Urziceni are cea mai usoara grupa pe care a avut-o vreo echipa romaneasca in Champions League
Sincer, nu cred ca o sa stranga mai mult de 1 punct in cele sase meciuri din grupa Champions League.
Urziceni are cea mai usoara grupa pe care a avut-o vreo echipa romaneasca in Champions League
Sincer, nu cred ca o sa stranga mai mult de 1 punct in cele sase meciuri din grupa Champions League.
Atacantul lui Arsenal , Eduardo a fost suspendat 2 etape pentru simularea ce a dus la acordarea unui penalty in meciul retur cu Celtic.
Cate etape meritau spurcatii pentru simularile de la derby?
sal
aveti idee pe ce site sau program TV putem urmari besiktas - united ?
ms
salaveti idee pe ce site sau program TV putem urmari besiktas - united ?
ms
la TV, pe boomsport4
Real Madrid isi incepe azi aventura in Champions League si mai termina tocmai in 2010, in finala dp Santiago Bernabeu, cand va si ridica trofeul deasupra capului! ![]()
Mai intai sa treaca de optimi; nu prea a mai reusit asta de ceva timp
Cum dracu sa nu transimiti OM - Milan , Chelsea - Porto sau chiar si Besiktas - United si sa ii transmiti pe ametitii astia de elvetieni cu umflatii astia de madrileni...
Mi se pare mie sau cei din tribuna striga "Ronaldo hijo de puta"? ![]()
Cum dracu sa nu transimiti OM - Milan , Chelsea - Porto sau chiar si Besiktas - United si sa ii transmiti pe ametitii astia de elvetieni cu umflatii astia de madrileni...
E posibil ca in parteneriatul pe care la incheiat TVR-ul l-a incheiat cu Boom sa se fi stipulat ca televiziunea nationala sa aiba prima optiune doar daca e vorba de o echipa din Romania... Altfel nu-mi explic...
Din acelasi motiv pentru care aproape toate meciurile Stelei au fost date sezonul trecut de Antena 1: ratingul.
Rezultate :
Group A
Juventus 1 - 1 Bordeaux
Maccabi Haifa 0 - 3 Bayern Munich
Group B
Besiktas 0 - 1 Manchester U.
Wolfsburg 3 - 1 CSKA Moscow
Group C
Marseille 1 - 2 AC Milan
Zurich 2 - 5 Real Madrid
Group D
Atletico Madrid 0 - 0 APOEL Nicosia
Chelsea 1 - 0 FC Porto
Ma ne lesi... ![]()
Am gresit cu ceva?
Am vazut un meci amical in locul unuia cu mai mare miza si concentrare.
Am gresit cu ceva?Am vazut un meci amical in locul unuia cu mai mare miza si concentrare.
Ai vazut cea mai mare echipa din lume, care a castigat cu 5-2 fara ca calce acceleratia la maxim contra unei echipa mediocre...
Si n-ai fi preferat sa vezi duelul serii dintre OM si Milan ? O rejucare a primei finale a competitiei in formatul (aproximativ) actual...
LE : a doua...
Si n-ai fi preferat sa vezi duelul serii dintre OM si Milan ?
NU!
Daniel-Ionut
Tot nu inteleg cum tu, un mare fan al Realului, ai ca motto motto-ul Barcelonei, al rivalei de moarte. Si, inainte sa zici ceva, da, ala e motto patentat si doar Barcelona are voie sa il foloseasca
. Plus ca e scris in catalana ![]()
Macar acum, dupa acest 5-2, schimba-l. Ca rade lumea de tine ![]()
Sau poate esti un fan al Barcelonei si nu vrei sa recunosti. Cred ca asta e. Cred ca deep down tu vrei sa fii "catalan" ![]()
Cand am auzit ca s-a accidentat Diego , am zis ca nu bate Juve sigur , insa la Atletico nu m-as fi asteptat s-o comita
Mi se pare mie sau cei din tribuna striga "Ronaldo hijo de puta"?![]()
Se pare ca sezonul curent, asta va fi una dintre scandarile preferate ale multora atat in campionatul spaniei dar si in europa ![]()
Din acelasi motiv pentru care aproape toate meciurile Stelei au fost date sezonul trecut de Antena 1: ratingul.
Nu cred ca e vorba de rating aici, in seara asta de exemplu la Inter-Barca s-ar uita in mod cert multa mai multa lume decat la Sevilla-Urziceni , insa primeaza cel din urma pentru ca e vorba despre o echipa romaneasca
Daniel-Ionut
Tot nu inteleg cum tu, un mare fan al Realului, ai ca motto motto-ul Barcelonei, al rivalei de moarte. Si, inainte sa zici ceva, da, ala e motto patentat si doar Barcelona are voie sa il foloseasca
. Plus ca e scris in catalana
Macar acum, dupa acest 5-2, schimba-l. Ca rade lumea de tine
Sau poate esti un fan al Barcelonei si nu vrei sa recunosti. Cred ca asta e. Cred ca deep down tu vrei sa fii "catalan"
Arata frumos ma!
O sa ma gandesc la ceva... cum era ala Citius... Altius Fortius ![]()
Cine rade ma?
1,2,3... Iesiti la o repriza
... nimeni
Nu cred ca e vorba de rating aici, in seara asta de exemplu la Inter-Barca s-ar uita in mod cert multa mai multa lume decat la Sevilla-Urziceni , insa primeaza cel din urma pentru ca e vorba despre o echipa romaneasca
Ce vorbesti, prietene? E vorba numai si numai de rating. Mai multa lume se uita la Sevilla-Urziceni decat la Barca-Inter. Mult, mult mai multa.
Este normal ca TVR1 sa transmita meciul reprezentantei Romaniei in grupele Champions League. Dar sa zicem ca ar fi transmis in direct ambele meciuri, unul pe TVR1(Inter-Barcelona) si celalalt pe TVR2(Sevilla-Urziceni). Dupa parerea mea, TVR2 facea un rating mai mare decat TVR1.
Oricum, eu o sa ma uit la ambele partide, unul la TV si celalalt pe net. ![]()
eu ma uit la al 3-lea ![]()
Liverpool - Debreceni
ador sa vad unguri batuti ![]()
eu ma uit la al 3-leaLiverpool - Debreceni
ador sa vad unguri batuti
n-ai gusturi rele! ![]()
Ce vorbesti, prietene? E vorba numai si numai de rating. Mai multa lume se uita la Sevilla-Urziceni decat la Barca-Inter. Mult, mult mai multa.
Prietene, in primul rand e Inter-Barca , nu Barca-Inter, 2 nume mari de tot in fotbalul european si mondial , daca l-ar fi dat la TV la liber si nu pe boom care-l prinde unul din zece, fi sigur ca s-ar fi uitat mai toti la el , nici nu avea cum sa se compare vreodata la rating cu Sevilla-Urziceni , sa fim seriosi !
Oricum, e dreptul tau sa te uiti la Sevillia-Uriziceni, eu ma voi uita la Inter-Barca
Standard Liege 2-0 Arsenal, minutu 5. Mama ce atmosfera misto, si ce suporteri au astia... cand o sa vedem asa ceva si la Steaua? ![]()