Cam usor acordat penalty-ul la Fabregas,iar Puyol nu trebuia eliminat.
Pacat ca rateaza si primul meci din semifinala cu Inter.
Cam usor acordat penalty-ul la Fabregas,iar Puyol nu trebuia eliminat.
Pacat ca rateaza si primul meci din semifinala cu Inter.
atat va zic :

Singura sansa a celor de la Arsenal sa castige in retur este ca Barca va juca fara cei 2 fundasi centrali: Puyol si Pique, ambii suspendati.
Singura sansa a celor de la Arsenal sa castige in retur este ca Barca va juca fara cei 2 fundasi centrali: Puyol si Pique, ambii suspendati.
Cred ca asa ziceau si cei de la Manchester United inainte de finala UCL de anul trecut
si si-au luat-o peste bot. Cine au jucat atunci in centru? Yaya Toure si mai cine? Abidal parca?
La Fabregas a fost penalty, dar eu cred ca Puyol nu trebuia eliminat. Un egal nemeritat pentru englezi dar de asta e frumos fotbalul.
Barcelona e in proportie de 75% calificata, la retur o sa lipseasca si Fabregas de la Arsenal..
E mai importanta absenta lui Fabregas pentru Arsenal,decat cele ale ale Puyol sau Pique...Si in conditiile astea,nu cred sa aiba mari probleme Barcelona in retur.
Sansa e valabila in cazul in care tunarii ajung la poarta adversa. Daca vor castiga mijlocul si vor conduce jocul ca in meciul de ieri nu cred ca vor apuca sa-l puna la incercare pe labilul Valdes.
@gio_stgloria
Esti amuzant. ![]()
Da, adevarul e ca prin atitudinea de aseara Arsenal i-a redus la tacere pe catalani, si astfel poza aia cu Arshavin este reprezentativa. ![]()
Desi ii admir si eu pe pustii lui Wenger, e destul de rusinos sa fii tinut in corzi pe teren propriu intr-un sfert de CL, si sa ai posesie 30%. Probabil un 4-1 la pauza ar fi incheiat discutiile.
Cu cesc, fara cesc, barca oricum o sa aiba viata grea , wenger a tratat foarte prost inceputul meciului si si-a pus jucatorii sa faca ceea ce ei nu stiu defapt si anume sa se apere. Am vazut cu totii ca barca nu e chiar echipa aia care ataca cap coada si spre finalul meciului i-a cam incercuit Arsenal. Barca a avut intradevar ocazii mari , dar sa nu uitam si de ratarile lui Bendtner singur cu portarul.
Vad ca toata lumea o da favorita certa pe Barcelona sa mearga in semifinale, insa eu sper sa nu fie asa , arsenal are forta sa mearga mai departe.
Sferturi de finala - retur
CSKA Moscova - Internazionale Milano 0 - 1(W.Sneijder 6')
Inter se califica mai departe si asteapta meciul Barcelona - Arsenal pentru a-si afla adversara din semifinala.
GOOOOOL ARSENAAAAAL!!!!
Doua minute mai tarziu: GOOOOOOL MEEEEEESSSSSSSSIIIIIII!!!
Messi,Messi,Messi!
Messi ![]()
Modest Messi in seara asta!
atat va zic :
![]()
Messi 4 - 1 Arsenal
Sferturi de finala - retur
Barcelona - Arsenal 4 - 1
Prima semifinala
Inter - Barcelona
Gata, am trecut astazi de capitolul "Messi e Dumnezeu". Nu ma mai mira nimic. Sper sa ramana la Barcelona inca 12 ani, sa mai castige vreo 5 CL, sa ia si Argentina un campionat Mondial ca sa stiu macar ca cel mai bun jucator din istorie a jucat pe vremea mea...
Ce pacat ca Diego e selectioneru' Pumelor... ![]()
Ceva statistica din meciul Barcelona - Arsenal :
Min 17 : Posesie 73 % - 27 %
Min 26 : Barcelona - 160 de pase - 85 % procentaj al paselor totale
Pauza : - Suturi 9-2
- Suturi pe poarta 5-2
-Posesie : 67 % - 33 %
Min 62 : Pase reusite 345 - 152
Min 73 : Posesie 62 % - 38 %
Final : - Suturi : 15-6
- Suturi pe poarta : 8-2
- Posesie : 61 % - 39 %
- Pase reusite : 509 - 239 - 84 % - 69 %
Gata, am trecut astazi de capitolul "Messi e Dumnezeu". Nu ma mai mira nimic. Sper sa ramana la Barcelona inca 12 ani, sa mai castige vreo 5 CL, sa ia si Argentina un campionat Mondial ca sa stiu macar ca cel mai bun jucator din istorie a jucat pe vremea mea...
