

Geniala Melodie si Genial si videoclipul!

dragos_ghinea24.12.2009 23:50

eu cred ca Deliric e cel mai bun MC roman la ora actuala. poate chiar si decat Cedrea.

psr25.12.2009 09:15

Cast feat. Dj Limun - E graffiti

crysty1425.12.2009 20:20

Stie cineva cum se numeste melodia de la 4:06 ?

_yang25.12.2009 21:04

Daca stie cineva, sa le scrie pe toate

psr25.12.2009 22:08
Stie cineva cum se numeste melodia de la 4:06 ?

Nu e melodie, e doar o bucata data la Happy Fishhttp://www.youtube.com/watch?v=cavI1K9_p80

Prima strofa care o da e din Raku - Diferenta de clasa, strofa a 2-a e din Explicit feat. Raku - Prima zi.

crysty1425.12.2009 22:23

va multumim :D

rezistenta_ultras25.12.2009 23:19

BUG Mafia pe CNN

razvan2828.12.2009 21:00

Au avut concert la Sala Palatului pe 15 sau 16 decembrie as fi vrut si io sa merg da plm cu cine....

Pe 8 februrie in Gossip o sa fie lansarea la "Sufletul orasului" de la Bitza.

AG28.12.2009 22:44

am fost eu la mafia ma :)) fufletul orasului s-a lansat demult :|

Ronnie28.12.2009 23:14
Pe 8 februrie in Gossip o sa fie lansarea la "Sufletul orasului" de la Bitza.

Poate "Goana dupa fericire". Asa am inteles ca se cheama noul album.

Joga Bonito03.01.2010 15:16

m'a apucat nostalgia din tinerete dupa hip-hop si i'am cerut la un amic sa'mi spuna care e cel mai in voga artist al momentului. el mi'a zis: "Puya". mai departe am dat pe youtube si am ascultat "undeva in balcani" - daca piesa apartine curentului hip-hop eu imi pun strangul de gat si ma sui pe scaun - pe parcursul a 6 "lecturari" (vorbeste incet si nu intelegi din prima ce vrea sa zica) am constatat stupefiat ca daca as fi luat tema aia superficiala a lui si o inlocuiam cu laitmotivul "am valoare si dusmani multi" dadea drept o manea moderna. oribil.

Maye03.01.2010 15:28

Asculta Cedry2k , Carbon , Raku .

Ei domina hip-hop-ul momentan.

dragos_ghinea03.01.2010 17:22

in plus is Brugner (daca ascultai cand erai mic, o sa scoata la inputul acestui an un album)

CTC nu au mai scos album impreuna de vreo 3 ani dar raman in top mai ales prin colaborarile cu alti artisti

Nimeni Altu'

CIA

Cumicu - este un tanar care are multe de spus.

Guess Who

MoWeed04.01.2010 16:00
m'a apucat nostalgia din tinerete dupa hip-hop si i'am cerut la un amic sa'mi spuna care e cel mai in voga artist al momentului. el mi'a zis: "Puya". mai departe am dat pe youtube si am ascultat "undeva in balcani" - daca piesa apartine curentului hip-hop eu imi pun strangul de gat si ma sui pe scaun - pe parcursul a 6 "lecturari" (vorbeste incet si nu intelegi din prima ce vrea sa zica) am constatat stupefiat ca daca as fi luat tema aia superficiala a lui si o inlocuiam cu laitmotivul "am valoare si dusmani multi" dadea drept o manea moderna. oribil.

Puya e un cocalar. Din pacate a renuntat la hip-hopul adevarat de pe vremea cand era in La Familia si a trecut pe porcarii comerciale.

Ciudat cum cel care canta candva "Aici e Romania nu e USA" a ajuns acum sa cante "is this the life".

Dupa cum ti-au spus colegii mei de mai sus, asculta Cedry2k, GuessWho, Spike, Carbon, Raku, etc..

