Ce parere sa respect ma? Parerea ta? Pai adu si tu o parere corecta, nu una inchipuita, sustinuta de argumente inventate. Asa si eu pot sa spun ca tu esti dinamovist, ca te-am vazut eu purtand un tricou cu dinam0. E parerea mea, respect-o si ascult-o.
Vad ca esti inca obsedat de faza cu "Ilie Fantezie". Sunt gata sa pun pariu ca, daca nu apareau atatea articole anti Dumitrescu pe site, nu aveai nimic cu el. Numai ca tu trebuie tot timpul sa pupi un fund, ca sa pari cool. Asa cum ai facut-o cu Nicolita. La inceput il iubeai, dupa ce ai vazut ca lumea nu il inghite, ai inceput si tu sa zici de el. Asta e parerea ta? Parerea unui om care nu are coloana vertebrala, care nu gandeste singur si care se da dupa cum bate vantul, asta trebuie sa o respect eu?
Cu Ilie aveai ce aveai, acum cu Lacatus nu ai nimic. Se vede cat esti de consecvent 
Te dai victima si injuri, crezand probabil ca castigi ceva. Din pacate pentru tine, continui sa te umpli de penibil. Dar e amuzant sa te vedem cum te faci de rusine, asa ca, te rog, continua 
p.s.
Sunt gata sa pun pariu cu oricine ca, daca apar oameni pe aici care sa il laude pe Zapata, in 3 sau 4 zile bogdinho o sa ne spuna ca a avut o revelatie si ca de fapt Zapata e cel mai tare 
Astia ca el sunt geniali. Nu ai ce sa le faci, trebuie sa ii accepti cum sunt, adica niste bufoni aflati aici pentru amuzamentul nostru.