Poza funny din "Libertatea" ![]()
![]()
Poza funny din "Libertatea" ![]()
![]()
Hai ca deja ar fi aberant sa spui ca Barcelona pleaca cu prima sansa sau ca este favorita certa.
Interul a fost peste Barcelona aseara. Stiam ca va bate dar nu credeam ca la o asa diferenta (1-0, 2-1).
Pacat de gestul lui Balotelli
mars la AC.
Pacat de gestul lui Balotellimars la AC.
Jucator mai imbecil decat ala nu am vazut. ![]()
Va fi un meci intens.Barca e una din putinele echipe capabile sa dea oricand si oricui 2-3 goluri, insa Interul are,prin excelenta, o trupa care stie sa se apere, plus ca il allenatore e Mourinho.Calificarea se joaca.
Atata timp cat tu joci in roz intr-o semifinala de Champions League nu stiu ce pretentii poti sa faci...
Prima data cand ma bucur si eu ca invinge Internazionale Milano pe cineva ! Sper sa piarda si Campionatul si Liga Campionilor
,si Barcelona la fel,daca se poate.
.Balotelli,gol in retur.
Cea mai urata echipa din istoria fotbalului care a ajuns intr-o semifinala de Liga Campionilor: Bayern Munchen! Singura echipa pe care o detest cu adevarat.
Doar printr-un bulan fantastic pot trece de Lyon. Si au un bulan baietii astia....
Semifinale - tur
Inter - Barcelona 3 - 1
Bayern Munchen - Lyon 1 - 0
Bayern-Lyon 1-0 . Gol Robben. Meci destul de slab,n-a prea fost demn de o semifinala de Liga...
Toulalan a fost eliminat incorect. Nu merita al doilea galben. Rosetti a vrut sa echilibreze fortele pe teren, desi nu avea ce sa-si reproseze la eliminarea lui Ribery. Lisandro Lopez a avut mare noroc ca nu si-a rupt piciorul.
Toulalan a fost eliminat incorect. Nu merita al doilea galben. Rosetti a vrut sa echilibreze fortele pe teren, desi nu avea ce sa-si reproseze la eliminarea lui Ribery. Lisandro Lopez a avut mare noroc ca nu si-a rupt piciorul.
Da,cam asa e...Usor dat al doilea galben lui Toulalan. Rosetti l-a eliminat mai mult pentru a reface echilibrul numeric.Noroc pe Lisandro Lopez ca nu i-a rupt Ribery glezna.
Parerea mea e ca Barca nu va ajunge in finala, forta defensiva a lui Inter poate sa-l blocheze pe Messi. E anul lui Mourinho, care daca va ajunge in finala, va avea un adversar mai slab cotat.
spuneam ceva acum vreo 2 saptamani si se pare ca se adevereste.
Hai ca deja ar fi aberant sa spui ca Barcelona pleaca cu prima sansa sau ca este favorita certa.Interul a fost peste Barcelona aseara. Stiam ca va bate dar nu credeam ca la o asa diferenta (1-0, 2-1).
Pacat de gestul lui Balotelli
mars la AC.
Ba , stiu ca eram blana aseara , ca ce rahat o facut asta?
Ba , stiu ca eram blana aseara , ca ce rahat o facut asta?
N-a jucat prea bine,a intrat spre final,l-au huiduit suporterii,iar la finalul meciului si-a aruncat tricoul pe jos.Pentru asta era sa-l bata Materazzi,iar din parcarea stadionului abia a mai iesit cu masina de suporteri...Nu se dezminte Balotelli! ![]()
Taranus.
Cea mai urata echipa din istoria fotbalului care a ajuns intr-o semifinala de Liga Campionilor: Bayern Munchen! Singura echipa pe care o detest cu adevarat.
Doar printr-un bulan fantastic pot trece de Lyon. Si au un bulan baietii astia....
Daca Bayern e o echipa urata si praf ce mai e de zis despre Lyon???Au jucat vreo 20 de min cu om in plus si nu si-au creat nicio ocazie de gol.N-au iesit tot meciul din jumatatea lor desi se presupunea ca ei formeaza echipa mai ofensiva.Daca e sa vorbim de echipe ajunse nemeritat in semifinale si Lyon se numara printre acestea.Rar se intampla ca o echipa sa aiba atata noroc cat au avut ei.In ambele manse cu Bordeaux au ratat aia o caruta de ocazii.Pur si simplu n-a vrut sa intre mingea in poarta.Sa nu mai zic de returul de la madrid.Daca la pauza ar fi condus realul cu 4,5-0 puteau sa zica merci.
P.S.:Am tinut cu Lyon aseara!Dar ce-am scris mai sus e un adevar.
Daca e sa vorbim de echipe ajunse nemeritat in semifinale si Lyon se numara printre acestea.Rar se intampla ca o echipa sa aiba atata noroc cat au avut ei.In ambele manse cu Bordeaux au ratat aia o caruta de ocazii.Pur si simplu n-a vrut sa intre mingea in poarta.Sa nu mai zic de returul de la madrid.Daca la pauza ar fi condus realul cu 4,5-0 puteau sa zica merci.
Ai dreptate.Si cand a avut Lyon om plus,tot Bayern impunea ritmul,ziceai ca ei sunt in superioritate...Cat despre meciul Lyon-Bordeaux,pacat de acestia din urma,chiar aveau o echipa mai spectaculoasa.Plus ca era interesanta o reintalnire cu Bayern.
Asa,insa nici Bayern,nici Lyon nu prea merita sa fie semifinaliste,una dintre ele va fi finalista,in Liga...
Eu zic ca o sa castige Arsenal anul acesta.
Eu zic ca o sa castige Arsenal anul acesta.
Sau Chelsea ! ![]()
Si pe ce data ziceati ca se joaca finala Bayern - Inter ? ![]()
Si pe ce data ziceati ca se joaca finala Bayern - Inter ?![]()
Iti dai seama ce umilinta pe madrileni... nu ar fi in finala nicio echipa din cele care au umilit-o anul asta...
Lyon - Bayern e 0-3,Olic 3 goluri....Si cand te gandesti cat era de contestat Van Gaal,iar acum e in finala ligii si ia si campionatul...
Barcelona: Valdes - Alves, Pique, Milito, Keita - Xavi, Toure, Busquets - Pedro, Zlatan, Messi
Rezerve: Pinto, Marquez, Bojan, Henry, Maxwell, Thiago, Jeffren
Antrenor: Josep Guardiola
INTER: Julio Cesar - Maicon, Lucio, Samuel, Zanetti - Cambiasso, Thiago Motta - Eto'o, Sneijder, Pandev - Milito
Rezerve: Toldo, Cordoba, Muntari, Mariga, Materazzi, Chivu, Balotelli
Antrenor: Jose Mourinho
Cred ca meciul se va decide la penalty-uri!