Ce surpriza frate?
Aia is praf praf praf , pulbere fina!
Ce surpriza frate?
Aia is praf praf praf , pulbere fina!
Sunt de acord cu Maye. Nu e nicio surpriza. Sezonul asta nu va fi prea "infloritor" pentru Milan. Au facut greseli grave vara asta si in sezoanele precedente. O sa-i coste lucrul asta pe viitor. Astazi a fost doar un episod. Serialul va continua ....
Milan va termina sub 10 in Serie A si pe 4 in grupa asta.
Nu cred ca vor termina asa de rau in Serie A
Nu cred ca vor termina asa de rau in Serie A
O sa te convingi in mai.
Azi OM ne va face o mare bucurie!
Ce a facut OM? ![]()
A pierdut .
Unirea Urziceni singura echipa de fotbal din Romania
Jos palaria pentru Unirea Urziceni!!! steagro Si surpriza surprizelor... marea echipa a Barcelonei pierde cu 1-2 in fata ce lor de la RUBIN KAZAN ![]()
Unirea Urziceni singura echipa de fotbal din Romania
Nu pot sa te contrazic! ![]()
Jos palaria pentru ce au reusit in seara asta. Le doresc bafta si sa reuseasca sa se califice in primavara UEL sau (de ce nu?) UCL! ![]()
PS: Oare se va umple Ghencea la returul cu Rangers? ![]()
Nu pot sa te contrazic!Jos palaria pentru ce au reusit in seara asta. Le doresc bafta si sa reuseasca sa se califice in primavara UEL sau (de ce nu?) UCL!
PS: Oare se va umple Ghencea la returul cu Rangers?
Chiar as vrea sa merg si eu. Daca gasesc pe cineva care sa vina cu mine , voi merge cu siguranta. Merita!!!
Jos palaria pentru Unirea Urziceni!!! steagro Si surpriza surprizelor... marea echipa a Barcelonei pierde cu 1-2 in fata ce lor de la RUBIN KAZAN![]()
Detinatoarea trofeului,inainte de marea echipa,.... inca detinatoarea... .
Macar asteptai jocul lui Real de astazi si dupa aia te aruncai inainte.
Am voie sa scriu aici despre asta ?
"Bai hahalerelor ce laudati ma atat Urziceanca? Au dat 4 goluri in scotia. Si ce? Au fost 3 autogoluri,a fost D-zeu cu ei. Sa zica mersi ca le-am dat Ghencea si sa tina minte ca ei joaca in CL doar datorita mie,eu am adus competitia asta in Romania. Nu visau romanii Real Madrid,Lyon,Sevilla in Ghencea daca nu le aduceam ioooooo,Jiji Becali."
Cam asa o sa sune declaratia sceleratului previzibil. Cum bine zicea cineva mai sus Unirea Urziceni e singura echipa de fotbal din Romania si este ceea ce putea fi Steaua condusa de profesionisti. Unirea are antrenor,conducere(vb de MM nu de bucsaru) si liniste. Steaua a ajuns cu MM in frunte pana in semifinalele UEFA si a reusit un 1-4 extraordinar la Kiev. Trei ani mai tarziu Kiev face egal cu inter iar noi cu sheriff tiraspol. Cam asta e diferenta intre un management bun si un management deloc.
Imaginati-va organizarea de la Urziceni la Steaua + un public fanatic. Zgomotul de fond numit Jiji Becali era si inainte dar mai era si performanta,care se datoreaza in primul rand lui Stoica si antrenorilor adusi de el. Atunci Jiji baga bani dar Stoica facea ceva cu ei. Acum Jiji baga mai putini bani iar atarnatorii de pe langa el ii dau pe ciurucuri ca sa nu mai zic ca sunt niste incompetenti si la chestii ce tin de organizare,ultima parte cu lasarea pensionarilor pe afara fiind bomboana de pe coliva.
Ok,vb la modul realist Unirea a avut si noroc avand cel putin 2 autogoluri dar ca organizare au fost extraordinari. Portarul lor de 35 de ani a aparat penalti si i-a bagat inapoi in joc si Unirea a avut tupeu in a 2-a repriza. Daca este sa ma intrebati Rangers este o echipa sub-mediocra,cel putin daca o comparam cu Kiev sau Roma,dar victoria Urziceniului e meritata. Nu pot sa nu observ cum Unirea,o echipa facuta cu cateva milioane,are jucatori care gresesc rar preluari,stiu sa se demarce,au si oameni care stiu sa suteze si sa bata lovituri libere si majoritatea jucatorilor de acolo sunt niste baneli Nicolita insa doar la partea cu efortul nu la inabilitatea tehnica. Nu este vreo Barcelona urziceniul insa este cel mai apropiat lucru de o echipa de fotbal pe care o avem in Romania. Asta e clar.
Chiar daca au beneficiat de cea mai usoara grupa din toate echipele romanesti participante in CL,eu zic ca Unirea merita sa se califice. Au avut o repriza buna la sevilla(prima),au jucat decent cu stuttgart si au batut la rangers. Momentan au 4 pc,cat a avut chefere anul trecut si sunt la 1 pc de "recordul" de 5 pc detinut de Steaua.
Bravo lor. N-au pacalit fotbalul.
barcealona - Rubin Kazan 1-2 ![]()
A avut un ghinion teribil Barca.
A avut un ghinion teribil Barca.
Mda... ![]()
Detinatoarea trofeului,inainte de marea echipa,.... inca detinatoarea... .Macar asteptai jocul lui Real de astazi si dupa aia te aruncai inainte.
Am voie sa scriu aici despre asta ?
Pentru ce sa astept meciul Realului? Real , daca va pierde, va pierde in fata lui AC Milan, un nume in fotbalul mondial... nu in fata unor "no name".
Mda...![]()
Of,asta nu-mi place,ca dupa o infrangere a Barcei,apar fanii Realului ca prostii(scuzati,ciupercile) dupa ploaie... ![]()
Mda...![]()
Ai vazut meciul?
Mda...![]()
Ha ha ha
Halal Madrid, v-a batut un Milan in cea mai proasta forma din ultimii 10 ani
Bine Milan!!! A jucat mai bine ca in alte meciuri,dar nici Real n-a jucat mare lucru,degeaba au dat o gramada de bani,nu sunt inca o echipa.
Felicitari galacticilor.
Los galacticos?No!!!Los pateticos! ![]()
Daca si cand iei bataie de la AC Milan esti patetic... ![]()
Ce sa mai zici de Rubin Kazan...? ![]()
Inca o data... ![]()
![]()
![]()
Pentru ce sa astept meciul Realului? Real , daca va pierde, va pierde in fata lui AC Milan, un nume in fotbalul mondial... nu in fata unor "no name".
Gata,ati si gasit scuze.
Ti-am zis sa nu te grabesti...ti-am zis sa nu te grabesti.
Nu trebuie sa pui la suflet ,dupa aia o sa ai probleme cu tensiunea.
Cunosc fanii Realului.Sunt fanatici si la meciul dintre Real si Steaua cu siguranta au tinut cu Real. Facem pariu?