Zapata. Chiar si cu gafele lui, tot e mai bun decat Tatarusanu
Zapata. Chiar si cu gafele lui, tot e mai bun decat Tatarusanu
De acord cu tine MoWeed, dar sa nu uitam ca deocamdata Tatarusanu e mai bun.
De ce e mai bun? Simplu: pentru ca ia mai multe (goluri).
Si pentru Gigi, bun inseamna mult. Doar el a luat o cireada de jucatori ca sa umple banca, nu? Si toti praf.
Deocamdata ce-i mult, e bine! Cioabanul se ingroapa singur prin ceea ce face. Poate ca ii ia gratis, dar salariile tot trebuie platite. Din ce ia mai multi, din aia scoate mai multi bani. Rezultate - . Suporteri - . Castiguri - . CIUCIU. E pe duca! Hai cu tataruseanu in poarta si cu Baciu titular.
Tatarusanu...ca sa fie multumit ne-a Gigi.
Clar il prefer pe Zapata in locul lui Tatarusanu,chiar daca Zapata a avut momentele lui de ezitare si a facut gafele care le-a facut,trebuie sa apreciem totusi faptul ca a avut unele meciuri in care a facut minuni in poarta Stelei si ca este unul dintre cei mai buni portari care activeaza in campionatul Romaniei....
Zapata
Cu Ceahlau golul 1 = Baciu, golul 2 = Baciu, golul 3 = Petre Marin +- Baciu
Tartarusanu ar trebui sa se incalzeasca cateva meciuri la Steaua II
Indubitabil... Robinson "Rufay" Zapata.
Zapata,chiar (sau in aceste vremuri mai ales) si cand gafeaza.
Nu-mi place de Tatarusanu,e blatist ordinar.S-o fi molipsit de la Tata Jean... ![]()
Robinson Zapata
Data nasterii: 30.09.1978
Robinson Zapata a venit la Steaua in vara 2007 de la Club Deportivo Union San Felipe.
Anul 2007 a fost unul de exceptie pentru portarul columbian care a demonstrat ca este poate cel mai bun portar venit la Steaua dupa revolutie.
Ciprian Tatarusanu
Anton Ciprian T㴣ru?anul, juc㴯r de fotbal rom⮬ evolueaz㠬a clubul Steaua Bucure?ti. Face parte din Echipa na? de tineret a Rom⮩ei.
Anul trecut a fost portarul titular al echipei Gloria Bistrita.
SAlut,
Tu ai lansat acest topic Ronnie?
Nu-mi vine sa cred ...
Parca erai pe dos in ce-l priveste pe Rufay si din cate vezi obtine cele mai multe voturi in continuare...
Pentru ca e (te citez din topicul meu "Zapata ultima sansa" ) "o panarama de portar".
Ti-aduci aminte?
Imi aduc aminte si imi mentin si acum parerea.
Zapata,chiar (sau in aceste vremuri mai ales) si cand gafeaza.Nu-mi place de Tatarusanu,e blatist ordinar.S-o fi molipsit de la Tata Jean...
Eu zic Tatarusanu...nu cred ca e blatist cum spui tu (bine...e parerea ta) ... el a crescut in Ghencea si e stelist...e printre cei mai buni portari ai Romaniei in acest moment...daca nu cel mai bun...eu zic ca merita sa apere poarta nationalei in detrimentului "betivului" de Lobont sau a lui pantilimon...sper sa-si mentina forma si sa faca meciuri bune in continuare pentru a prinde incredere...are nevoie de acest lucru...
Zapata este si el valoros...ne-a scos din o multime de meciuri...insa gafeaza cand ti-e lumea mai draga...cand stau si ma gandesc ce gafe a facut...mi-aduc aminte de "rica Raducanu" =))
Tatarusanu clar ca fara el nu eram in europa league
Zapata in opinia mea e peste Tatarusanu, este spontan, are reactii rapide, scoate mingi imposibile, dirijeaza oamenii de langa el, comunica. Multe gafe , le-a facut din cauza apararii infantile. Spersa revina la echipa intai, merita Rufay, a...si nu in ultimul rand, are caracter, si in afara gazonului, e modest, un lucru foarte rar in ziua de azi.
Tatarusanu imi pare lent, nu iese pe centrari, gafeaza des la lovituri libere, necomunicativ si inert, fara reactie la multe baloane sutate, care il surprind de foarte multe ori, se uita mirat dupa suturi ca dupa avioane...
Zapata e genul de portar care nu trebuie sa greseasca NICIODATA !!daca o singura data a gresit...e pa , psihicul lui se dezintegreaza si greu isi mai revine ; de multe ori a tras echipa in jos dupa el , a intrat in pasa neagra si nue genul de echipa mare ca Steaua , pe la Gaz Metan , Sportul,etc.
