Daca si cand iei bataie de la AC Milan esti patetic...Ce sa mai zici de Rubin Kazan...?
Inca o data...
Uita-te la forma lui Milan si uita-te la cati bani ati bagat in echipa si tot v-au batut Sevilla .
Daca si cand iei bataie de la AC Milan esti patetic...Ce sa mai zici de Rubin Kazan...?
Inca o data...
Uita-te la forma lui Milan si uita-te la cati bani ati bagat in echipa si tot v-au batut Sevilla .
E Milan frate... sau n'ai auzit de AC Milan!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]()
Nu Rubinii din Kazan
Uite-te la rezultatele Milanului in acest sezon. Atat in campionat, unde abia daca o sa prinda Europa League, cat si in CL unde au luat bataie acasa de la Zurich
Uite-te la rezultatele Milanului in acest sezon. Atat in campionat, unde abia daca o sa prinda Europa League, cat si in CL unde au luat bataie acasa de la Zurich
Dar cu toate astea,Milan a fost aseara peste Real,cel putin in repriza a doua,a meritat victoria.La Real nu se vad cele peste 200 milioane de euro din transferuri si nici Pellegrini nu prea e de antrenor la asa o echipa.
Stai calm ca o sa'si revina Milanul... zici ca mai sunt 7 etape din camp si nu prinde cupele europene... e la 7 puncte de INTER (care oricum v'a lua campionatul), da zic asa ca fapt divers ![]()
Chelsea 4-0 Atletico ![]()
cine are 3 victorii in 3 meciuri , niciun gol primit? ![]()
Nu-i am eu la inima, dar sincer, din ce am vazut pana acum, Chelsea practica cel mai frumos fotbal din UCL! ![]()
United ataca si cu stewardzii.
United ataca si cu stewardzii.
Si au facut pana la urma egal acasa cu Tska Moscova,3-3 ! Milan - Real 1-1,cam echitabil,dupa un meci destul de bun.Si surpriza destul de mare,Bordeaux 2-0 la Bayern !!! Bine Bordeaux !!!
United a mai avut cateva bare , daca nu m-au inselat pe mine ochii mei ce sclipeau.
United a mai avut cateva bare , daca nu m-au inselat pe mine ochii mei ce sclipeau.
Se poate,dar e totusi un rezultat bun pentru United,dupa ce au fost condusi parca si cu 3-1.E o semisurpriza.Pentru mine,cea mai mare surpriza si in acelasi timp bucurie,e victoria lui Bordeaux la Bayern !
Si uite cum am pierdut la pariuri pe meciul pe care eram cel mai sigur.
Si uite cum am pierdut la pariuri pe meciul pe care eram cel mai sigur.
Pai daca nu intrebi si tu neamurile lui Fergi.
Rubin Kazan - FC Barcelona 0 - 0 ![]()
Si la pauza Kiew 1-0 Inter. Daca se califica Kiewul si Rubin din grupa asta ma urc pe bloc si rad doua saptamani.
Cred ca ar fi surpriza secolului.
Fiorentina - Debrecen 5 - 2
Lyon - Liverpool 1 - 1
Rubin Kazan - Barcelona 0 - 0
Dynamo Kyiv - Inter Milan 1 - 2
Sevilla - Stuttgart 1 - 1
Unirea Urziceni - Rangers 1 - 1
Arsenal - AZ Alkmaar 4 - 1
Standard Liege - Olympiakos Piraeus 2 - 0
Liverpool e out ! Pacat.Urziceni au scos un rezultat bun,au sanse cel putin la locul 3.De-ar fi batut Sevilla pe Stuttgart....Pana la urma au sa se califice si Barcelona si Inter.Naspa...Au sa ajunga ceva echipe tari in UEFA,Liverpool,Atletico,poate Bayern,Marseille....
Hahahaha... echipa care stie sa joace doar in sistem eliminatoriu e out. Mereu s-au calificat chinuit din grupe iar acum li s-a infundat..
Liverpool nu e echipa aia care a batut cu 2-0 pe Manchester United acum o saptamana? Si cand am spus ca autobaza lor + arbitru nu este o tactica de viitor... ![]()
Iar te oftici mah?
Ca e eliminata Liverpool? Da ![]()
Mai bine uite-te la aia ai tai, ca mi-au stricat biletul la pariuri. Si era cam singurul meci de care eram sigur ca iese...
Stiau ca un moldovean din Brasov au pariat pe ei si d-aia.
Stiau ca un moldovean din Brasov au pariat pe ei si d-aia.
Se pare ca acolo la Bacau nu va explica in scoala cum e cu singularul si pluralul. Sau ai chiulit de la ora aia? ![]()