FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Liga Campionilor , Editia 2009-2010

«191011121330»
*Alecs*05.11.2009 16:32

In sfarsit, Liverpool e la un pas sa fie eliminata din faza grupelor. M-am saturat sa vad in fiecare an toate meciurile lor din fazele eliminatorii, cu toti comentatorii entuziasmati de You'll Never Walk Alone si de incredibilele reveniri.

mircea_1005.11.2009 17:42

ce va roade invidia :D

MoWeed24.11.2009 21:42

Unirea a facut sezonul asta cu 1 punct mai mult decat am facut noi in 3 ani. Mare antrenor Petrescu

*Alecs*24.11.2009 21:43

Urziceni scrie istorie!

Looserpool OUT!

Maye24.11.2009 21:45

Echipa cu cei mai minunati suporteri a parasit competitia :(

kaycee24.11.2009 21:47

Felicitari Dan Petrescu! Esti mare dom'le!

KERATOCONUS24.11.2009 21:50

Debrecen - Liverpool 0 - 1

Fiorentina - Lyon 1 - 0

Rubin Kazan - Dynamo Kyiv 0 - 0

Barcelona - Inter 2 - 0 :cool:

Rangers - Stuttgart 0 - 2

Unirea - Sevilla 1 - 0 :punk:

Arsenal - Standard Liege 2 - 0

AZ Alkmaar - Olympiakos 0 - 0

ytse jam24.11.2009 22:15

felicitari Unirea, un meci ce m-a tinut cu sufletul la gura...

red&blue_boy24.11.2009 22:27

Bravo Urziceni ... Noi ramanem cu alea 5 puncte ale noastre amarate...Si cu Dayro,Banel,Surdu....Altii mai fac si ceva treaba prin Europa...De nu batea Stuttgart la Rangers...

KERATOCONUS24.11.2009 22:32

Din pacate, cred ca Urziceni o sa termine grupa pe locul trei, dar oricum, e foarte bine, mai ales ca au facut record de puncte stranse de o echipa romanesca in Grupele UEFA Champions League.

Respect Mihai Stoica si Dan Petrescu!

red&blue_boy24.11.2009 22:36

Da,asa cred si eu...Stuttgart si-au mai revenit,va fi greu la ei acasa.Dar oricum e de apreciat ce a facut Urziceni...Ia aminte Jiji,cum se face o echipa,cum sa lasi un antrenor sa isi faca treaba,cum sa ai un manager competent si care se bate cu oricine pentru echipa...

Bombonel9424.11.2009 22:40

sunt mandru de Urziceni..sunt mandru ca am strigat in seara asta "Urziceni Urziceni" ma bucur pentru Dan si pttr Romania ;)uitati ce inseamna o echipa linistita..la care patronu vorbeste odata pe an provocat tot de OIER

nemilosul24.11.2009 23:23

cand am zis ca Unirea o sa faca intr-un an in ch lg cat a facut Steaua 2003 in 3 ani multi ziceau aici ca nu stiu ce vorbesc,se pare ca pronosticul meu s-a adeverit

cat se te mai inghita pamantul asta jigodie???iti doresc o moarte in chinuri atat tie cat si familiei tale pentru ca am ajuns din cauza ta sa ma bucur mai mult la victoriile altor echipe decat ale Stelei

predatorpulse725.11.2009 06:08

Hai ca-mi dau si eu cu parerea ca tot am intrat pe topic-ul asta. Urziceni United este ceea ce putea fi Steaua daca nu era garbovita de un cioban imbecil in toti acesti ani si "strategia" lui stralucita. Comparati meciurile jucate de Olaroiu,Hagi,Stoichita in Liga cu lotul ala beteag,accidentat si facut dupa pile al Stelei si ceea ce scoate Unirea in fata. Eu unul nu pot sa bag botul la acest pro-urzicenism care se propaga in presa,pentru ca nu joaca fabulos,ci se apara foarte bine insa au un contra-atac ucigator iar ca mentalitate,mi se pare ca Petrescu le-a inspirat pentru CL cam ce inspira Zenga pentru UEFA acum cativa ani stelistilor.

Unirea este o echipa foarte muncitoare,cea mai bine organizata din Romania de departe si au facut ceea ce trebuiau sa faca Steaua si chefere,si anume sa bata echipa cea mai slaba din grupa,in cazul lor Rangers si sa scoata puncte de la o echipa tare din grupa. Pana acum Unirea n-a pierdut "acasa" si asta e cel mai important. Unirea stie sa gestioneze rezultatul,vezi cum s-au aparat dupa ce au marcat. Va amintesc ca Steaua a avut 2-0 in min 15 cu Lyon acasa si a pierdut cu 5-3. Unirea a avut un management,un antrenor si o echipa superioara Stelei si chefereului atunci cand au participat in Liga. Daca va uitati la un meci al Unirii,nu vedeti spectacol(dribling,calcaie etc) dar vezi fotbal. Jucatorii se gasesc intre ei,centrarile sunt bune majoritatea timpului,se ajuta intre ei(ca o echipa) si nu se fac multe preluari gresite. Deci din start mult peste ceea ce vedem la restul echipelor romanesti.