Tatarusanu nu are curaj , inca . De multe ori sta in 3 metri de linia portii si adversarii marcheaza d ela 4 metri !!
Va creste si va prinde curaj si va deveni un portar excelent , indiferent unde va juca.
Tatarusanu e baza in poarta.
Zapata e cu mult peste Tatarusanu.Rufay are reflexe foarte bune , este un bun lider si mai ales un caracter deosebit.Tatarusanu e chiar un portar slab , sa ne gandim asa inafara de meciul cu Grasshopers , cand a mai avut el o parada , nu zic vreo super - interventie salvatoare , o singura parada - NICIODATA ! Cand scapa adversarul cu el e 99,999999999999999 % gol.
Concluzie > Zapata **** Tatarusanu all the day and all the night ![]()
Dupa cum stie toata lumea, Zapata a avut probleme deosebite de familie, care l-au afectat la vremea respectiva, acum ca a venit Lacatus, am speranta si increderea ca Rufay va ajunge la prima echipa
Zapata e genul de portar care nu trebuie sa greseasca NICIODATA !!daca o singura data a gresit...e pa , psihicul lui se dezintegreaza si greu isi mai revine ; de multe ori a tras echipa in jos dupa el , a intrat in pasa neagra si nue genul de echipa mare ca Steaua , pe la Gaz Metan , Sportul,etc.
Tatarusanu nu are curaj , inca . De multe ori sta in 3 metri de linia portii si adversarii marcheaza d ela 4 metri !!
Va creste si va prinde curaj si va deveni un portar excelent , indiferent unde va juca.
Tatarusanu e baza in poarta.
Eu zic ca in momentul actual Tatarusanu este peste Zapata orcum e titular la Steaua si face treaba buna ![]()
Mare dreptate ai, s-a vazut in seara asta ca este peste Zapata,
, nu este lovitura libera care sa fie pe poarta si sa nu ia golul, inert ca de obicei, un nauc.
Eu zic ca in momentul actual Tatarusanu este peste Zapata orcum e titular la Steaua si face treaba buna![]()
Prietene, ai vazut alt meci?
Tatarusanu ne-a scos vreo 3-4 goluri ca si facute in seara asta.
-Eu zic tatarusanu dar nu imi place ca Zapata este umilit in halu asta totusi .... sa nu uitam cate a facut pt Steaua si ce aparari senzationale a avut ..... PORTARUL momentului tatarusanu nu are sens sa il bagam pe Zapata cand tatarusanu merge asa de bine
Nu a mai votat nimeni cu Tatarusanu, ca a mai comis-o inca odata, de data asta decisiv, cu Dinamo....de ce a avut intrarea aia kamikaze poate imi explica careva, ca eu refuz sa inteleg dupa ce am vazut de atatea ori faza.
Lasand la o parte faptul ca Tatarusanu a facut o prostie intrand in halul ala si punandu-le golul pe tava, intrarea lui chiar mi-a placut. De multa vreme n-am mai vazut o javra zburand asa frumos dupa ce a fost izbit de un Stelist! ![]()
Nu stiu cat de mult te-a incantat dar ne-a costat mult, prea mult "zborul" asta, cam cat a lui boc la New York. Eu o calific ca fiind o intrare infantila, fiecare cu parerea lui.
Intrare infantila sau neinfantila nu e prima data cand Tatarusanu greseste.Daca cantariti greselile lui Tatarusanu si greselile lui Zapata si paradele lui Tatarusanu si cele a lui Zapata veti vedea ca Zapata e mult mult peste acest "pusti" de 24 de ani.
Ce tot insistati ma atat cu Zapata ? Lasati-l pe Tatarusanu sa isi faca treaba , e tanar , e roman in primul rand si se vede ca are talent...poate ajunge mare ! Zapata ? O enigma si in ziua de azi , face un super meci si apoi gafeaza in 4-5 la rand , cu tot respectul pentru el...nu mai are loc la Steaua !!!
Ce tot insistati ma atat cu Zapata ? Lasati-l pe Tatarusanu sa isi faca treaba , e tanar , e roman in primul rand si se vede ca are talent...poate ajunge mare ! Zapata ? O enigma si in ziua de azi , face un super meci si apoi gafeaza in 4-5 la rand , cu tot respectul pentru el...nu mai are loc la Steaua !!!
mah tu pe ce lumea traiesti? Unde se vede ca are talent, ca eu in afara de meciul din calificarile EL chiar nu imi aduc aminte de un meci bun facut de Tatarusanu. E roman si ? Banel tot la fel e(cica).