FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Liga Campionilor , Editia 2009-2010

«1242526272830»
andrei_ionete21.04.2010 10:38

Poza funny din "Libertatea" :)thumb_617_x_0_untitled-4.jpg

Daniel-Ionut21.04.2010 11:46

Hai ca deja ar fi aberant sa spui ca Barcelona pleaca cu prima sansa sau ca este favorita certa.

Interul a fost peste Barcelona aseara. Stiam ca va bate dar nu credeam ca la o asa diferenta (1-0, 2-1).

Pacat de gestul lui Balotelli :thumbdown: mars la AC.

RobYnho21.04.2010 12:15

Jucator mai imbecil decat ala nu am vazut. :))

laur_2321.04.2010 12:21

Va fi un meci intens.Barca e una din putinele echipe capabile sa dea oricand si oricui 2-3 goluri, insa Interul are,prin excelenta, o trupa care stie sa se apere, plus ca il allenatore e Mourinho.Calificarea se joaca.

Ronnie21.04.2010 14:50

Atata timp cat tu joci in roz intr-o semifinala de Champions League nu stiu ce pretentii poti sa faci...

blindica21.04.2010 16:00

Prima data cand ma bucur si eu ca invinge Internazionale Milano pe cineva ! Sper sa piarda si Campionatul si Liga Campionilor :hmmm: ,si Barcelona la fel,daca se poate. :)) .Balotelli,gol in retur.

Ronnie21.04.2010 19:41

Cea mai urata echipa din istoria fotbalului care a ajuns intr-o semifinala de Liga Campionilor: Bayern Munchen! Singura echipa pe care o detest cu adevarat.

Doar printr-un bulan fantastic pot trece de Lyon. Si au un bulan baietii astia....

Arian21.04.2010 20:38

Semifinale - tur

Inter - Barcelona 3 - 1

Bayern Munchen - Lyon 1 - 0

red&blue_boy21.04.2010 20:38

Bayern-Lyon 1-0 . Gol Robben. Meci destul de slab,n-a prea fost demn de o semifinala de Liga...

Arian21.04.2010 20:51

Toulalan a fost eliminat incorect. Nu merita al doilea galben. Rosetti a vrut sa echilibreze fortele pe teren, desi nu avea ce sa-si reproseze la eliminarea lui Ribery. Lisandro Lopez a avut mare noroc ca nu si-a rupt piciorul.

red&blue_boy21.04.2010 20:55
Toulalan a fost eliminat incorect. Nu merita al doilea galben. Rosetti a vrut sa echilibreze fortele pe teren, desi nu avea ce sa-si reproseze la eliminarea lui Ribery. Lisandro Lopez a avut mare noroc ca nu si-a rupt piciorul.

Da,cam asa e...Usor dat al doilea galben lui Toulalan. Rosetti l-a eliminat mai mult pentru a reface echilibrul numeric.Noroc pe Lisandro Lopez ca nu i-a rupt Ribery glezna.

gio_stgloria21.04.2010 21:51
Parerea mea e ca Barca nu va ajunge in finala, forta defensiva a lui Inter poate sa-l blocheze pe Messi. E anul lui Mourinho, care daca va ajunge in finala, va avea un adversar mai slab cotat.

spuneam ceva acum vreo 2 saptamani si se pare ca se adevereste.

Maye21.04.2010 22:50
Hai ca deja ar fi aberant sa spui ca Barcelona pleaca cu prima sansa sau ca este favorita certa.

Interul a fost peste Barcelona aseara. Stiam ca va bate dar nu credeam ca la o asa diferenta (1-0, 2-1).

Ba , stiu ca eram blana aseara , ca ce rahat o facut asta?

red&blue_boy22.04.2010 04:26
Ba , stiu ca eram blana aseara , ca ce rahat o facut asta?