Cu riscul de a parea carcotas,Unirea nu are fata de primavara CL. A picat cu 2 echipe relativ usoare fata de ceea ce putea sa intalneasca,doar Stuttgart fiind ceva mai breaza,Rangers fiind o echipa mai slaba si ca Slavia praga,scotienii fiind cea mai inodora,incolora echipa pe care am vazut-o vreodata in marele fotbal european. Sincer vorbind,cred ca si noi,cu echipa asta bleaga ii bateam pe scotieni. Sevilla a venit putintel la plimbare in Romanica iar autogolul ala hilar le-a cam taiat picioarele. Nu cred ca Unirea supravietuia la 0-0 pentru ca sevilla ar fi fortat in repriza a 2-a pentru a-si asigura calificarea si pentru a mai scoate niste banuti dintr-o victorie. Si ca tot veni vorba de autogoluri: diversi cacanari mananca rahat zilnic vorbind despre "norocul Stelei"(cat de norocoasa poate fi o echipa care il are patron pe cioban nebun),insa vad ca nimeni nu zice nimic de faptul ca Unirea si-a asigurat 6 pc in grupa prin 4 autogoluri. 4 autogoluri in Liga Campionilor,chiar atunci cand aveau nevoie. Daca nici asta nu e bulan....

Le urez bafta in continuare celor de la Urziceni,mai ales lui MM si Petrescu. Au aratat ce se poate face cand o echipa are un management competitiv,un antrenor responsabil si jucatori muncitori si talentati,alesi dupa valoare nu dupa pile.

Ganditi-va la o Steaua cu un lot facut de Petrescu,cu MM manager si fara Becali cu vulcanul din Ghencea in spate.

Ah,ce vise....

Daniel-Ionut25.11.2009 15:23

Urziceni acum e fita... e Chelsea din Ialomita... :))

Bate si la Stuttgart si se califica mai departe in Liga! :blink:

Astristul25.11.2009 15:54

@ predatorpulse: Exact la asta ma gandeam si eu. Vad in Urziceni, Steaua de altadata. Acea echipa caruia nu ii era frica de cine stie ce nume avea adversarul ei si lupta pe teren prin munca si ambitie!

Bravo lor si le doresc sa se califice in optimile UCL, desi, la Stuttgart, nu le va fi usor deloc. Nemtii isi vor lua masuri de precautie pentru ca sa nu clacheze exact acasa, in finala grupei!

KERATOCONUS25.11.2009 16:27

Unirea Urziceni a acumulat intr-o grupa de Champions League opt puncte in cinci meciuri, spre deosebire de celelalte reprezentante ale Romaniei in Cupele Europene: Steaua, Dinamo, CFR si Timisoara, care au acumulat in grupele Europa League(deci o competitie mai slaba) doar zece puncte in saisprezece meciuri...interesant. :wave:

KERATOCONUS25.11.2009 21:49

Bayern Munich - Maccabi Haifa 1 - 0

Bordeaux - Juventus 2 - 0

CSKA Moscova - Wolfsburg 2 - 1

Manchester United - Besiktas 0 - 1 :mellow:

AC Milan - Marseille 1 - 1

Real Madrid - Zurich 1 - 0

APOEL Nicosia - Atletico Madrid 1 - 1

FC Porto - Chelsea 0 - 1

MoWeed25.11.2009 22:13

Ce tarani aia de la Juventus. Camoranesi trebuia eliminat de vreo 2 ori

Maye25.11.2009 22:41

Am preferat sa ma uit la Hull - Everton.

Nu regret deloc!

KERATOCONUS08.12.2009 22:04

Grupa A

Juventus Torino - Bayern Munchen 1 - 4

Maccabi Haifa - Girondins de Bordeaux 0 - 1

Clasament final grupa A:

1. Girondins de Bordeaux 16 puncte

2. Bayern Munchen 10 puncte

3. Juventus Torino 8 puncte

4. Maccabi Haifa 0 puncte

Grupa B

Besiktas Istambul - CSKA Moscova 1 - 2

Wolfsburg - Manchester United 1 - 3

Clasament final grupa B:

1. Manchester United 13 puncte

2. CSKA Moscova 10 puncte

3. Wolfsburg 7 puncte

4. Besiktas Istambul 4 puncte

Grupa C

FC Zurich - AC Milan 1 - 1

Olympique de Marseille - Real Madrid 1 - 3

Clasament final grupa C:

1. Real Madrid 13 puncte

2. AC Milan 9 puncte

3. Olympique de Marseille 7 puncte

4. FC Zurich 4 puncte

Grupa D

Chelsea - APOEL Nicosia 2 - 2

Atletico Madrid - FC Porto 0 - 3

Clasament final grupa D:

1. Chelsea 14 puncte

2. FC Porto 12 puncte

3. Atletico Madrid 3 puncte

4. APOEL Nicosia 3 puncte

Stryker09.12.2009 00:13

Ce rezultat rusinos pt juventus ... au marcat primii si apoi au facut ce le place lor mai mult , s-au aparat , insa in seara asta nu le-a mers in fata unei formatii care ataca mult , totusi proportiile scorului cred ca surprind pe oricine mai ales cand in poarta este un portar ca Buffon ...

Ramane de vazut daca vor reusi sa cucereasca Europa League , competitie spre care se vor indrepta si cunostiintele lor mai vechi : "cormoranii"

Haifa 0 puncte , chiar ma intreb cate puncte mai faceau urzicatii intr-o grupa cu juve , bayern si bordeaux ? :))

red&blue_boy09.12.2009 10:24

Chiar ca fraieri Juventus,nu credeam sa nu se califice.Mai ales dupa ce si conduceau...Avand in vedere si forma lui Bayern,chiar ca surprinzator scorul...

Ma bucur ca s-au calificat Milan si Real !

Manchester cu o echipa abia facuta,fara aparatori de meserie,a invins clar la Wolfsburg.Si Tska in primavara UCL.

Daniel-Ionut09.12.2009 11:05

Liga Campionilor... interzisa torineziloor... Unde esti DelPiero, si ala care tine cu Chelsea d il are pe Lampard la avatar :whistle:

Maye09.12.2009 12:05

Bravo TSKA!

«191011121330»