atat va zic :
As pune o poza cu Messi, dar mi-e lene sa o caut
Bine a zis cineva mai sus: Messi si restul!
atat va zic :
As pune o poza cu Messi, dar mi-e lene sa o caut
Bine a zis cineva mai sus: Messi si restul!
Messi e cel mai bun jucator din lume. Nimeni nu poate contesta asta. Doar Daniel Ionut.
Vai de capu' meu... am zis mai sus Messi Dumnezeiesc si Barcelona a jucat FANTASTIC!
As da si 400 de milioane sa vina la Real.
pentru MO sa nu te mai chinui tu:

Inca o data... GENIAL tipul.
Pacat ca se joaca finala pe Bernabeu, dar cred ca tot Barcelona va castiga Liga...

Rooney titular !!!
S-a terminat inca din minutul 3.
United inscrie doar cand are chef si apasa putin pe acceleratie. Ar putea repeta scorul din meciul cu Roma.
Nani e meserie!!!
O sa fie al naibii de greu.
Prea i-au lasat pe Bayern sa iasa la joc,sa urce...
Ce gol Robben !!!
O sa fie al naibii de greu.
M-a mancat in cur sa cobesc.
Rafael poate sa isi faca bagajele!
S-a terminat inca din minutul 3.
)) Ai dreptate, s-a terminat, dar nu din minutul 3. Cu nemtii, nu poti sa zici niciodata ca esti deja calificat.
United inscrie doar cand are chef si apasa putin pe acceleratie. Ar putea repeta scorul din meciul cu Roma.
Sa vedem daca ai dreptate. Momentan nu se vede
sa ma pis pe iunaited ![]()
Uber alles, Bayern Munchen!!
Retur lejereanu.
Inca o seara frumoasa... Multumesc Manchester! ![]()
Manchester 3-2 Rafael-Munchen
Bayern si Lyon calificate.
Rafael-Munchen =))))
Ba, dar voi nu ati recunoaste niciodata la infrangere ca Manchester au meritat-o. Mereu sunt arbitrii, un jucator, pizdele din tribuna etc. Lucestilor ![]()
Sferturi de finala - retur
Manchester United - Bayern Munchen 3 - 2
Bordeaux - Lyon 1 - 0
A doua semifinala
Bayern Munchen - Lyon
@MoWeed
Cat timp s-a jucat 11 la 11 nu s-a pus niciun moment problema echipei calificate.
Pai a fost lejereanu Caline.
La 3-0 cine se mai gandea?
Dupa aia au inceput gafele si s-au vazut la sfarsit.
N-am mai vazut o echipa cu atat bulan ca Bayern. Incredibil, absolut incredibil! Sa-l ia dracu si pe grasu ala de Ovrebo!
Ba, dar voi nu ati recunoaste niciodata la infrangere ca Manchester au meritat-o. Mereu sunt arbitrii, un jucator, pizdele din tribuna etc. Lucestilor![]()
Cam asa e...Cu Rafael sau nu,Bayern a meritat calificarea,au crezut tot timpul ca pot sa o obtina.Si in tur au luptat,au intors rezultatul,desi se parea ca United nu va avea probleme.Eu cred ca United in tur a pierdut calificarea,cand au dat gol repede,controlau meciul,dar apoi s-au retras,crezand ca e suficient golul lui Rooney...