Cand a marcat golul 4 mi-am spus sec : "Sunt norocos ca traiesc vremurile astea si l-am prins in activitate si nu din inregistrari si povesti".
Ce pacat ca Diego e selectioneru' Pumelor...![]()
Da,dar oricum Messi nu are acelasi randament si la nationala,poate si pentru ca nu are si aceeasi coechipieri de calitate ca si la echipa de club.Iar in Argentina nu este foarte iubit,multi spun ca nu trage la fel de tare ca la echipa de club...Oricum,clar,la ora actuala Messi e the best!!!
@red&blue_boy
Tu crezi ca Messi sau Walcott sau Cristiano Ronaldo sau Rooney ar fi ajuns in top daca nu ar fi fost indrumati de antrenori de cel mai inalt nivel? Uite la ce se intampla la Real Madrid in ultimii ani! Vrei o lista cu super-echipe care nu au facut nimic in Liga? Sau vrei una cu jucatori foarte talentati care s-au pierdut pe parcurs? Ia la mana loturile Argentinei de la toate campionatele mondiale din '90 incoa' si spune-mi cum de au fost atat de modesti (in '98 era sa sparg televizoru' din cauza lor!).
Nu stiu de ce am eu senzatia ca daca m-ar numi pe mine antrenor la Barca, astia nu ar mai castiga decat cu mult noroc...
Lari, o singura obiectie: Messi si restul. ![]()
De fapt inca una: eu cu tine si sa zicem si cu Adrian antrenori am face din orice echipa o Barcelona.
@ Lari
Normal ca si antrenorii au un rol foarte important in evolutia unor jucatori,cine stie cati jucatori de calitate s-au pierdut din cauza lor...Nu e suficent doar sa ai talent...
Poate nu m-am exprimat prea clar,n-am zis ca Maradona ar fi ok ca antrenor.Cu tot respectul pentru el ca fotbalist,dar nici eu nu-l vad mare antrenor,antrenor al nationalei.Nu cred sa faca mare lucru cu el Argentina la mondial.Iar despre prestatia lui Messi la nationala,faceam doar o constatare actuala,poate cu alt antrenor ar juca altfel,poate nu...Ceea ce vream sa spun e ca nu joaca la fel ca la echipa de club,poate si ca n-are in jur si jucatori de acelasi calibru.Ca are lot bun Argentina e clar,dar tot e mai valoros cel al Barcelonei.Si poate ca si asta conteaza.Acum,daca l-am aduce pe Messi la Steaua,si pe Guardiola antrenor,nu cred ca am juca la fel ca Barcelona,n-ar evolua Messi la fel...Cat priveste Argentina la turneele finale dupa '90,crede ma ca stiu ce loturi au avut,la apoape toate turneele ii vedeam printre favoriti,cel putin sa ajunga in semifinale,finala...Se poate sa nu fi avut antrenorul potrivit...
Genial joaca Barcelona... genial...
Si Messi? Dumnezeiesc!
Cu cesc, fara cesc, barca oricum o sa aiba viata grea , wenger a tratat foarte prost inceputul meciului si si-a pus jucatorii sa faca ceea ce ei nu stiu defapt si anume sa se apere. Am vazut cu totii ca barca nu e chiar echipa aia care ataca cap coada si spre finalul meciului i-a cam incercuit Arsenal. Barca a avut intradevar ocazii mari , dar sa nu uitam si de ratarile lui Bendtner singur cu portarul.
Vad ca toata lumea o da favorita certa pe Barcelona sa mearga in semifinale, insa eu sper sa nu fie asa , arsenal are forta sa mearga mai departe.
Joaca mai des la pariuri ca le ai ![]()
Messi e cel mai bun jucator din lume. Nimeni nu poate contesta asta. Doar Daniel Ionut.