N-a jucat prea bine,a intrat spre final,l-au huiduit suporterii,iar la finalul meciului si-a aruncat tricoul pe jos.Pentru asta era sa-l bata Materazzi,iar din parcarea stadionului abia a mai iesit cu masina de suporteri...Nu se dezminte Balotelli! :D

Maye22.04.2010 09:09

Taranus.

ssilviu_1922.04.2010 10:31
Cea mai urata echipa din istoria fotbalului care a ajuns intr-o semifinala de Liga Campionilor: Bayern Munchen! Singura echipa pe care o detest cu adevarat.

Doar printr-un bulan fantastic pot trece de Lyon. Si au un bulan baietii astia....

Daca Bayern e o echipa urata si praf ce mai e de zis despre Lyon???Au jucat vreo 20 de min cu om in plus si nu si-au creat nicio ocazie de gol.N-au iesit tot meciul din jumatatea lor desi se presupunea ca ei formeaza echipa mai ofensiva.Daca e sa vorbim de echipe ajunse nemeritat in semifinale si Lyon se numara printre acestea.Rar se intampla ca o echipa sa aiba atata noroc cat au avut ei.In ambele manse cu Bordeaux au ratat aia o caruta de ocazii.Pur si simplu n-a vrut sa intre mingea in poarta.Sa nu mai zic de returul de la madrid.Daca la pauza ar fi condus realul cu 4,5-0 puteau sa zica merci.

P.S.:Am tinut cu Lyon aseara!Dar ce-am scris mai sus e un adevar.

red&blue_boy22.04.2010 10:49
Daca e sa vorbim de echipe ajunse nemeritat in semifinale si Lyon se numara printre acestea.Rar se intampla ca o echipa sa aiba atata noroc cat au avut ei.In ambele manse cu Bordeaux au ratat aia o caruta de ocazii.Pur si simplu n-a vrut sa intre mingea in poarta.Sa nu mai zic de returul de la madrid.Daca la pauza ar fi condus realul cu 4,5-0 puteau sa zica merci.

Ai dreptate.Si cand a avut Lyon om plus,tot Bayern impunea ritmul,ziceai ca ei sunt in superioritate...Cat despre meciul Lyon-Bordeaux,pacat de acestia din urma,chiar aveau o echipa mai spectaculoasa.Plus ca era interesanta o reintalnire cu Bayern.

Asa,insa nici Bayern,nici Lyon nu prea merita sa fie semifinaliste,una dintre ele va fi finalista,in Liga...

Maye22.04.2010 10:55

Eu zic ca o sa castige Arsenal anul acesta.

red&blue_boy22.04.2010 10:56
Eu zic ca o sa castige Arsenal anul acesta.

Sau Chelsea ! :))

Ametzitu22.04.2010 14:49

2nls19x.png

Pt cei care nu au vazut meciul:

Bayern Munchen vs Olympique Lyonnais OnLine

Daniel-Ionut27.04.2010 14:11

Si pe ce data ziceati ca se joaca finala Bayern - Inter ? :hmmm:

Alexandru H.27.04.2010 14:16
Si pe ce data ziceati ca se joaca finala Bayern - Inter ? :hmmm:

Iti dai seama ce umilinta pe madrileni... nu ar fi in finala nicio echipa din cele care au umilit-o anul asta...

red&blue_boy27.04.2010 20:20

Lyon - Bayern e 0-3,Olic 3 goluri....Si cand te gandesti cat era de contestat Van Gaal,iar acum e in finala ligii si ia si campionatul...

Ronnie28.04.2010 18:11

Barcelona: Valdes - Alves, Pique, Milito, Keita - Xavi, Toure, Busquets - Pedro, Zlatan, Messi

Rezerve: Pinto, Marquez, Bojan, Henry, Maxwell, Thiago, Jeffren

Antrenor: Josep Guardiola

INTER: Julio Cesar - Maicon, Lucio, Samuel, Zanetti - Cambiasso, Thiago Motta - Eto'o, Sneijder, Pandev - Milito

Rezerve: Toldo, Cordoba, Muntari, Mariga, Materazzi, Chivu, Balotelli

Antrenor: Jose Mourinho

danimarcu28.04.2010 18:35

Cred ca meciul se va decide la penalty-uri!

«1242526272830»