The Special One o sa il faca pe Messi inexistent azi si interu va juca finala ![]()
The Special One o sa il faca pe Messi inexistent azi si interu va juca finala ![]()
Si pe ce post... ![]()
Thiago Motta a fost eliminat gratuit...
Bai frate sa imi bag **** in arbitrii astia,e a doua semifinala stricata in favoarea barcei in cativa ani de zile,inainte cu cheliosul ala fugarit de ballack care a refuzat un penalty clar si acum cu inter cand l-a dat afara aiurea pe motta,panarama aia de la barca este un mare actor in viata. Nu imi place mourinho si nici dupa barca nu ma dau in vant insa mi se face greata cand vad cum sunt stricate meciurile in faze avansate ale CL.
Cum plm sa reziste inter(care a jucat mai bine ca barca per total pana acum) in 10 oameni 60 de minute pe Camp Nou? Si daca pierde calificarea,de ce sa o faca pe mana unui arbitru amator?
Rezista Inter. Sunt eu fan Barca, dar nu cred ca se califica. Pana la urma, Inter a venit sa parcheze autobuzul si o poate face foarte simplu si in 9 jucatori de camp. Din ce am vazut, mi se pare practic imposibil ca spaniolii sa inscrie 2 goluri in seara asta: nu vad nicio sclipire ofensiva iar blocul italian isi face foarte bine treaba.
Edit: Motta a luat al doilea galben, nu rosu direct. Bine, nu a fost tare justificat, insa nu a fost o decizie 100% gresita.
Bai frate sa imi bag **** in arbitrii astia,e a doua semifinala stricata in favoarea barcei in cativa ani de zile,inainte cu cheliosul ala fugarit de ballack care a refuzat un penalty clar si acum cu inter cand l-a dat afara aiurea pe motta,panarama aia de la barca este un mare actor in viata. Nu imi place mourinho si nici dupa barca nu ma dau in vant insa mi se face greata cand vad cum sunt stricate meciurile in faze avansate ale CL.
Cum plm sa reziste inter(care a jucat mai bine ca barca per total pana acum) in 10 oameni 60 de minute pe Camp Nou? Si daca pierde calificarea,de ce sa o faca pe mana unui arbitru amator?
Avea un cartonas galben, eliminat era oricum , macar de galben a fost faultul. Ai spus ca esti impartial , fi pana la capat . Si nu stiu ce-ti place la echipa aia in alb , nu joaca fotbal , o echipa de semifinala UCL trebuie sa arate ceva fotbal , nu sa se apere ca Pandurii .Noi ne uitam sa vedem fotbal , nu sa vad o echipa care se califica in genunchi .Sper sai distruga Barcelona in rep 2. ![]()
Cam asa e,nu zice nimeni ca nu e buna Barcelona,poate cea mai buna,dar si anul trecut fara ajutorul lui Ovrebo nu cred ca ar fi prins finala....Iar acum,iar beneficiaza de ajutorul fluierasilor...Dar cred ca Inter va rezista si se va califica...
Asa este, a doua semifinala in care Barcelona este ajutata din toate partile sa ajunga in finala.
Deci se vrea Barcelona in finala...

bau! ![]()
Mi se par mult prea precauti catalanii. Daca ai nevoie doar de un gol, poti spera ca il vei da prin minutul 80. Cand e nevoie de 2 goluri, e clar ca e nevoie sa ai macar 4 sanse serioase de a marca. Nu prea vad dorinta ofensiva de a ajunge intr-o asemenea situatie.
Avea un cartonas galben, eliminat era oricum , macar de galben a fost faultul. Ai spus ca esti impartial , fi pana la capat . Si nu stiu ce-ti place la echipa aia in alb , nu joaca fotbal , o echipa de semifinala UCL trebuie sa arate ceva fotbal , nu sa se apere ca Pandurii .Noi ne uitam sa vedem fotbal , nu sa vad o echipa care se califica in genunchi .Sper sai distruga Barcelona in rep 2.![]()
Sper ca nu m-ai facut interist. Sunt spectator impartial. Nu imi pasa cine castiga insa e a doua semifinala in care barca a primit ajutor de la arbitri.
Si nu,motta nu merita nici galben ca fotbalul nu e un joc de domnisoare. Pentru presupusul fault nu merita,pentru stransul de gat de dup-aia(la nervi),da. Ce fault e ala,eu apar mingea,stau cu spatele la tine si incerc sa pun mana pe tine ca sa te tin la distanta si tu intri cu fata in mana mea. Uitati-va inca o data la faza,amandoi se bat pe minge,motta se fixeaza pe piciore si "pipaie" adversarul din spate,stand cu ochii pe minge. Pai cati fotbalisti nu isi iau din greseala niste degete peste fata incercand sa ia prim planul? Panarama asta de la barca se vaita de parca i-ar fi scos un ochi.
