E aproape imposibil pentru o echipa ca Steaua sa mai castige trofee europene. Semifinala de Cupa UEFA a fost un noroc chior. Nu mai e ca acum 20 de ani cand prindeai 4 echipe si ajungeai in finala. Acum ai minim 7 echipe foarte puternice si bogate.
Cupa Romaniei e, sa recunoastem, un trofeu absolut penibil As prefera un playoff ca in Olanda pentru Liga I, transformand Cupa Romaniei intr-un trofeu pentru ligile inferioare.
Cat despre intrebarea ta, da, totul se reduce la bani. Altfel ajungem in Liga a III-a, avem un stadion ca dinamovistii, pierdem spectatori si fani, jucam ca niste iepe impiedicate din lipsa de valoare etc...
Nici nu sustineam ca Steaua poate sa castige trofee europene. Ca nivel financiar suntem mult in urma echipelor din Vest sau chiar din Rusia.
Cupa Romaniei este un trofeu de traditie. Ar trebui ca fiecare echipa sa-si doreasca sa-si adauge un trofeu in palmares, chiar daca acest trofeu nu aduce bani.
Normal ca banii sunt foarte importanti in ziua de azi, fotbalul a devenit o afacere. Doar ca eu am o mentalitate mai invechita si imi doresc ca echipa sa se bata pentru toate trofeele pentru care poate. Asta include si Cupa Romaniei