FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Liga Campionilor , Editia 2009-2010

«1234530»
mircea_1030.07.2009 05:34

sincer am tinut cu Timisoara aseara numai pentru ca juca cu sahtioru, si poate mai face mucescu vreun infarct :naughty:

sper sa treaca acum mai departe, si in turul urmator sa o ia asa cum scrie la carte :))

Cat despre celelalte echipe romanesti...sper sa iasa din primul tur toate, cu exceptia urziceniului, care sper a faca o figura frumoasa. :whistle:

Maye30.07.2009 13:35

Rezultate din turul 3 preliminar , mansa tur.

Urna Campioanelor :

Red Bull Salzburg (Austria) - Dinamo Zagreb (Croatia) 1-1

Slovan Bratislava (Slovacia) - Olympiakos (Grecia) 0-2

FC Zurich (Elvetia) - NK Maribor (Slovenia) 2-3

Apoel Nicosia (Cipru) - Partizan Belgrad (Serbia) 2-0

Sheriff Tiraspol (Rep.Moldova) - Slavia Praga (Cehia) 0-0

FC Aktobe (Kazahstan) - Maccabi Haifa (Israel) 0-0

FK Baku (Azerbaidjan) - Levski Sofia (Bulgaria) 0-0

FK Ventspils (Letonia) - BATE Borisov (Belarus) 1-0

Levadia Tallinn (Estonia) - Debrecen (Ungaria) 0-1

FC Copenhaga (Danemarca) - Stabaek (Norvegia) 3-1

Urna Non Campioanelor:

Sparta Praga (Cehia) - Panathinaikos (Grecia) 3-1

Sahtior Donetk (Ucraina) - FC Timisoara (Romania) 2-2

Sporting Lisabona (Portugalia) - Twente Enschede (Olanda) 0-0

Celtic Glasgow (Scotia) - Dinamo Moscova (Rusia) 0-1

Anderlecht Bruxelles (Belgia) - Sivasspor (Turcia) 5-0

Maye05.08.2009 15:13

Rezultate din turul 3 preliminar , mansa retur.

Urna Campioanelor :

Dinamo Zagreb (Croatia) - Red Bull Salzburg (Austria) 1-2 , scor general 2-3

Olympiakos (Grecia) - Slovan Bratislava (Slovacia) 2-0 , scor general 4-0

NK Maribor (Slovenia) - FC Zurich (Elvetia) 0-3 , scor general 3-5

Partizan Belgrad (Serbia) - Apoel Nicosia (Cipru) 1-0 , scor general 1-2

Slavia Praga (Cehia) - Sheriff Tiraspol (Rep.Moldova) 1-1 , scor general 1-1

Maccabi Haifa (Israel) - FC Aktobe (Kazahstan) 4-3 , scor general 4-3

Levski Sofia (Bulgaria) - FK Baku (Azerbaidjan) 2-0 , scor general 2-0

BATE Borisov (Belarus) - FK Ventspils (Letonia) 2-1 , scor general 2-2

Debrecen (Ungaria) - Levadia Tallinn (Estonia) 1-0 , scor general 2-0

Stabaek (Norvegia) - FC Copenhaga (Danemarca) 0-0 , scor general 1-3

Urna Non Campioanelor:

Panathinaikos (Grecia) - Sparta Praga (Cehia) 3-0 , scor general 4-3

FC Timisoara (Romania) - Sahtior Donetk (Ucraina) 0-0 , scor general 2-2

Twente Enschede (Olanda) - Sporting Lisabona (Portugalia) 1-1 , scor general 1-1

Dinamo Moscova (Rusia) - Celtic Glasgow (Scotia) 0-2 , scor general 1-2

Sivasspor (Turcia) - Anderlecht Bruxelles (Belgia) 3-1 , scor general 3-6

Maye05.08.2009 15:22

Vreau sa spun ca aseara am trait unul dintre cele mai ciudate meciuri din viata mea.

Dupa ce in tur scorul a fost 0-0 , in minutul 15 , FC Aktobe conducea la Maccabi Haifa cu 3-0!!!

In minutul 62 , Maccabi avea deja 4-3.

Un meci ca asta cred ca ar face suspicios orice persoana.

Un alt meci interesant a fost cel din Olanda dintre Twente si Sporting.Dupa 0-0 in tur , Twente a deschis scorul din minutul 2 , dar a pierdut calificarea in Play Off-ul pentru grupele UCL printr-un ... autogol in minutul 90!

_yang05.08.2009 15:41
Un alt meci interesant a fost cel din Olanda dintre Twente si Sporting.Dupa 0-0 in tur , Twente a deschis scorul din minutul 2 , dar a pierdut calificarea in Play Off-ul pentru grupele UCL printr-un ... autogol in minutul 90!

Sa ne bucuram pentru Steve McClaren...

Maye05.08.2009 15:46

Gandind din perspectiva asta , yang , as zice ca l-au ajuns blestemele :)

gio_stgloria05.08.2009 15:58

Intrebare : daca Timisoara pierde astazi , merge in Europa League , sau gata cu Europa ?

Maye05.08.2009 15:59

Merge in Play Off-ul Europa League.

In concluzie:nu paraseste Europa.

De altfel , chiar Sabau a spus ca obiectivul Timisoarei nu sunt grupele Ligii Campionilor ci ale Europa League , ceea ce inseamna ca daca Timisoara elimina Sahtior si-a indeplinit obiectivul.

gio_stgloria05.08.2009 16:01

A, deci tot e bine pentru ei.

