Bayern-Steaua 3-0 .Zapata in primele 15 minute a aratat ce fel de portar este.Si ei ne-au dat golurile cam pe la sfarsit.
Bayern-Steaua 3-0 .Zapata in primele 15 minute a aratat ce fel de portar este.Si ei ne-au dat golurile cam pe la sfarsit.
Mai mare incredere am in Zapata sincer.
Oricum si Tatarusanu e un portar foarte bun ![]()
Merg pe Tatarusanu..zic ca e mai sigur ca Zapata.
Tatarusanu e un Cech in devenire ![]()
deci , el
Fii serios!Tatarusanu?
![]()
Tatarusanu...
pentru ca este si tanar si roman ![]()
![]()
Tatarusanu e un Cech in devenire![]()
poate un ceh...se duce in cehia si isi ia cetatenie...asa ar mai merge, dar un cech in devenire nici in cele mai frumoase vise ale lui...
Hamutovski ![]()
Zapata. pentru ca acum doua sezoane a demonstrat ca poate fi cel mai bun. si Hamotovski a fost la fel. un an de zile a fost tatal lor, apoi nu a mai avut aceleasi evolutii.
hmmm... un portar experimentat care gafeaza din cand in cand comparat cu blatistul de la Bistrita care se viseaza la nationala... hmmm, greu de ales...
Primul an pentru zapata-Foarte bun!Porarul sezonului! Al doi-lea an pentru zapata-Dezastru! [Care este fata cea adevarata a acestui portar?] Tatarusanu-drept sa spun nu prea m-am uitat la meciurile bistritei..... Nou sezon Tatarusanu la Steaua-Inceput bun pentru un portar nou-venit,dar si o gafa in derby este FOARte DUREROASA pentru suporteri! As zice tararusanu 59% Zapata 41 %
Acum ar trebui sa i se dea o sansa si lui Zapata, mai ales dupa gafa lui Tatarusanu din meciul cu spurcatii.
johnny Becali pazeste poarta de doamne fereste
Chiar daca a gafat aiurea rau sambata, eu il prefer pe Zapata. Tatarusanu nu imi pare a avea chef de munca in perioada asta.
Hamutovski![]()
Martin Tudor ![]()
Mereu alaturi de Zapata !
Zapata cu 2 maini.
zapata
Am votat Zapata.
Zapata.
Zapata...
Tatarusanu, daca vrem portar. Zapata, daca vrem om de caracter.
Zapata e mai simpatic,mai ales cand vorbeste el asa cu da, da, bravo, asa, si cu accent.
Zapata, ca uneori nu ne lasa la greu. ![]()
Zapata a gafat pana acum de mai multe ori decat a facut-o Hamutovski. ![]()
Stiu ca n-are legatura cu sondajul, dar vroiam sa precizez lucrul asta. ![]()