Ronnie04.01.2010 16:17

Eu sunt de parere ca Puya scoate si piese bune (dar sunt si in care se prosteste). Eu nu am fost crescut in spatele blocului cu jointu' de la 5 ani si cu brigada de 30 de oameni asa ca nu ma deranjeaza sa ascult Undeva-n Balcani sau Change.

PS: Piesa "Tot ce am" impreuna cu Cabron si Cedry2k este parfum.

Oricum, cei mai buni raman Guess Who, Cedry2k, Cumicu, Zale, Spike, Nimeni Altu etc.

Daniel-Ionut04.01.2010 16:28

Aici e Bucuresti..., nu New York..., nu L.A.,

Aici e Romania..., nu e U.S.A.

---

Ce? ati uitat cumva limba romana...,

Stiu..., nu e cool cand va luam mortzii in p**a!

---

Puya : Am venit sa v`aduc aminte ce`nseamnma cu adevarat muzica de strada

---

Noi n`am uitat de unde am plecat deloc

Cum a uitat Raducioiu` romana pe aeroport

---

Stiu ceva engleza si nu'mi place scoala

Baietii de pe strada asteapta lansarea

Dar dac`o s`o dau cu "yo bro!Whass'up!"

O sa zica "Ho bha,te`ai dilit la cap?"

---

B****i de melodii suna-n difuzoare

Muzica de strada cica nu mai e la moda, fratioare

Producatorul sugereaza o schimbare

Sisu si Puya nu sunt de vanzare.....

---

Doar niste versuri din 2-3 melodii... comparati'le cu astea noi...

Si mai spunea el ceva: Puya : Noi am creat moda,noi o s`o desfintam...

Ronnie04.01.2010 16:44

"Cant pentru bani, nu fac pe desteptul

N-am de gand sa mor ca Gil Dobrica doar cu respectul"

Daniel-Ionut04.01.2010 16:48

Asta da... imi place ca a recunoscut... si cred ca oricine canta pentru bani!

Oricum... prefer sa ascult melodii mai vechi La Familia, Codu Penal, Parazitii, si orice cu BUG Mafia decat sa ii ascult pe aia care i'a enumerat Ronnie mai sus... ca numele oricum nu i le stiu...

N'am nimic cu ei... dar poate 2-3 melodii... in rest daca nu i'am prins sa ii ascult de la inceput, nu ma tenteaza... :|

MoWeed04.01.2010 16:52
---

B****i de melodii suna-n difuzoare

Muzica de strada cica nu mai e la moda, fratioare

Producatorul sugereaza o schimbare

Sisu si Puya nu sunt de vanzare.....

Nu se bat cap in cap?

Hip-hopul adevarat nu a fost, nu este si nu va fi niciodata un stil extrem de comercial. Pentru un artist hip-hop conteaza mai degraba mesajul melodiei decat beneficiul financiar adus de pe urma ei. Ori Puya a inceput ca un om idealist care nu dorea sa-si schimbe stilul muzical pentru bani si banii l-au schimbat, ori nu a fost niciodata un hip-hopper adevarat.

Apropo Ronnie, eu ii consider melodiile noi un fel de manele combinate cu hip-hop(din punctul de vedere al textului) si cu o linie melodica de melodie de clubisti. Nici eu nu am crescut cu brigada, ba chiar sunt un om extrem de linistit. Si mai mult, am un singur prieten care asculta hip-hop ca mine, restul asculta numai cacaturi comerciale.

Piesa "Tot ce am" e pe albumul lui? :D

@Daniel-Ionut

Oricum... prefer sa ascult melodii mai vechi La Familia, Codu Penal, Parazitii, si orice cu BUG Mafia decat sa ii ascult pe aia care i'a enumerat Ronnie mai sus... ca numele oricum nu i le stiu...

BUG Mafia de azi si Puya de azi sunt exact acelasi tip de artisti: comerciali

«11112131415115»