Daniel-Ionut05.08.2009 16:08
Gandind din perspectiva asta , yang , as zice ca l-au ajuns blestemele :)

Da' ce de blesteme... :D

MoWeed05.08.2009 16:10
muieee Poli AEK Rocar Fulgerul Timisoara

muieee Lucescu

Parerea mea ramane acceasi

Maye05.08.2009 16:14

Avem aceeasi parere Mo :)

weeezer05.08.2009 19:25

Felicitari Timisoarei!

Ronnie05.08.2009 19:27

Felicit si eu Timisoara. Este o performanta mare pentru un club precum Poli.

gio_stgloria05.08.2009 19:27

Timisoara - Sahtior 0-0. Echipa romaneasca merge mai departe.

predatorpulse705.08.2009 19:51

Daca ar fi sa citez din babuin as spune ca D-zeu a fost cu Timisoara in dubla asta cu sahtior.Insa nu o sa o fac.

Dupa ce am vazut integral dubla Sahtior-Timisoara pot trage 2 concluzii:

-Sahtior,ca si TSKA,a aratat de ce Cupa UEFA nu se va compara niciodata cu CL.Pentru o echipa cu buget asa mare nu s-a strofocat cine stie ce pe teren.Ok,a dominat clar turul si a dominat teritorial si in retur insa va spun sincer ca Sahtior nu mi s-a parut cine stie ce,mai ales la cati bani se pompeaza in fundul lor.Si cica ahmetov vroia semifinale CL :rolleyes:. O echipa umflata care a castigat o competitie de rang secund.Dupa cum spuneam nu dau 2 bani pe campioanele UEFA Cup.Pot sa castige in SuperCupa impotriva echipei castigatoare a CL din cand in cand insa drumul catre un trofeu CL e mult,mult mai greu.Un alt exemplu:TSKA,campioana UEFA atunci, a luat bataie de la dinamu,baieti care au probleme cu pescari si bucatari,atat in meciuri oficiale cat si in amicale.

-Timisoara a mancat rahat cu polonicul la cat bulan a avut in dubla asta.Cine a vazut meciul tur stie cat bulan a avut Timisoara intr-un meci in care a fost dominata de la un cap la altul,in care bucur i-a scos din rahat punctand la capitolul eficienta.Nici in retur nu au fost cine stie ce ofensivi,sahtior dominand teritorial insa repet Sahtior mi s-a parut o echipa doborata de gloria din sezonul trecut.N-am vazut incrancenare,n-am vazut mingi aruncate in careu in ultimele minute,parca nici nu le pasa,incercau sa paseze in ultimele minute de parca era prima repriza.

Timisoara,ca si Urziceni,Steaua si CFR va pati ce au patit toate echipele romanesti in CL,adica bani contra infrangeri.

Off-topic:Imi venea sa-l omor pe imbecilul ala de la Pro TV care tot spunea playoff-ul Champion League.

Ce oameni...

crysty1405.08.2009 19:54

Ma care dracu e treaba cu playoff-ul p....?

gio_stgloria05.08.2009 19:56

Totusi nu stiu ce e asa de istoric , cu siguranta vor intalni o super echipa in turul urmator. Asta e o mare performanta ?:))Performanta e sa ajungi sus, sau sa castigi ceva.

Maye05.08.2009 20:09

Da-mi un PM cu ce nu intelegi si te lamuresc eu ! :)

Cat despre Timisoara , au intalnit o echipa slab pregatita.Asta e adevarul si au facut un joc defensiv destul de bun.Dar s-a vazut in multe cazuri lipsa de experienta.Imi vine acum in cap hentul lui Bourceanu sau repetatele faulturi in zona careului mare.

Bravo lor dar au eliminat o echipa care nu a impresionat , cu exceptia lui Ilsinho , care mi se pare un super jucator , si cred ca la fel ca si Brandao , nu mai sta mult la Sahtior.

ady_ultras05.08.2009 20:27

turul 3 al ligii campionilor sau europa league :P

crysty1405.08.2009 20:29

Am aflat.

Mersi ady si maye!

gio_stgloria05.08.2009 20:44

Cica sa vina Arsenalu , pai sa vina baaaaaaaaaaaa :D ce belea ar fi :inlove:

Maye05.08.2009 20:53

Din turul 3 preliminar s-au calificat pentru Play Off-ul Ligii Campionilor urmatoarele echipe :

Red Bull Salzburg (Austria) , Olympiakos (Grecia) , FC Zurich (Elvetia) , Apoel Nicosia (Cipru) , Sheriff Tiraspol (Rep.Moldova) , Maccabi Haifa (Israel) , Levski Sofia (Bulgaria) , FK Ventspils (Letonia) , Debrecen (Ungaria) , FC Copenhaga (Danemarca) , Panathinaikos (Grecia) , FC Timisoara (Romania) , Sporting Lisabona (Portugalia) , Celtic Glasgow (Scotia) si Anderlecht Bruxelles (Belgia) .

In Play Off-ul Ligii mai sunt direct calificate : Arsenal Londra(Anglia) , Fiorentina AC (Italia) , Stuttgart (Germania) ,

Atlético Madrid (Spania) , OL. Lyon (Franta).

MoWeed05.08.2009 21:24

Sper sa pice cu Arsenal

Maye05.08.2009 21:31

Sunt sanse foarte mari sa pice cu Arsenal.Eu pariez pe Arsenal sau At.Madrid.Asa zic eu :)

Oricum sansele sunt 1/5.

«1234530»