FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Liga Campionilor , Editia 2009-2010

«14567830»
Maye18.08.2009 22:54

KERATOCONUS

FC Zurich a participat de 2 ori in prelininariile Ligii.In 2006/07 si 2007/08.De fiecare data au fost eliminati.De Red Bull Salzburg respectiv Besiktas.Deci probabil confuzia se trage , asa cum bine credea Alecs , de la FC Thun.

Cat despre Sheriff , nu am fost atent la acele aspecte , dar daca a fost asa , foarte bine ca au luat bataie.Oricum au aratat in teren ca nu prea sunt de nivelul asta.

MoWeed19.08.2009 14:45
Cat despre Sheriff , nu am fost atent la acele aspecte , dar daca a fost asa , foarte bine ca au luat bataie.Oricum au aratat in teren ca nu prea sunt de nivelul asta.

Pai este echipa "regiunii autonome" Tranznistria. Acolo practic este un guvern marioneta a Federatiei Ruse...

_yang19.08.2009 15:57

Nu mai fiti fani ai Sheriff-ului, ca Tiraspolul nu a fst niciodata parte din Romania...

romaniamare.jpg

Maye19.08.2009 18:03

Stiu foarte bine apartenenta Tiraspolului la Rusia , dar atunci cand aud Moldova ma gandesc doar la fratii mei si din pacate omit faptul ca exista aceste enclave blestemate sovietice.

Maye19.08.2009 20:59

Rezultate finale Play Off-ul Ligii , mansa tur:

Marti 18.08 :

Sheriff Tiraspol(Rep.Moldova) - Olympiakos Pireu(Grecia) 0-2

FC Copenhaga (Danemarca) - Apoel Nicosia (Cipru) 1-0

Celtic (Scotia) - Arsenal Londra (Anglia) 0-2

Sporting Lisabona (Portugalia) - AC Fiorentina (Italia) 2-2

FC Timisoara - VfB Stuttgart (Germania) 0-2

Miercuri 19.08 :

FC Salzburg (Austria) - Maccabi Haifa (Israel) 1-2

FK Ventspils (Letonia) - FC Zurich (Elvetia) 0-3

Levski Sofia (Bulgaria) - Debrecen (Ungaria) 1-2

Olympique Lyon (Franta) - Anderlecht (Belgia) 5-1

Panathinaikos (Grecia) - Athletico Madrid (Spania) 2-3

MoWeed19.08.2009 20:59

Mare surpriza in Bulgaria...

KERATOCONUS19.08.2009 21:22

Frumos meciul Panathinaikos Atena - Atletico Madrid.

E foarte simplu fotbalul cand ai jucatori precum Maxi Rodriguez, Diego Forlan si Sergio Aguero.

Maye19.08.2009 22:25

Am vazut acum toate rezumatele.Niste goluri absolut senzationale si niste echipe care habar nu am cum au ajuns aici.Incredibil de slabe.Si aici ma refer in special la Ventspils si Levski.

Mo

Daca o sa vezi rezumatul sau meciul o sa iti dai seama ca nu e deloc surpriza.Ungurii au fost peste ei la toate capitolele.Sper sa prind meciul intreg zilele astea pe Boom ca sa imi dau seama si mai bine.Plus ca ungurii au inscris un gol absolut senzational prin Bodnar.

As vrea sa-i remarc si pe cei de la Maccabi care au jucat foarte bine in Austria cu o echipa formata din pusti.

MoWeed20.08.2009 08:32

@Maye

Pai din punct de vedere al rezultatului e o surpriza pentru ca in ultimii ani fotbalul din Bulgaria a fost superior celui maghiar

Maye20.08.2009 10:19

Mo

Fotbalul din BUlgaria si din punct de vedere al rezultatelor nu a fost cu mult peste cel maghiar.Doar calificarea lui Levski in grupele Ligii acum cativa ani a iesit din tiparul infrangeriilor.

Daca e sa fie ca tine , atunci recunosc ca bulgarii supravietuiau un tur mai mult decat ungurii :)

Si sincer vorbind fotbalul nostru e mult peste al lor...MULT.

Maye25.08.2009 20:57

Rezultate Play Off.

Retur si scoruri generale.

Maccabi Haifa (Israel) - FC Salzburg (Austria) 3-0 , 5-1

FC Zurich (Elvetia) - FK Ventspils (Letonia) 2-1 , 5-1

Debrecen (Ungaria) - Levski Sofia (Bulgaria) 2-0 , 4-1

Anderlecht (Belgia) - Olympique Lyon (Franta) 1-3 , 2-8

Athletico Madrid (Spania) - Panathinaikos (Grecia) 2-0 , 5-2

*echipe scrise cu bold s-au calificat in grupele Ligii Campionilor

Maye26.08.2009 20:51

Rezultate Play Off.

Retur si scoruri generale.

Olympiakos Pireu(Grecia) - Sheriff Tiraspol(Rep.Moldova) 1-0 , 3-0

Apoel Nicosia (Cipru) - FC Copenhaga (Danemarca) 3-1 , 3-2

Arsenal Londra (Anglia) - Celtic (Scotia) 3-1 , 5-1

AC Fiorentina (Italia) - Sporting Lisabona (Portugalia) 1-1 , 3-3

VfB Stuttgart (Germania) - FC Timisoara 0-0 , 2-0

*echipele scrise cu bold s-au calificat in grupele Ligii Campionilor.