Daca as fi manager la Barca,l-as da afara pe asta in secunda doi. Daca barca se califica in seara asta,isi va strica mult din imagine datorita acestui jucatori.
@EternalK,absolut genial gif-ul. Cacati precum baiatul asta trebuie scosi din fotbal. Insa cea mai penibila simulare ramane rivaldo la mondial in fata turcilor.
Simularile strica acest sport minunat.
Sunt de acord in privinta lui Busquets dar si Motta a exagerat, plus ca Inter a fost foarte agresiva , foarte multe faulturi , cred ca arbitru a profitat de moment ca sa-i mai linisteasca putin .
Nu inteleg pe cei care vor Inter in finala . Vreti sa mai vedeti un meci ca asta? meci in care inter sta in genunchi? Asta e fotbal?
Sunt de acord in privinta lui Busquets dar si Motta a exagerat, plus ca Inter a fost foarte agresiva , foarte multe faulturi , cred ca arbitru a profitat de moment ca sa-i mai linisteasca putin .Nu inteleg pe cei care vor Inter in finala . Vreti sa mai vedeti un meci ca asta? meci in care inter sta in genunchi? Asta e fotbal?
Pai nu ii vreau, deci ma astept ca Barca sa marcheze 2 goluri. Unde sunt alea? Ca tot le astept dar nu vad nimic stralucitor. Doar un joc fad si neinspirat. Pai atunci de ce sa le doresc raul italienilor, care macar au jucat ceva in tur?
Cacati precum baiatul asta trebuie scosi din fotbal. Insa cea mai penibila simulare ramane rivaldo la mondial in fata turcilor.
Simularile strica acest sport minunat.
Inseamna ca cel mai mare rahat al tuturor timpurilor a fost Lacatus,simbolul Stelei!Sper ca-ti mai aduci aminte,3/4 dintre faulturile suferite de el erau simulari...
Eu cred ca e si asta o arta,chiar daca strica acest sport minunat.Nici ceea ce joaca Inter nu mi se pare ca infrumuseteaza in mod deosebit fotbalul!...
Daca ieseau la joc , jucau fotbal , incercau macar sa joace fotbal cum face Barca , jos palaria. Inter merita sa joace finala dar asa..si in tur tot la cutie au stat ,doar ca ia ajutat si norocul.
Oricum tin cu Bayern anul asta. Deci whatever ![]()
Sunt de acord in privinta lui Busquets dar si Motta a exagerat, plus ca Inter a fost foarte agresiva , foarte multe faulturi , cred ca arbitru a profitat de moment ca sa-i mai linisteasca putin .Nu inteleg pe cei care vor Inter in finala . Vreti sa mai vedeti un meci ca asta? meci in care inter sta in genunchi? Asta e fotbal?
Nu sunt simpatizant nici Barcelona,nici Inter...Sunt de acord cu ce zice predatorpulse7 .........Dar cred ca in finala Inter o sa aiba o alta fata...Nu compara o dubla mansa cu un singur meci,cu finala...Iar Motta nu mi se pare ca a exagerat,avand in vedere ca a fost sanctionat pentru un fault care n-a fost...
Daca ieseau la joc , jucau fotbal , incercau macar sa joace fotbal cum face Barca , jos palaria. Inter merita sa joace finala dar asa..si in tur tot la cutie au stat ,doar ca ia ajutat si norocul.
Fiecare are stilul si tactica personala... de ce sa comparam jocul unei echipe cu alta. Nu are rost.
Mai baga un fundas..mie scarba de echipa asta .Sper sa le dea Bayern 3,4-0.
O lipsa de inspiratie penibila la Barcelona. Joci cu un om in plus un meci intreg, ai o posesie fantastica si nu esti in stare nici macar de o ocazie mai acatarii. Dezamagitor.
E cel mai prost meci facut de Messi de cand il urmaresc.
Toti asteptau de la Messi si ce gol face Pique!
Pique a fost cel mai bun catalan si in meciul tur.
Din pacate, cred ca va fi singurul gol al Barcelonei din seara asta.
S-a terminat.
Mi-ar placea sa spun ca meciul s-a rezolvat din tur, insa cred ca lipsa de imaginatie a catalanilor din meciul asta a facut diferenta.
Oh, well... Go Olic and Robben! Macar sa planga Manchester ![]()