Maye26.08.2009 21:42

Echipele care vor juca anul acesta in Liga Campionilor sunt:

Manchester United (Anglia),Liverpool (Anglia) , Chelsea (Anglia) , Arsenal (Anglia)

Barcelona (Spania) , Real Madrid (Spania) , FC Sevilla (Spania) ,Athletico Madrid (Spania)

Inter Milano (Italia) , AC Milan (Italia) , Juventus (Italia) , Fiorentina (Italia)

Wolfsburg (Germania) , Bayern Munchen (Germania) , Vfb Stuttgart (Germania)

Girondins Bordeaux (Franta) , O.Marseille (Franta) , O.Lyon (Franta)

Rubin Kazan (Rusia) , TSKA Moscova (Rusia)

AZ Alkmaar (Olanda) , Glasgow Rangers (Scotia) , Besiktas Istanbul (Turcia) , Unirea Urziceni , Dynamo Kiev (Ucraina) , FC Porto (Portugalia) , Standard Liege (Belgia) , Olympiakos Pireu(Grecia) , Apoel Nicosia (Cipru) , Maccabi Haifa (Israel , FC Zurich (Elvetia) si Debrecen (Ungaria) .

-Echipele care au trecut cele mai multe tururi preliminare(3) pentru a ajunge in grupe sunt :

Debrecen , Apoel Nicosia si Maccabi Haifa .

-Maine de la ora 19.00 va avea loc tragerea la sorti a grupelor , in direct pe Tvr 1.

Urnele pentru tragerea la sorti sunt urmatoarele:

Urna 1

Barcelona, Liverpool, Chelsea, Manchester United, AC Milan, Arsenal, Sevilla, Bayern Munchen

Urna 2

Lyon, Internazionale, Real Madrid, CSKA Moscova, FC Porto, Alkmaar, Juventus, Glasgow Rangers

Urna 3

Olympiakos Pireu, Marseille, Dinamo Kiev, VfB Stuttgart, Fiorentina, Atletico Madrid, Bordeaux, Beșiktaș

Urna 4

Wolfsburg, Standard Liege, Maccabi Haifa, Zurich, Rubin Kazan, Zurich, Unirea Urziceni, Apoel Nicosia, Debrecen.

MoWeed26.08.2009 21:48

Acu cativa ani cred ca aia de la Alkmaar nu visau niciodata sa fie in urna a 2-a valorica in grupele CL

Maye26.08.2009 21:56

Cred ca nici acum nu realizeaza.

Ce ziceti de o grupa asta pentru Unirea:

Barcelona-Inter Milano- Marseille-Unirea.

Eu zic ca s-ar califica :))

Ronnie27.08.2009 04:37

Sper sa vedem o grupa cu Manchester United si Real Madrid.

Daniel-Ionut27.08.2009 06:52

Arsenal - Real Madrid - Kiev - Unirea :naughty:

*Alecs*27.08.2009 17:15

Ce grupa de Europa League au prins :|

Maye27.08.2009 17:30

Grupele Ligii Campionilor :

Grupa A

Bayern Munchen

Juventus

Bordeaux

Maccabi Haifa

Grupa B

Manchester United

TSKA Moscova

Besiktas

Wolfsburg

Grupa C

AC Milan

Real Madrid

O.Marseille

FC Zurich

Grupa D

Chelsea

FC Porto

Athletico Madrid

Apoel Nicosia

Grupa E

Liverpool

O.Lyon

Fiorentina

Debrecen

Grupa F

Barcelona

Inter Milano

Dynamo Kiev

Rubin Kazan

Grupa G

FC Sevilla

Glasgow Rangers

Vfb Stuttgart

Unirea Urziceni

Grupa H

Arsenal

AZ Alkmaar

Olympiacos

Standard Liege

Maye27.08.2009 17:55

Unirea are o grupa foarte buna din punct de vedere sportiv si foarte proasta din punct de vedere financiar.

Alexandru H.27.08.2009 18:05
Unirea are o grupa foarte buna din punct de vedere sportiv si foarte proasta din punct de vedere financiar.

Probabil ca patronul se zgaraie pe fata, in timp ce antrenorul e multumit...

Isi pot reduce pierderile potentiale prin rezultate bune... iar o primavara europeana inseamna, iarasi, niste bani in plus...

Edit: imi amintesc ce nervos am fost cand am cazut cu Fiorentina in grupe... era cea mai proasta alegere din a patra urna si pe aia am nimerit-o... E mai bine asa, cu echipe mai slabute... cine stie, o victorie, un egal...

Maye27.08.2009 18:44
Probabil ca patronul se zgaraie pe fata, in timp ce antrenorul e multumit...

Asta e starea care ii caracterizeaza acum.

_yang28.08.2009 09:17

Nu cred ca e cazul la Urziceni de diferente de genul asta... Daca ar fi intrat in grupa cu Real, Milan si Marseille, sa zicem ca ar fi avut 3-4000 de spectatori in plus la meci. Asta inseamna 3-400000 de euro. Chiar sa se vanda pe banii astia doar ca sa nu aiba nici o sansa? Bine, e adevarat ca si in conditiile actuale pot termina cu 0 puncte dar poate mai iese de un egal cu Rangers si unul cu Stuttgart...

red&blue_boy28.08.2009 09:30

Urziceni a prins o grupa accesibila,chiar au sanse.Nu se stie.As fi vrut sa fi avut si noi o grupa in genul asta.Interesante grupele cu Milan si Real,Barcelona si Inter,Bayern si Juventus,dar totodata nasol cum cad la tragere echipe asa tari,iar in alte grupe cam una favorita si restul.

MoWeed28.08.2009 10:18

Urziceni are cea mai usoara grupa pe care a avut-o vreo echipa romaneasca in Champions League

«14567830»